- Konu Sahibi LoveSupport
yanlış düşünüyorsunuz benceIyide onun evi sonuçta sana ödünç vermiş ne münasebet gelmesin deme hakkını buluyorsun kendinde?Siz de bi hossunuz valla olsaydı evin öyle evlenseydin.Kadının evine gec otur bi de kadını isteme yok öyle bi dünya şekerim.Rahatsizsan al esyani kiraya çık kocanla baş başa
mesela benim babam çalışmış uğraşmış zamanında işte gün gelir çocuklarım evlenince rahat etsinler ev dertleri olmasın diye kardeşime ve bana ev almış
şimdi ben evliyim babamın aldıgı evde oturmuyorum çünkü kendi evimiz var bizim
ama kardeşim de evlenecek ve babamın aldıgı evde oturacak yani gelinimiz oraya gelecek
e şimdi benim annem babam '' bu ev bizim istediğimiz gibi geliriz kalırız '' deyip Allahın her günü ya da canları istedi mi müsait misiniz, uygun musunuz diye sorma gereği duymadan gidip kalsınlar mı ?
babam sonuçta o evi çocuklarını düşünerek yaptı , beni ve kardeşimi yani
burda gelen gelinin veya damadın suçu yok ki hazır eve konmuş gibi görünsünler
yapan kendi evladı için yapıyor
aynı şekilde ben de imkanım olursa çocuğuma ev almak isterim, ama ev aldım ben sana diyip çörekleneyim mi hergün ?
kadının kendi evi varmış işte bu da geçici olarak geçin oturun demişler konu sahibinin de evi yapılıyormuş yazmış işte bitene kadar orda oturuyorlar
hani evin olmadan evlenmeseyidn madem diyenler var , ya da siz de rahatsızsan al eşyanı kiraya çık demişsiniz
bir kaç aya konu sahibinin evi hazır olacakmış yazdıgına göre, ya ben kendimi düşünüyorum hazır benim evim varken ben evladımı kiraya yollar mıyım şurda bir kaç ay için ? burda annelik babalık nerde o zaman ?
kaynana evini verdi diye orası onun evi istediği gibi gelir kalır diye bir şey yok
edebsizlik bu !
ister geçici olarak otursunlar , ister kalıcı olarak otursunlar, yapan kendi evladı için yapıyor gelen gelinin bir suçu yok , ev verdi diye bunları yapmaya hakkı yok bir insanın !!!!