kayınvalide sorunu :(

Li-moon

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
5.236
2.034
448
merhaba arkadaşlarım..sorunum kayınvalide maalesef.kısaca olayı anlatıyım.eşimle nişanlılık döneminde kayınvalidemle hiç anlaşamadım.sebebide kayınvalidemin "sadece benim istediklerim olacak" diye düşünmesi.herşeye çok fazla karışması,her konuda benimle çoook laubali olması.bir kaç örnek veriyim anlamanız için.mesela biz daha yeni nişanlandığımızda bana "evlenince sakın açık saçık gecelikler giyme günah" demesi,"evinin eşyalarını kendi zevkime göre alacağım" demesi..bu sadece 2 örnek.bu olaylardan sonra ben soğudum.düğünden önce annemin evine tüm akrabalarla gelip aldıkları hediyeleri vermeye gelmek istemişlerdi.kış ayıydı.anneme benim çeyizlerimi salona kolileyip halıları toplamıştı.tüm akrabalar oturma odasına sığmaz 10 kişi getirseniz olmaz mı demişti kayınvalideme,kıyametleri kopardı."sen ne biçim konuşuyorsun ben onlara nasıl gelmeyin diyim" diye anneme bağırdı.eşimde annemi koruyunca tekrar annemi arayıp "oğul doğuramadığından oğluma sahip çıkmışsın" diye bağırdı.daha bir çok şey oldu bunlar bi kaç örnek.bana etmediği küfürler kalmadı kayınvalidemin.

düğün günümüz rezil oldu.herkesin içinde bizleri rezil edecek şeyler yaptı düğünde.
düğünden sonra 2.5 sene hiç görüşmedik.ne ben ne eşim.bu arada maddi olarakta eşimin çok hakkı yendi eşim ayrıcada buna kin yaptı.oğluna karşıda bu süreçte çok kötü davrandı sürekli ezdi.ben eşimi savundum,eşimde beni.eşimin tüm akrabalarıda bize cepe aldı.kimse bizi arayıp sormadı düğümüzdede zaten yüzümüze bakmadılar.bugün eşim teyzesiyle denk gelmiş.annen çok pişman barışmak istiyor demiş.eşimin iş yerine gidip müdürle görüşmüş kayınvalidem.müdür yanına çağırmış sormuş neden görüşmüyorsunuz diye.eşim herkes beni ayıplıyor diyor.anne nede olsa silemezsin diyorlarmış.eşim barışmak istemiyorum ama etrafa beni kötülemesinden kurtulmak istiyorum diyor.bana sende yanımda gel destek ol diyor.ben gitmek istemiyorum yaptıklarını unutamam.eşim tek giderse acaba kayınvalidemin gözünde kocasını bırakmış tek başına gibi düşünür mü?çünkü bugün ayrılsak çok sevinir.sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım

Bence eşinizi yalnız bırakmayın.... her zaman sizin kendisinin yanında olacağınızı bilsin... ki günün birinde kv bunu eşinize karşı kullanamasın.... sen onun için bizi sildin ama o senin hatırını sayıp seninle gelmedi falan filan cirlamasin

Bunların kaç mislini ailesinden görüp de hâlâ bağlarını koparmamis onlarca insan var. Yapılanlar elbette çirkin şeyler ama anneyi bu sebepten silen adamdan korkarim ben. Sen k.v ile görüşmeyebilirsin ama eşini görüşmesi için desteklemelisin. Yarın bi gün ölür vicdan azabı çeker eşin

anca beraber kanca beraber. yanlız bırakma kocanı. Allah katında çok günah küslük. gidin günahınızı dökün gelin. aradaki mesafeyi koruyun ama.

çok doğru bende ilk önce böyle düşünmüştüm ama maalesef mesafeyi koruyabilen birisi değil.sürekli gidip gelmek isteyip olunca tadını bozacak.gelmek isteyecek ben istemeyeceğim bunu nasıl engellerim

yok ben zaten eşim görüşmesin demiyorum.görüşsün ama ben ne yapmalıyım diye soruyorum.

Kizlar,az oncede ben k.validem yuzunden esimle tartistim,sinirim tepemde yarin olsun gidip kavga edicem yeter artik gozume uyku girmiyo sinirimden

yok ben zaten eşim görüşmesin demiyorum.görüşsün ama ben ne yapmalıyım diye soruyorum.
Bence sen simdilik gitme birak esin gitsin,sana ve ailene yaptigi rezillikler yenilir yutulur cinsden degilmis,senden bi helallik alip af dilemesi gerek bence.

