Kayınvalide sorunsalı..

Annesine uğraması ya da aşırı sevgi gösterilerini engelleyemezsin çok dibdibe büyütmüş olabilir.
Fakat annesinin yanında sana farklı davranması noktasına dur demeyi bilmelisin.
İlerde başına bela olmasın.

Hiç sevmem öyle mıç mıç. Eşinizi yalnızken uyarın. Ama kıskançlık yapmadığınızı hareketlerinin yersiz olduğunu anlatın doğrudan. Benimde kv saçma saçma hareket eder sanki oğluna çok düşkünmüş umurundaymış gibi. Ne zaman arkamı dönsem gelir eşimin yanına oturur. Eşimin kolunu alır kendi omzuna atar. Benimle sarılıp fotoğraf çeksene der mesela eşim ben sevmiyorum deyince karınla çekiyosunuz ama hep der :) Kendiliğinden eşim annesinin omzuna kolunu atsa garipsemem mesela, ama tutupta kadın bunu zorla yapınca aşırı gözüme batar. Daha ne cins kayınvalideler görcez duycaz bakalım..

Benim de annem eşimin yanında şlap şlop öpmeye çalışıyor bazen, uyarıyorum ama hiç dinlemez...Bebek kokulu kızım benim der falan. Eşim bir şey demiyor, biliyor benim hoşlanmadığımı zaten.

Eşinize diyecek bir söz bulamadım; yorumsuz.

annesini minciklamasi, cenesini vs isirmasi bana garip geldi. tabi insan sarilir, öper ama sebepsiz yere benim herif bile kulagimi, cenemi isirsa yadirgarim yani. ben böyle sevgi göstergesine daha sahit olmadim ve bana hic normal gelmiyor. anne niye gidiklanir anlamadim. ben annemi gidiklamadim hic

İnanasım gelmedi ya. Bu kadar olanı var mıdır ki hakket?
Şiddetli sıkıyor, ısırıyor filan derken oradan ateşli bi sevişme başlayacak gibi tövbesteyşın.
Bdsm fantezisi gibi ana oğul ilişkisi.

bende aynisini düsündüm. bi poposuna saplatmadigi kalmis. gözümde igrenc seyler canlandi.

Eşinizde de annesinde de sıkıntı var.
Allah sonunuzu hayır etsin demek istiyorum.
Normal değiller yani....

Daha büyümemiş bir kuzuyu anasından koparmışsınız. Siz sohbet ederken konuşturmayacak kadar sevgi gösterisi yapmasının amacı nedir ki? Annesinin eteğine yapışan çocuklar gibi aynı.
"Bi rahat konuşturmadın çoocuum. Hadi git içeride oyna, bak büyükler konuşuyor" deyip bozarım ben olsam. Ne yapılır bilemedim, sorunlu bir ilişki bence.

Ama sizin adınıza cevap vermesine izin vermeyin, tepkiniz neyse olay anında gösterin bence. Hem çocuk gibi davranıyor, hem annesine karşı size erkeklik taslıyor. Kafası cidden karışık anlaşılan.

evet eşim annesine diyor

Gizsiz ya, sizin sorunlarınız almış başını gitmiş, bi bakayım dedim de yeni üye olunca tabi; ilk konunuzda şöyle şeyler var:

Şuanda bi evladım olsun istiyorum eşim de istiyor ama bana güvenmediğinden yapamıycağını söyledi. Zaman lazım dedi.Evleneli 5 sene olacak.

Biz yeni üyelere pek güvenemeyiz burada biliyor musun? Biraz huy kaparız bazı konulardan üst üste girilince.
Dayak-aldatma-çocuk üçgenli bir konu.
Anne-oğul bdsmye ramak kala sevgi gösterili konu.

