Kayınvalide sorunsalı

Daha önce konu açmıştım geçen haftaki depremde kayınvalideme kalmaya gitmiştik eve zar zor gelmiştim. O günden beri kayınvalidem depremden korktuğu için bize gelmiyor. Bizim ona gitmemizi bekliyor. Eşimde pazar günü gidelim diyor bebeğim daha 17 günlük. Benim ailemde o tarafı pek sevmiyor biraz kendilerini öven hep kendilerini öven insanlar. Gidebiliriz diye söyledim anneme bir sürü laf etti çok isteyen gelip görsün bir onun mu canı kıymetli diye napacağımı bilmiyorum arada kalıyorum hep
Belli bir süre kayınvalideniz bebeği görmese ne olur telefondan resim atın video atın bende anlamıyorum bu insanların daha 17 günlük bebeği neden her hafta görmek isterler bebek seni ne görüyor ne de tepki verebiliyor uyuyor sadece. Daha 40 çıkmadan bebeği alıştığı mekandan oradan oraya sürüklemek neden ?

Görüşmek zorunda mısınız ben o kısmı anlamadım, türbe mi kabe mi nedir bu kv olayı her haftasonu gidiliyor. 17 günlük bebeğim varken ejderha gibiydim, alev çıkıyordu benden gerginlikten bi de bebek gezdiricem bebek rutin sever o günlerde uyur emer mıçar , alıp ne yapacak bebeği ? karı-koca hiç mantık kurmuyor musunuz ? anne baba olmak üremek mi sadece

Gitmeniz şart mı?
Annenizi de dinlemeyin bu arada kendiniz karar verin ama ben olsam gitmem. Depremden korkuyorsa kv o zaman biraz torununu da görmeyiversin daha çok küçük ve sanırım çok da yakın mesafede değilsiniz ne öyle her hafta her hafta git gel mi yapacaksınız?

Annenizin fikri kendini ilgilendirir de, siz istiyor musunuz istemiyor musunuz, daha evinize yeni gelmediniz mi, cidden çocuğu her hafta götürme motivasyonunuz nedir?
Büyük ihtimal eşiniz ve kayınvalideniz bu şekilde istiyor.

Gitmeyin tabiki yeni doğum yaptiniz ayrıca bebek çok küçük.Siz daha lohusasiniz kimsenin nazını kaprisini çekmeyin.Eşiniz çok istiyorsa gidebilirsin deyin. Ne münasebet el kadar bebegi ordan oraya taşıyorsunuz kv lafiyla

Valla kusura bakmayın sizin gibi insanlara çok şaşırıyorum ben. Ne kadar mutlu büyüyen huzurlu doğan bebekleriniz var maşallah,Allah daha iyi etsin gözüm yok da. Şaşırıyorum yani. Ben 10 günlük bebekle anca hava almaya parka çıkıyordum. Elimde bebe ev gezmeleri,kaynana evleri falan mümkün değildi. Bebek dünyaya adapte olmaya çalışıyor,anasıyla babası da bebekli hayata adapte olalım evimizde demek yerine toto gezdirme derdinde. İnanılmaz hayatlar yaşıyorsunuz,gerçekten inanılmaz.

E siz korktuğunuz için oraya gitmişsiniz zaten. Kayınvalideniz de korkuyor demek ki anlamak lazım.
Siz gittiğinizde bebek kaç günlüktü?
Sizin eş ailesiyle ilişkilerinize anneniz karışmamalı. Onlar sevmiyorlarsa görüşmesinler.

Bebek 17 günlük ve konu sahibi kv'sinden yeni geldi

Annenizi alakadar etmez de .
Kaynananızın kendi gelmeye korktuğu evde torunuyla evladının gelininin kalmasına razı oluyor ?

Sözde torununu seviyor işte yersen. Her hafta görmek istiyor ama dediğiniz gibi o evde kalmalarına bir şey demiyor kendisi gelmediği sürece sorun yok. Haftada 1 torun görmek istemesi de şov zaten. 17 günlük bebekle her hafta başka şehirdeki kv'ye gidilmez

Daha önce konu açmıştım geçen haftaki depremde kayınvalideme kalmaya gitmiştik eve zar zor gelmiştim. O günden beri kayınvalidem depremden korktuğu için bize gelmiyor. Bizim ona gitmemizi bekliyor. Eşimde pazar günü gidelim diyor bebeğim daha 17 günlük. Benim ailemde o tarafı pek sevmiyor biraz kendilerini öven hep kendilerini öven insanlar. Gidebiliriz diye söyledim anneme bir sürü laf etti çok isteyen gelip görsün bir onun mu canı kıymetli diye napacağımı bilmiyorum arada kalıyorum hep
Siz gitmek istiyorsanız gidebilir siniz ama anneniz buna karışamaz laf söylemeye hakkıda yok.

Siz de deprem nedeniyle güvenli diye kayınvalidenizin evine gitmişsiniz eğer sizin bulunduğunuz yer güvenli değilse oradan tasının derim.

Sözde torununu seviyor işte yersen. Her hafta görmek istiyor ama dediğiniz gibi o evde kalmalarına bir şey demiyor kendisi gelmediği sürece sorun yok. Haftada 1 torun görmek istemesi de şov zaten. 17 günlük bebekle her hafta başka şehirdeki kv'ye gidilmez
Her hafta başka şehire nasıl gideceksınız ki yakın mı mesafe

Back
X