aynen katılıyorum kaynana bile olsa bu kadar insalık dısı bi mahluka gitmeye degmez esinin annesi olabilir ama benim icin dısardaki bi kadından farksız de hatta söyledigi laflardan geceleri uyuyamıyorum kabusum oluyo debence bırak tek gitsin. Onun annesi sonuçta evet ama senin değil
aynen kocan gitsinGitsen kesin devamı gelir ve bence böyle bir kadın iflah olmaz.
Kocan gitsin tek başına onun annesi o tahammül edebilir belki ama siz unutamazsınız. Sinirlerini bozmaya huzurunu kaçırmaya değer mi ya?Millet ne düşünürse düşünsün
Aynen katılıyorum yazdıklarında tam da benim yazmak istediğim şeyleri yazmissin.Böyle insanları yanlız bir başına bırakacaksın ki durup ben ne yaptim diyecekler.Kadın gelinliğin kefenin olsun ölmen için dua ediyorum demiş ve daha bi ton çirkin şeyler.Ama hala kocanı yalnız gönderme gibi tavsiyeler okuyorum.Eğer ruh hastası olmak istiyorsan git kardeşim yediğin hakaretler az gelmiş biraz daha hakaret beddua etsin sana.Bazen gerçekten anlam veremiyorum ne güzel küşmüşsünüz kurtulmuşsunuz işte daha ne?Neden tekrar başınıza bela alıyorsunuz ki?Ben olsam asla yüzüne bakmazdım tamam anne kutsal varlık falan ama kadının kişiliği karakteri ortada.Birkere o iyi bi anne olsa gidipte oğlunu müdürüne kadar şikayete gitmezdi.Başka yollarla çözmeye çalışırdı.Hala oğlunu ele güne kötüleme derdinde kadın.Bence eşiniz de çok barışmak istiyorsa bi telefon etsin anne beni ona buna kötüleyip durma ben sana küs değilim ama yuvamın huzuru için mesafemi korumak zorundayım desin.Siz de insanların lafına çok takıyorsanız kv denin yaptıklarını anlatın yani insanlara madem.Siz sustukça herkes üstünüze geliyor olabilir.
Oglu gitsin görüşsun her halukarda moralin bozulacak. .10 yillik ewliligimin 5 yili arsiz kaynana yuzunden eşime cemkirmekle gecti..5 yildan sonra sadece oglu gidip goruyor..esim hep yanimda beni hakli bulur..ama nezaman gitse gelse k.v elektirigini negatif yukleyip gelir ogun ve sonraki günler hep tartismali geçiririz..yani iki ucu b.klu değnek. .
Kadın gelinliğin kefenin olsun ölmen için dua ediyorum demiş ve daha bi ton çirkin şeyler.Ama hala kocanı yalnız gönderme gibi tavsiyeler okuyorum.Eğer ruh hastası olmak istiyorsan git kardeşim yediğin hakaretler az gelmiş biraz daha hakaret beddua etsin sana.Bazen gerçekten anlam veremiyorum ne güzel küşmüşsünüz kurtulmuşsunuz işte daha ne?Neden tekrar başınıza bela alıyorsunuz ki?Ben olsam asla yüzüne bakmazdım tamam anne kutsal varlık falan ama kadının kişiliği karakteri ortada.Birkere o iyi bi anne olsa gidipte oğlunu müdürüne kadar şikayete gitmezdi.Başka yollarla çözmeye çalışırdı.Hala oğlunu ele güne kötüleme derdinde kadın.Bence eşiniz de çok barışmak istiyorsa bi telefon etsin anne beni ona buna kötüleyip durma ben sana küs değilim ama yuvamın huzuru için mesafemi korumak zorundayım desin.Siz de insanların lafına çok takıyorsanız kv denin yaptıklarını anlatın yani insanlara madem.Siz sustukça herkes üstünüze geliyor olabilir.
Müdür ne alaka onu çözemedim. Benim babam da barismak icin avukatini araci yapmistihic mi dost akraba yok hangi kafadalar.
