anca beraber kanca beraber. yanlız bırakma kocanı. Allah katında çok günah küslük. gidin günahınızı dökün gelin. aradaki mesafeyi koruyun ama.
Bence eşinizi yalnız bırakmayın.... her zaman sizin kendisinin yanında olacağınızı bilsin... ki günün birinde kv bunu eşinize karşı kullanamasın.... sen onun için bizi sildin ama o senin hatırını sayıp seninle gelmedi falan filan cirlamasin
yok ben zaten eşim görüşmesin demiyorum.görüşsün ama ben ne yapmalıyım diye soruyorum.Bunların kaç mislini ailesinden görüp de hâlâ bağlarını koparmamis onlarca insan var. Yapılanlar elbette çirkin şeyler ama anneyi bu sebepten silen adamdan korkarim ben. Sen k.v ile görüşmeyebilirsin ama eşini görüşmesi için desteklemelisin. Yarın bi gün ölür vicdan azabı çeker eşin
Bence sen simdilik gitme birak esin gitsin,sana ve ailene yaptigi rezillikler yenilir yutulur cinsden degilmis,senden bi helallik alip af dilemesi gerek bence.yok ben zaten eşim görüşmesin demiyorum.görüşsün ama ben ne yapmalıyım diye soruyorum.
ona bu fırsatı vermeyeceksin. Hiç bi zaman sana izinsiz gelemeyecek. sert ol ki kararlı oldgunu bilsin. soguk nevale yani.çok doğru bende ilk önce böyle düşünmüştüm ama maalesef mesafeyi koruyabilen birisi değil.sürekli gidip gelmek isteyip olunca tadını bozacak.gelmek isteyecek ben istemeyeceğim bunu nasıl engellerim
off yarabbim neden böyle oluyorKizlar,az oncede ben k.validem yuzunden esimle tartistim,sinirim tepemde yarin olsun gidip kavga edicem yeter artik gozume uyku girmiyo sinirimden
bencede.zaten benden af dilese hayır demem ama samimi olamam.eşimi doldurmaya çalışacak eminim buna sinir oluyorumBence sen simdilik gitme birak esin gitsin,sana ve ailene yaptigi rezillikler yenilir yutulur cinsden degilmis,senden bi helallik alip af dilemesi gerek bence.
işte canım öyle birisi değil.çok laubali.ben o kadar soğuk durmama rağmen bana açık gecelik giyme diyen birisi.ben soğuk duracağım bu seferde eşime "pınar soğuk yüzüme bakmadı etmedi" çekiştirecekona bu fırsatı vermeyeceksin. Hiç bi zaman sana izinsiz gelemeyecek. sert ol ki kararlı oldgunu bilsin. soguk nevale yani.
ahh düzeleceğini bilsem inan eşimin hatrına tamam derim ama biliyorum düzelmezTabi ki de beraber gitmelisiniz. Esiniz sizin aileniz. Onun ailesini yine de sevmeyin ama gidip yaninda bulunun. Hem sizden destek alir. Ona guc vermis olursunuz. Insallah kv tekrar ayni duruma dusurmez sizi uzucu bir durum
canım nasıl bakıcam onun yüzüne.bana etmediği küfür kalmadı.gelinliğin kefenin olsun dedi.ölmen için dua ediyorum dediKesinlikle beraber gidilmeli. Tek giderse k.valide eşinizin çok üzerine gidebilir, sizinle ilgili doldurmaya kalkabilir vs.. Yalnız kadın müdüre kadar çıkmış pes doğrusu. Kafasında kesin yeni planlar vardır. Bence eşinizi yalnız bırakmayın..
canım nasıl bakıcam onun yüzüne.bana etmediği küfür kalmadı.gelinliğin kefenin olsun dedi.ölmen için dua ediyorum dediçok tehlikeli birisi korkuyorum valla
canım ben böyle dersem kesin kv benimle kavga eder.eşim beni korur ama eşimede üzülüyorum çok huzursuz gene aynı sorunları yaşayıp arada kalmasını istemiyorum.Eşinin yanında kvye git.. gelmek istediği zaman hop orda dur kv buraya çat kapı her kafan estiğinde gelemezsin benim bi özelim var ve ki daha yaptıklarını unutmadım dersin... eşine bise dicek olursa da esin seni savunacaktır sen onu yalnız bırakmayıp destek olduğun için...
Dinimizde bile erkegin annesine bakmakla yukumlu degilsin. Ha sevap olur dersen bilemem. Yada iyi birisidir kiyamazsin bakarsin ama hem yilan gibi soksun hemde bakilmayi beklesin. Yok oyle ! Duymazliktan gelin. Kavga bile etmeyin.Zaten isleri gucleri ogullarini doldurmak,benim k.valide grip olmus igne vurmaya saglik ocagina gitmis orda kotu olmus,gelmis kocasina anlatmis beni kotulemis bi yanina gelmedi,ben tek gittim yollarda dusup kalicaktim diye,aksam esimde tanlarina gitmisti k.peder kizmis karin annenle ilgilenmiyo,hasta kadin bilmem ne demis,geldi babam bole bole dedi falan diyo benimkide siniriminden duramadim vallahi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?