Annede Van Goghluk da var desene. Tövbeler olsun kadın aklını yemiş oğluyla.
Ha eşiniz mi diyor yoksa bunu? İki anlamı var cümlenin, anlayamadım.
İnanasım gelmedi ya. Bu kadar olanı var mıdır ki hakket?
Şiddetli sıkıyor, ısırıyor filan derken oradan ateşli bi sevişme başlayacak gibi tövbesteyşın.
Bdsm fantezisi gibi ana oğul ilişkisi.
evet eşim annesine diyor
Evli biriyim,çocuğum yok..İlk sene eşimden ailesinin dediğini yapmadığım için şiddet gördüm.Her seferinde dayak yediğim gün bile yemeğimi yaptım eşimi bekledim.Ve Ben o duygu boşluğu ve sığınma iç güdüsüyle eşimi aldattım.Duygusal ve cinsel olarak..Eşim bunu öğrendi. Ama cinsel tarafından emin olamadığı için affetti..çok büyük kavga ettik. dövdü ve de haklıydı.
Şuanda bi evladım olsun istiyorum eşim de istiyor ama bana güvenmediğinden yapamıycağını söyledi. Zaman lazım dedi.Evleneli 5 sene olacak.
Gizsiz ya, sizin sorunlarınız almış başını gitmiş, bi bakayım dedim de yeni üye olunca tabi; ilk konunuzda şöyle şeyler var:
Biz yeni üyelere pek güvenemeyiz burada biliyor musun? Biraz huy kaparız bazı konulardan üst üste girilince.
Dayak-aldatma-çocuk üçgenli bir konu.
Anne-oğul bdsmye ramak kala sevgi gösterili konu.
Yani... Bilemedim. Bi kibleyeyim nolur nolmaz, sonra zaten devam ederse eder.
Bu kadar da yazıldı, pek cevap da vermediniz. Biraz bi sohbette göreydik sizi, ayrıntıları alaydık, daha bi güzel olurdu sanki.
çok mantıklıymış bunu deniycem.Biraz cıvkını cıkardı"Bi rahat konuşturmadın çoocuum. Hadi git içeride oyna, bak büyükler konuşuyor" deyip bozarım ben olsam.
öncelikle konularımla ilgilendiğin için teşekkürler.. Ön yargın için de ayrıca yanlıs yaptığını bilmeni isterim.insan hayatta herseyı yasayabilir. sıkıntısı olur kımseye acamayacagı bırseydır.bazen hıc tanımadıgın birine herseyı anlatıp uzaktan nasıl gözüktüğüne bakmak istemedinmi ? bazen sert ifadeler duyarsam akıllanırım tokat gibi suratıma vursunlar istemissindir bence.ben istedim. çoook eski üyeliğim vardı. giriş yapmaya yapmaya şifre unuttum , sonra iş güç derken kaynadı gitti vs. vs.Buraya ilk konum yüzünden giriş yaptım. Akıl aldım fikirler edindim kendımı düzeltme aşamasında bana destek gibi geldi.Allah razı olsun bi çok kişi yorum yaptı. Yani buraya popülerlik vs artık ne amaçla üst üste konu açılır bilemedim ama ben2. konumu dertten değilde aklıma geldi yazmak istedim benmi abartıyorum diye. fikir olsun belkide yanlıs düşüncelere girmişimdir diye yazdım.ön yargından vazgecmeni öneririm arkadaşım.sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?