Ben olsam asla gitmezdim. Kocama da git diye baski yapmazdim. Ilerde bunlar canciger olur kotu yine sen olursun. Tecrube konusuyor. Ne kadar uzak o kadar iyi.
Ne yapacağımı şaşırdımTüm kayınvalidelerden nefret ediyorum
Ohh ne güzel yazmışsın Canım ya.inan nefret ediyorum tiksiniyorum.Allah içimi biliyor kadının yüzü aklıma gelince kalbim sıkışıyor.çok ezmeye çalıştı canım beni.ahh keşke iyi olmaydı el üstünde tutsaydım ama artık iki cihan bir araya gelse olmaz.eşimin bile içi buz kesmiş ufacık sevgi yok içimde sadece hayırsız evlat diye anılmaktan bıktım diyor.hem gelinleri sevmezler hemde yapışırlar.hiç anlamıyorum bu kvleri.hepsinin köküne kibrit suyuTabii ki de git. ''Bak biz barışmak için adım attık, karın zahmet edip kalkıp gelmedi bile,'' diye dolduracaklar eşini, yarın bir gün kavga edince eşin bunu yüzüne vuracak. Bu erkekler aptal. Saçını süpürge edersen nankörsün, ağızlarına yüzlerine s..arsan senden iyisi yok, meleksin. Git, eşini bir an bile yalnız bırakma ki dolduramasınlar. Yanaklarını öpme, ellerini sık. Gülme, sohbet etme, kestirip at bir şey derlerse. Senden af dilerlerse, ''Eşim affedebilir, ama ben bunları unutup affedemem. Eşimin hatırına kalkıp geldim ama yaptıklarınızı hazmedemem, kusura bakmayın.'' falan dersin. Ama geri adım atma, taş gibi sert ol. Laf sokan olursa susup altta kalma. S.ç ağızlarına yüzlerine.
Bizim bir büyüğümüzün lafı var, terbiyemi bozup yazıyorum ama tutamayacağım içimde valla. ''Zaten kocaları bunları iyi bir be...rebilse, bunların bir derdi kalmayacak ama, olmayınca gelinlere sarıyorlar.'' der hep. Haklı mı haklı, canları ya bunu istiyor ya da dayak.
Yapışıyorlar ki huzursuz olsunlar, mutsuz olsunlar. Alsınlar oğluşlarını tıkıştırıp çıkardıkları yerde saklasınlar tövbe tövbe. Çeyiz sandığında saklayacaklar ellerinden gelse. Arsız bunlar abla, arsız. ''Yandım Allah!'' dese 1 bardak suyu haketmiyorlar. Şimdi eşinin içi buz gibi olabilir, görüşmek istemiyor olabilir ama bu kadın onun anası sonuçta. İki ah vah edip üç ağlasa kalpleri geri yumuşar, ''Anam canım anam'' moduna geri dönerler bu nankörler. Bunların başında duracaksın ki rotayı şaşırmasınlar.Ohh ne güzel yazmışsın Canım ya.inan nefret ediyorum tiksiniyorum.Allah içimi biliyor kadının yüzü aklıma gelince kalbim sıkışıyor.çok ezmeye çalıştı canım beni.ahh keşke iyi olmaydı el üstünde tutsaydım ama artık iki cihan bir araya gelse olmaz.eşimin bile içi buz kesmiş ufacık sevgi yok içimde sadece hayırsız evlat diye anılmaktan bıktım diyor.hem gelinleri sevmezler hemde yapışırlar.hiç anlamıyorum bu kvleri.hepsinin köküne kibrit suyu
Canım eğer eşim yüzümü kara çıkarırsa güvenimi sarsarsa kendi kaybeder.kadının huylarını kendide biliyor.oğluna karşıda hiç merhametli olmadı bu zamana kadar.sürekli eşimin yüzüne ben seni isteyerek doğurmadım yanlışlıkla oldun dedi.eşim sürekli ben senin sözünden çıkmam seni üzecek bişey yapmam diye yeminler ediyor ama insan oğlu çiğ süt emmiş bilemem Allah şaşırtmasın canım yaYapışıyorlar ki huzursuz olsunlar, mutsuz olsunlar. Alsınlar oğluşlarını tıkıştırıp çıkardıkları yerde saklasınlar tövbe tövbe. Çeyiz sandığında saklayacaklar ellerinden gelse. Arsız bunlar abla, arsız. ''Yandım Allah!'' dese 1 bardak suyu haketmiyorlar. Şimdi eşinin içi buz gibi olabilir, görüşmek istemiyor olabilir ama bu kadın onun anası sonuçta. İki ah vah edip üç ağlasa kalpleri geri yumuşar, ''Anam canım anam'' moduna geri dönerler bu nankörler. Bunların başında duracaksın ki rotayı şaşırmasınlar.