çok doğru bende ilk önce böyle düşünmüştüm ama maalesef mesafeyi koruyabilen birisi değil.sürekli gidip gelmek isteyip olunca tadını bozacak.gelmek isteyecek ben istemeyeceğim bunu nasıl engellerim
ona bu fırsatı vermeyeceksin. Hiç bi zaman sana izinsiz gelemeyecek. sert ol ki kararlı oldgunu bilsin. soguk nevale yani.

Tabi ki de beraber gitmelisiniz. Esiniz sizin aileniz. Onun ailesini yine de sevmeyin ama gidip yaninda bulunun. Hem sizden destek alir. Ona guc vermis olursunuz. Insallah kv tekrar ayni duruma dusurmez sizi uzucu bir durum

Kesinlikle beraber gidilmeli. Tek giderse k.valide eşinizin çok üzerine gidebilir, sizinle ilgili doldurmaya kalkabilir vs.. Yalnız kadın müdüre kadar çıkmış pes doğrusu. Kafasında kesin yeni planlar vardır. Bence eşinizi yalnız bırakmayın..

Kizlar,az oncede ben k.validem yuzunden esimle tartistim,sinirim tepemde yarin olsun gidip kavga edicem yeter artik gozume uyku girmiyo sinirimden
off yarabbim neden böyle oluyor sakin ol hiç kavgaya gitme hatalı duruma düşme
Bence sen simdilik gitme birak esin gitsin,sana ve ailene yaptigi rezillikler yenilir yutulur cinsden degilmis,senden bi helallik alip af dilemesi gerek bence.
bencede.zaten benden af dilese hayır demem ama samimi olamam.eşimi doldurmaya çalışacak eminim buna sinir oluyorum
ona bu fırsatı vermeyeceksin. Hiç bi zaman sana izinsiz gelemeyecek. sert ol ki kararlı oldgunu bilsin. soguk nevale yani.
işte canım öyle birisi değil.çok laubali.ben o kadar soğuk durmama rağmen bana açık gecelik giyme diyen birisi.ben soğuk duracağım bu seferde eşime "pınar soğuk yüzüme bakmadı etmedi" çekiştirecek

Tabi ki de beraber gitmelisiniz. Esiniz sizin aileniz. Onun ailesini yine de sevmeyin ama gidip yaninda bulunun. Hem sizden destek alir. Ona guc vermis olursunuz. Insallah kv tekrar ayni duruma dusurmez sizi uzucu bir durum
ahh düzeleceğini bilsem inan eşimin hatrına tamam derim ama biliyorum düzelmez

Eşinin yanında kvye git.. gelmek istediği zaman hop orda dur kv buraya çat kapı her kafan estiğinde gelemezsin benim bi özelim var ve ki daha yaptıklarını unutmadım dersin... eşine bise dicek olursa da esin seni savunacaktır sen onu yalnız bırakmayıp destek olduğun için...

canım nasıl bakıcam onun yüzüne.bana etmediği küfür kalmadı.gelinliğin kefenin olsun dedi.ölmen için dua ediyorum dedi çok tehlikeli birisi korkuyorum valla

canım nasıl bakıcam onun yüzüne.bana etmediği küfür kalmadı.gelinliğin kefenin olsun dedi.ölmen için dua ediyorum dedi çok tehlikeli birisi korkuyorum valla

O kadar olayın üzerine acaba o nasıl senin yüzüne bakacak?. Şanslısın ki eşin senin yanında. O ettiği beddualara da ayrıca şok oldum. Belki de kadın yaptığı haksızlığı anlayıp pişman olmuş da olabilir. Çok sanmıyorum ama bu da bir olasılık. Yerinde olsam savaşa hazırlanır gibi psikolojimi hazırlar ve mutlaka giderdim.

canım ben böyle dersem kesin kv benimle kavga eder.eşim beni korur ama eşimede üzülüyorum çok huzursuz gene aynı sorunları yaşayıp arada kalmasını istemiyorum.

Zaten isleri gucleri ogullarini doldurmak,benim k.valide grip olmus igne vurmaya saglik ocagina gitmis orda kotu olmus,gelmis kocasina anlatmis beni kotulemis bi yanina gelmedi,ben tek gittim yollarda dusup kalicaktim diye,aksam esimde tanlarina gitmisti k.peder kizmis karin annenle ilgilenmiyo,hasta kadin bilmem ne demis,geldi babam bole bole dedi falan diyo benimkide siniriminden duramadim vallahi.

Dinimizde bile erkegin annesine bakmakla yukumlu degilsin. Ha sevap olur dersen bilemem. Yada iyi birisidir kiyamazsin bakarsin ama hem yilan gibi soksun hemde bakilmayi beklesin. Yok oyle ! Duymazliktan gelin. Kavga bile etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…