• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalide sorunu

Yok bende değiştirmem, kullanmaya özen gösteririrm. Eşim fln alırsa işte değiştiririm bitek. Ama her gelen hediyeyi begenmem. Begenmiş gibi yaparım cogu zaman. Bir kere cüZdan göndermiştim, bir kendine bir halasıma eşimin. Halasınınküni beğenmiş onu almış. Otekini vermiş. Bunları geçtim artk, almıyorum zaten ne alcam.

Bir noktadan sonra istemesek de kabul ediyoruz sanırım onları bu şekilde . 🤦🏻‍♀️ Sana hak veriyorum kv eşinin iyi niyetini kullanıyor.

Ola
Bakmış büyütmüş seninde çocuğun var ne emekler veriliyor bilirsin her geldiğinde 1-2 hediye alsanız ne olur annenannem almanyaya geldiğinde fazla durumu yok diye annemin arkadaşları bile hediyeler almıştı sen de fazla sıkısın galiba
olabilir. Hersene bir ay geldiğinde sabah aksam alışveriş marka konustıgumuz ve sureklı magaza gezdirdiğimğz için yorulmuş olabilirim. 5. Sefer fln oldu bu sene dama dedim artık. Esimin yüzünede çekinmeden soylüyorum. Durumu var ayrıca, parası olmasın, istemesin, mutevazi olsun, neler veririm.

Siz de aynı tutar parayı isteyip kendi ailenize hediye yollayın eşiniz o zaman anlayacaktır . Kendi parasını harcasın durumunuz iyi olsa bile bu kadar pahalı şeyler hediye olmaz ki bebeğiniz olacak onun size yardım etmesi lazım .

Bakmış büyütmüş seninde çocuğun var ne emekler veriliyor bilirsin her geldiğinde 1-2 hediye alsanız ne olur annenannem almanyaya geldiğinde fazla durumu yok diye annemin arkadaşları bile hediyeler almıştı sen de fazla sıkısın galiba
Dediğiniz şeyle alakası yok, ihtiyacı olan insana yapılan yardımdan bahsediyosunuz siz. Bende gösterişi seven birinden bahsediyorum. Anneanneniz burda olsa bende seve seve yardım ederim ihtiyacı varsa.

Dediğiniz şeyle alakası yok, ihtiyacı olan insana yapılan yardımdan bahsediyosunuz siz. Bende gösterişi seven birinden bahsediyorum. Anneanneniz burda olsa bende seve seve yardım ederim ihtiyacı varsa.
Memleket insanı yurtdışındaki insana benzemez, marka çok önemli burda biraz da gösterişli olacak ki memlekete gittiğinde havasını atacak diğer insanlardan bu şekilde kendini 1 tık ilerde görecek bizde böyle diğer insanlardan üstün olmak egosu birde daha önce maddiyatta doyumluluk yoksa o açlığı
Asla kapatamaz

İhtiyaç olmasada izine gidenlerin çoğu akrabalarına hediyeler götürüyor şartları daha iyi diye millette beklentiye giriyor

Back
X