Slm arkadaslar normalde cevremdeki insanlarin davranislarini cok guzel anlamlandiririm ne yapmaya calistiklarini bi guzel cozuveririm ama bu duruma bi anlam veremiyorum akil akildan ustundur anlayisiyla danismak istiyorum.Evlenip Avustralyaya yerlestim tabii burda arkadaslarimdan ailemden kimse yok.Evlenip evimize yerlestigimizden beri kayinvalide hergun ariyor yemege gelin yada size gelelim muhabbetleri..Neyse hadi bunu ben buraya yabancilik cekmeyim yalniz hissetmeyim diye yapiyor anladim.Ama ne yaparsam yapayim hem kendini de dahil etmeye calismasini anlamis degilim arkadaslar mesela ben ingilizce kursuna gitmek istedim, "aa bende geleyim,bunca sene burdayim ingilizce konusuyoruz ama okulda baska olur"dedi.Ben vazgectim sonra universiteyemi gitsem dedim(tr de uni okudum ama burda gecmiyor,kayinvalide lise mezunu) kayinvalide 50 yasinda bende uniye gideyim beraber gider geliriz dedi.Is gorusmesine gidiyorum benle beraber gelip gorusme esnasinda pat diye adama aslinda beraber is bakiyoruz diyor hatta oyle bi ise birlikte girdigimiz bile oldu ve iki gun surdu.muhasebe ofisine basvuruyorum o da hic is tecrubesi,egitimi olmadigi halde basvurmak istiyor vs bunun gibi bi suru ornek verebilirim.Artik evde butik catering tarzinda kendi basima biseyler hazirlayip satmak istiyorum cafelere fln dun aksam'sizin eve bi derin dondurucu alalim da yaptiklarimizi oraya koyariz'diyor yine dahil etti kendini.Ben onunla birlikte bisey yapmak istemiyorum ama herseye maydonoz olmaya calisiyor neden bunu yapiyor anlamadim.Ben de alisik degilim simdiye kadar herseyi kendi emegimle basardim kendim yapip basarisiz veya basarili olmak istiyorum desteksiz.Fakat o simdiye kadar sadece bag islerinde calismis az bi sur.esasinda ev hanimi ve evde olmayi seviyor.Sizin bir fikriniz var mi neden boyle kendini her yaptigim ise dahil etmek istiyor.Bu arada esime bu konudan bi kac ornek vererek anlattim o da anlam veremedi.Okuma zahmeti gosterdiginiz ve fikirleriniz icin simdiden tesekkurler arkadaslar bir de bunu nasil cozerim o da var