kayınvalide sorunu :(

Off offf Allah bebeklerine rahmet eylesin sanada sabirlar versin. benimde basima gelse bende ilgilenmezdim. Konusurdum esimin hatirina ama asla ilgilenmezdim. Sizde kendinizi kesinlikle suclu hissetmeyin kadin haketmis cunku.

Bence git barış yalnız bırakma kocani. Ama hep mesefeli ol. Bu kadına böyle davranmak lazım demekki

Konunu okuduğumda git barış,görüş diyecektim ama yorumları da okudukça vazgeçtim.gitme eşin gitsin görüşsün. Eşine de uygun bir dille izah et

eşin senin yanında daa ne istiyosun..
adamı yalnız bırakma, barış.
mesafeli olursun nolcak..

bence eşinin gitmesini desteklediğini ona belli et ama sen gitme..gidersen yüz bulur ve daha fazlasını yapmaya istemeye kalkar. sonuçta eşinin annesi o gider gelir konuşur barışır ama senin öyle bir mecburiyetin yok bence

bence bırak tek gitsin. Onun annesi sonuçta evet ama senin değil

Bence git eşinle. Konu açılınca da "oğlun seninle barışmayacaktı ama ben çok ısrar ettim, bana kıyamadı" de. Gelip gitmeleri engellemek için de soğuk davran, mesafeli davran.

Cok korkunc bir kaynanan var
Ettigi beddualar , is yerlerine gidip olayi baskalarina anlatmasida cabasi

Böyle insandan korkar insan...
Gidip gitmemen konusunda birsey diyemem , yüzsüz bir insanla karsi karsiya kalacaksiniz
Belkide gittikten sonra evinin huzurunu kaciracak
Esin gitsin annesi sonucta , ama senle muhatap ettirmesin annesini en mantiklisi bu bence ..

Bence de eşini yalnız bırakma.Gidip kayınvalidenin niyetini anlayabilirsin.Belki evladı elden gitmesin diye çark etmiştir.
Bir anlayıp dinlersin,baktın değişen bir şey yok,aynı soğuklukta devam edersin.

Gitsen kesin devamı gelir ve bence böyle bir kadın iflah olmaz.

Kocan gitsin tek başına onun annesi o tahammül edebilir belki ama siz unutamazsınız. Sinirlerini bozmaya huzurunu kaçırmaya değer mi ya?Millet ne düşünürse düşünsün

Arkadaşlar hepinizin yorumlarını okudum.Allah razı olsun.şuan beklemedeyiz gelişmeleri yazıcam.

çok ağır şeyler yaşamışsın. ben sırf her gittiğimde huzursuz olup dönüyorum bir problem çıkıyor diye eşimin ailesine gitmiyorum ve gitmeyi de düşünmüyorum eşim yalnız gidiyor. ve gayette rahatım huzurum yerinde.yerinde olsam gitmezdim.eşin seni anlayışla karşılamalı bence.gidersen aynı şeyleri yaşar huzursuz olursun gibime geliyor.

Çok geçmiş olsun canım ćok üzüldüm.grip olan kv gripten ölmezsin korkma de

Oglu gitsin görüşsun her halukarda moralin bozulacak. .10 yillik ewliligimin 5 yili arsiz kaynana yuzunden eşime cemkirmekle gecti..5 yildan sonra sadece oglu gidip goruyor..esim hep yanimda beni hakli bulur..ama nezaman gitse gelse k.v elektirigini negatif yukleyip gelir ogun ve sonraki günler hep tartismali geçiririz..yani iki ucu b.klu değnek. .

ben anlatılanlarda çok da büyütülecek bir şey göremedim

tabii siz her şeyi yazamamışsınız

burda bıçak çekenleri vs okuyoruz yani

bu arada salonda koliler var halılar serili değil az kişi getirin diye bana deseydiniz, koyun kolileri oturma odasına serin halıyı yere ne olacak ki derdim hatta ben de gelip yardım edeyim diye de önerirdim

sanki basit şeylerden kavga çıkmış olay büyümüş gibi geldi bana

eşin doldurulmaya müsait ise yalnız gitmesin yok dolmaz dersen başlangıçta biraz yalnız gitse de olur

Esimde beni hakli bulur genelde alt ust oturuyoruz kapidan ciksam karsilasiyoruz balkondan baksam karsilasiyoruz bizimkisi daha berbat ( suratsiz suratlarini gormek cileden cikariyor insani

iste ya esi annemi istememezlik yapma gelsin derse ne dicen burda cok okuduk erkek ailesiyle senelerdir küs gelin ugrasıyo barıstırıyo sonra kaynana evden cıkmıyo kocası annesini tutuyo karısını tutmuyo

valla bence ne sen git nede kocanı yolla sana bu kadar seyi söylemis cok merak ettim sen ne yaptın o anda sanane benim geceligimden diye nasıl bagarmadın cıglık cıglıga böyle insana öyle yapıcan rollar bayılmalar falan bitircen isi

nerde böyle erkek ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…