Yani... Bilemedim. Bi kibleyeyim nolur nolmaz, sonra zaten devam ederse eder.
Bu kadar da yazıldı, pek cevap da vermediniz. Biraz bi sohbette göreydik sizi, ayrıntıları alaydık, daha bi güzel olurdu sanki.

kv benım yanımdada bı kaç defa optu sevdi oğlunu ama oyle abartı değil eşim yapmaz bı kere oyle bişey.hatta bak bak kıskandı dedi benım için evladın tabi sevceksın.benı kızımdan kıskananın alnını karışlarım dedim.takma boşver evladı napsın sevıyor işte.diğer şeyler için tabı mesafe koy.bir kereliğine oturmaya gıdıver

abartmış eşiniz baya baya sizi gıcıklasın annesi ne alaka yani evli adam ne gerek var :)
benm eşimde bigün çalışır bigün full evde. evlendk izinli olduğu hergün annesine gidiodu hergünnn. çok sinir olmştm aylarca kavga ettk sen evde yoksn tek napayım orda gidiorm ymk yiyorm falan diodu. ama alışkanlık yapmıştı kv de. gitmeynce arıodu surat asıodu falan. sürekli yönlendiriyodu herşeyimizi biliodu ediodu. nereye gitse eşime diodu. hoş karşılamadım açıkcası. annem bi sokak aşağmdan ben bile öyle değilim yani. gel zamn git zaman kv ile bende bazı şeyler yaşadım yönlendirdiği şeyleri kabul etmedm fikrimi beyan etmeye başladım herşeye onda olcak sandı oda olmadı vs. eşimde bazı şeyler gördü etti. şimdi eskisi gibi değil bensiz çok gitmez arada gidiyor. kv dede arayıp nerdesn neden gelmedn die artık haliyle soramıyor. gitme gelmeyi hergün yerine 2 3 güne düşürsün o ne yani. ayrıca öpersin ama hergün değil arada sırada eşimde bazen takılır ama sizinki gibi değil yanii.. sizin ki baya çocuksu şeyler. sana yapması gerekeni ona yapıor. ayrıca kv den ne güzel bak sana şuraya gidelim müsaitsen die soruyor sen cvp ver eşin değil uyar karışmasn. benimki maşallah direk eşime derdi bana bile demez. biri gelse beniaramaz oğlunu arar msj atar sabahın köründe ateşe düşmüş gibi. yine kadın soruyomş sana Allahtann

öncelikle konularımla ilgilendiğin için teşekkürler.. Ön yargın için de ayrıca yanlıs yaptığını bilmeni isterim.insan hayatta herseyı yasayabilir. sıkıntısı olur kımseye acamayacagı bırseydır.bazen hıc tanımadıgın birine herseyı anlatıp uzaktan nasıl gözüktüğüne bakmak istemedinmi ? bazen sert ifadeler duyarsam akıllanırım tokat gibi suratıma vursunlar istemissindir bence.ben istedim. çoook eski üyeliğim vardı. giriş yapmaya yapmaya şifre unuttum , sonra iş güç derken kaynadı gitti vs. vs.Buraya ilk konum yüzünden giriş yaptım. Akıl aldım fikirler edindim kendımı düzeltme aşamasında bana destek gibi geldi.Allah razı olsun bi çok kişi yorum yaptı. Yani buraya popülerlik vs artık ne amaçla üst üste konu açılır bilemedim ama ben2. konumu dertten değilde aklıma geldi yazmak istedim benmi abartıyorum diye. fikir olsun belkide yanlıs düşüncelere girmişimdir diye yazdım.ön yargından vazgecmeni öneririm arkadaşım.sevgiler..

Bu sorunsaldan daha farklı bi şey olmuş artık yuh yani. Her gün iş çıkışı anneye gitmek nasıl normal karşılanabilir. Onun şokunu atlatamadan ısırmalar mısırmalar kocanızla annesi ne yapmaya çalışıyor acaba sizi delirtmeye mi

herkesin normali farkli artik,
siz kendinize gore karar vermelisiniz.

ben olsam direk sogurdum boyle ilk okul cocugu gibi davranan esim olsa,
kocamdir diye saygi gosteremezdim.

Valla önyargıyı yapana değil oluşturan trollere demek lazım onu. Bizi bu hale getirenler utansın :)

Doğumdan sonra eşinin göbek bağını kesmeyı unutmuslar canim aynısından bende de var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…