Madem yanlışlıkla olmuş aldırsaymış. İnsan evladının yüzüne bunu der mi? Zaten forumda okuyorum, el bebek gül bebek büyütülen çocuklar analarının yüzüne bakmıyor, itilip kakılanlar böyle hakaret yiyenler el üstünde tutuyor anayı, o yüzden dikkatli ol diyorum. Baktın rota şaşıyor mu, dümeni tutup çeviriver. Kararın ne olur bilmem, ama ben gitmenden yanayım. Söylenenleri kelimesi kelimesine duyarsın, sana karşı dolduramazlar. Hiç yüz verme, ikram ederlerse su bile içme.Canım eğer eşim yüzümü kara çıkarırsa güvenimi sarsarsa kendi kaybeder.kadının huylarını kendide biliyor.oğluna karşıda hiç merhametli olmadı bu zamana kadar.sürekli eşimin yüzüne ben seni isteyerek doğurmadım yanlışlıkla oldun dedi.eşim sürekli ben senin sözünden çıkmam seni üzecek bişey yapmam diye yeminler ediyor ama insan oğlu çiğ süt emmiş bilemem Allah şaşırtmasın canım ya
Madem yanlışlıkla olmuş aldırsaymış. İnsan evladının yüzüne bunu der mi? Zaten forumda okuyorum, el bebek gül bebek büyütülen çocuklar analarının yüzüne bakmıyor, itilip kakılanlar böyle hakaret yiyenler el üstünde tutuyor anayı, o yüzden dikkatli ol diyorum. Baktın rota şaşıyor mu, dümeni tutup çeviriver. Kararın ne olur bilmem, ama ben gitmenden yanayım. Söylenenleri kelimesi kelimesine duyarsın, sana karşı dolduramazlar. Hiç yüz verme, ikram ederlerse su bile içme.
benimde kayınvalidem düğünümde çıkarmadığı rezillik kalmadı. eşim hep yanımda destek olmasına rağmen bir gün bile küs kalmadı. hiç bir şey olmamış gibi görüşürler. ben daha mesafeliyim tabi bir süre arayıp sormadı beni sonra eşimle konuşurken teelfona beni istemeye başladı. eşimde hiç bir şey olmamış gibi konuşmamaı bekledi. öyle de yaptım malesef. başka şehirlerdeyiz. allahtan sadece telefonla konuşuyoruz. ben aramadım hiç aramamda. onlarda oğlundan beni istiyorlar hala. uzun senelerce seslerini bile duymak istemezdim ama eşimle huzursuzluk olmasın die mecburiyetten konuşuyorum. birsürü hatalarına ramen benim ailem olmaz gidip geleceksin arayıp soracaksın eşin için diyorlar. benimde eşim gidecek olsa asla yalnız göndermem. sen görüşmesende sadece onun görüşmesi bence çok büyük huzursuzluklar çıkartır. zaten eşin senin yanında bunun avantajını kullan. yalnız bırakma git ama mesafeli davran. yüz bulup arayamasın gelip gidemesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?