Kayınvalide Sorunu

turuncupipet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
657
497
103
36
5 aylık evliyiz arkadaşlar yeni yani eşimin işinden dolayı doğudayız şu an. Düğünümüz olduktan sonra eşim ertesi gün işine gelmek zorunda kaldı olaylardan dolayı. Ben kayınvalidem ve görümcemle bir hafta sonra geldim ( düğün günümde öğrendim eşimle gidemiceğimi oturdum ağladım kavga ettim aileme dedim ama beni tınlayan olmadı bir hfta sonra nasıl olsa gidicem diye) kayınvalidemle görümcem 15 gün kaldı o kadar zordu ki çokta utanıyordum . Neyse ben kaynanama giderken kal demedim giderken oğluna ağlamış karın bana kal demedi diye. Yüzsüz kadın hem yeni evliyiz utanmadan kalıyor hem de oğluna şikayet ediyor beni. Neyse başka türlü iyidir valizimizi doldurur gönderir yeme içme konusunda bana da canım ne istiyo der gittiğimde ama kadın aşırı meraklı sabah akşam eşimi arr resmen rapor alır bugün kahvaltıda ne yediniz akşam ne yediniz nereye gittiniz kime gittiniz eşim tek erkek çocuk kadına kasa kocasını evini barkını bırakır bizimle yaşar o kadar düşkün. Şu an sobalı evdeyiz ve ben hamileyim kaynanamla kayınbabam gelcekmiş:/ daha önce kanamam olmuştu evde küçük nasıl olck bilmiyorum bu kadınla aramıza nasıl mesafe koydurturum eşimle başka hiç bir sıkıntım yok sadece annesine her gün rapor vermesi ve bunu yadırgamamsı benim canımı çok sıkıyor

Annesine rapor versin sana bulaşmıyorsa sorun yapma.
Ayrıca sizinle yaşamadığına dua et
Yakında başlar gelecem sizinle yaşayacamlar.

Ev küçük ama kvnin gelmesiyle kanaman mı olacak ne alaka :)
Eşin herşeyi rapor ediyor bebek yaparken de rapor etmemiştir umarım.

onlar geldiğinde ağrım var diye odandan çıkma.. her ne kadar k.valide yanlısı olsam da burnu oğlunun/kızının hayatından çıkmayan insanlardan nefret ederim.. bizim millet göbek bağını kesemiyor ne yazık ki, eşiniz mesafeyi koyamıyorsa bunu siz yapın.. girsin mutfağa k.valideniz yemeği de yapsın, temizliği de yapsın sen de ye, iç, odana geç..

Ev küçük ama kvnin gelmesiyle kanaman mı olacak ne alaka :)
Eşin herşeyi rapor ediyor bebek yaparken de rapor etmemiştir umarım.
çok alaka:) ben kayınbabamın yanında uzanamam uzanırsam da laf ederler evde sadece bir soba var
sürekli uzanmam lazım iki kişiyiz tek yemek yaparken şimdi iki ü çeşit yemek yapmak lazım kalkmasam ine sıkıntı olacak

sorun kadının çok meraklı olması ve herşeyden haberdar olmak istemesi ona canım çok sıkılıyor zaten

Hiçte bile. Kusura bakmayın doktorum ayaklarını uzatarak otur dedi. Anne yemekleri de sen ayarla ben kalkamıyorum malum de.

off ya daha eşinle çok az baş başa kalmışsın, şimdi hamilesin ve hem KP hem KV sana mı yerleşecek?

Keşke çocuk da acele etmeseydiniz.

Bu rapor olayına eşin son vermeli. Hergün konuşmasın en azından.

eşimde bazen sıkılıp meşgule alyor üst üste arıyor bişeymi oldu korkuyorum diye hey allahım ya sanki dağ başında yaşıyoz gelip gördü de halbu ki

Kv iyi iyetliyse hamileliğini bahane et o yapsın işleri. Ama sonradan oğluna ağlayan kadindan kork bence. Beni çalıştırdı diye de ağlar

eşimde bazen sıkılıp meşgule alyor üst üste arıyor bişeymi oldu korkuyorum diye hey allahım ya sanki dağ başında yaşıyoz gelip gördü de halbu ki
Evet hem de sizin "balayı" döneminizde kızını alıp gelmiş...2 hafta da kalmış.

Ya eşin kaç yaşında ki? Anne ne alaka, ne işiniz var diyemiyor? Bu telefon meselesini de açık açık konuşsun. Her gün rapor veremem, bunalıyorum, 10 yaşında çocuk değilim desin.

yien bir kv vakası,
aynı seyleri yasadım.
evli çiftin evinde bu kvlerin ne işi var ben anlamıs değilim.
bana da gelicekti gelemedi allahtan.ayıp ya! vallahi ayıp böyle okuyunca sinir oluyorum.
bnm eşim de tek oğul, ama hala kv oğlunun evlendiğini ve bir ev bark oldugunu kabullenebilmiş değil. hergün konusurlar.
sacma!

sen şimdi eşine bişey desen olay olur,ağzını acma.
yada konusmak istiyorsan konus. ben konustum kötü bir tepki aldım , mimlendim. duygusala bağladım.
yalnız kalamayız edemeyiz vs. ama belki sende işe yarar

eşim 91 li senin dediğini dese kadın bunalıma girer küser falan ki eşim de bunu hayatta demez zor yani bazen azarlıyor ama ne fayda

valla diyorum da noluyor fazla söylemiyorum dır dır eden kadın olmamak için yeri geldi mi dillendiriyorum zaten de kadın çok düşkün oğluna elinden gelse buraya yerleşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…