Kızlar Merhaba,
Bu bi Dert değil ama bende mi sıkıntı var eşimle annesi arasındaki diyologlardamı bilemiyorum.fikrinizi almak istedim.
Eşim 30 yasında ve cocugumuz yok.Eşim işten cıktıgı gibi hergün annesine gidiyor, onu görüyor sonra eve geliyor. eğer gitmediği gün olursa annesi hemen arıyor.napıyosun gelmedin diye,oda çocuk gibi açıklama yapıyor.'bugün çok yoruldum ,yağmur çok fazla yağıyor vs vs.' gün içinde hiç aradıysada yine arıyor napıyorsunuz sesiniz çıkmıyor diye...Kv yemeğe gittiğimizde eşim benımle ilgileniyorsa bianda kalkıp karşı koltuğa annesinin yanına geçiyor. ona sarılıyor, öpüyor kokluyor, kafasını ,çenesini ısırmaya çalışıyor, kulağını ısırıyor.kv benımle bısey konusuyorsa o esnada o kadar şiddetli sıkarak sevıyorki kadın o anda konuşamıyor.gülüşmeye başlıyor.eşim onu gıdıklıyor vs vs. 1 kere olan bişeyde değil ayrıca sürekli bu sekilde..Kv bana 'x oturmaya çağırdı müsaitmisin gidelimmi hafta sonu' diyor. eşim hemen kaşlarını çatıyor 'gelir niye gelmesin 'diyor. o anda kısmet diyerek geçiştiriyorum. Eve gidince diyorum ki 'canım o gün müsait değilim gidemiycem' tamam diyip sesini çıkarmıyorsırf o anda annesının yanında annemın dediği olacak tavrımı bu ? ' Herkes annesine düşkündür ama eşim baya bi abartıyor gibi geliyor bana. Kendi kendime kıskançlıkmı yapıyorum diyordum ama sanki durum daha başka gibi. sizinde fikirlerinizi almak istedim.
Teşekkürler yorumlar için..
Su kisim haric abartiyorsunuz diyecegimbianda kalkıp karşı koltuğa annesinin yanına geçiyor. ona sarılıyor, öpüyor kokluyor, kafasını ,çenesini ısırmaya çalışıyor, kulağını ısırıyor.kv benımle bısey konusuyorsa o esnada o kadar şiddetli sıkarak sevıyorki kadın o anda konuşamıyor.gülüşmeye başlıyor.eşim onu gıdıklıyor vs vs. 1 kere olan bişeyde değil ayrıca sürekli bu sekilde.
kıskanclık yapmıyorsunKızlar Merhaba,
Bu bi Dert değil ama bende mi sıkıntı var eşimle annesi arasındaki diyologlardamı bilemiyorum.fikrinizi almak istedim.
Eşim 30 yasında ve cocugumuz yok.Eşim işten cıktıgı gibi hergün annesine gidiyor, onu görüyor sonra eve geliyor. eğer gitmediği gün olursa annesi hemen arıyor.napıyosun gelmedin diye,oda çocuk gibi açıklama yapıyor.'bugün çok yoruldum ,yağmur çok fazla yağıyor vs vs.' bazen hiç yorgun değil görüyorum ama öyle söylüyor.gün içinde hiç aradıysada yine arıyor napıyorsunuz sesiniz çıkmıyor diye...Kv yemeğe gittiğimizde eşim benımle ilgileniyorsa bianda kalkıp karşı koltuğa annesinin yanına geçiyor. ona sarılıyor, öpüyor kokluyor, kafasını ,çenesini ısırmaya çalışıyor, kulağını ısırıyor.kv benımle bısey konusuyorsa o esnada o kadar şiddetli sıkarak sevıyorki kadın o anda konuşamıyor.gülüşmeye başlıyor.eşim onu gıdıklıyor vs vs. 1 kere olan bişeyde değil ayrıca sürekli bu sekilde..Kv bana 'x oturmaya çağırdı müsaitmisin gidelimmi hafta sonu' diyor. eşim hemen kaşlarını çatıyor 'gelir niye gelmesin 'diyor. o anda kısmet diyerek geçiştiriyorum. Eve gidince diyorum ki 'canım o gün müsait değilim gidemiycem' tamam diyip sesini çıkarmıyorsırf o anda annesının yanında annemın dediği olacak tavrımı bu ? ' Herkes annesine düşkündür ama eşim baya bi abartıyor gibi geliyor bana. Kendi kendime kıskançlıkmı yapıyorum diyordum ama sanki durum daha başka gibi. sizinde fikirlerinizi almak istedim.nasıl değiştirebilirim ,değiştirebilirmiyim
Teşekkürler yorumlar için..
bazen bende öyle sanıyorum vallaİnanasım gelmedi ya. Bu kadar olanı var mıdır ki hakket?
Şiddetli sıkıyor, ısırıyor filan derken oradan ateşli bi sevişme başlayacak gibi tövbesteyşın.
Bdsm fantezisi gibi ana oğul ilişkisi.
bazen bende öyle sanıyorum vallaAnne kulağını kesip yanıma alıcam bak diyor.
Su an bir erkek çocuğa hamileyim ve kk ya üye olduktan sonra en çok böyle erkek annesi olmaktan korktum. Insan dilediğini değil kınadığını yaşarmış allah korusun bu nasıl psikoloji yahu birbirini ısırıp disleyecek kadar.
İnanasım gelmedi ya. Bu kadar olanı var mıdır ki hakket?
Şiddetli sıkıyor, ısırıyor filan derken oradan ateşli bi sevişme başlayacak gibi tövbesteyşın.
Bdsm fantezisi gibi ana oğul ilişkisi.
emin ol benım eşim senin çocuk gibi annesineBenimde oğlum var gece gündüz meme memeeee cok bagli bana korkuyoom valla biraz buyusun mesafe koycam bu ne yaaa korkutuyo bu tip erkekler beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?