- 15 Ocak 2016
- 657
- 497
- 103
- 36
- Konu Sahibi turuncupipet
-
Allah korusun ya zaten batıya geçelim ben eminim çat kapı geleceğini kadın çok düşkün oğluna bu da beni korkutuyorAnnesine rapor versin sana bulaşmıyorsa sorun yapma.
Ayrıca sizinle yaşamadığına dua et
Yakında başlar gelecem sizinle yaşayacamlar.
Kork zaten,fırsat kolladığı kesin.Allah korusun ya zaten batıya geçelim ben eminim çat kapı geleceğini kadın çok düşkün oğluna bu da beni korkutuyor
çok alaka:) ben kayınbabamın yanında uzanamam uzanırsam da laf ederler evde sadece bir soba varEv küçük ama kvnin gelmesiyle kanaman mı olacak ne alaka :)
Eşin herşeyi rapor ediyor bebek yaparken de rapor etmemiştir umarım.
sorun kadının çok meraklı olması ve herşeyden haberdar olmak istemesi ona canım çok sıkılıyor zatenonlar geldiğinde ağrım var diye odandan çıkma.. her ne kadar k.valide yanlısı olsam da burnu oğlunun/kızının hayatından çıkmayan insanlardan nefret ederim.. bizim millet göbek bağını kesemiyor ne yazık ki, eşiniz mesafeyi koyamıyorsa bunu siz yapın.. girsin mutfağa k.valideniz yemeği de yapsın, temizliği de yapsın sen de ye, iç, odana geç..
Hiçte bile. Kusura bakmayın doktorum ayaklarını uzatarak otur dedi. Anne yemekleri de sen ayarla ben kalkamıyorum malum de.çok alaka:) ben kayınbabamın yanında uzanamam uzanırsam da laf ederler evde sadece bir soba var
sürekli uzanmam lazım iki kişiyiz tek yemek yaparken şimdi iki ü çeşit yemek yapmak lazım kalkmasam ine sıkıntı olacak
eşimde bazen sıkılıp meşgule alyor üst üste arıyor bişeymi oldu korkuyorum diye hey allahım ya sanki dağ başında yaşıyoz gelip gördü de halbu kioff ya daha eşinle çok az baş başa kalmışsın, şimdi hamilesin ve hem KP hem KV sana mı yerleşecek?
Keşke çocuk da acele etmeseydiniz.
Bu rapor olayına eşin son vermeli. Hergün konuşmasın en azından.
valla bilemedim ya hayırlısı artıkKv iyi iyetliyse hamileliğini bahane et o yapsın işleri. Ama sonradan oğluna ağlayan kadindan kork bence. Beni çalıştırdı diye de ağlar
Evet hem de sizin "balayı" döneminizde kızını alıp gelmiş...2 hafta da kalmış.eşimde bazen sıkılıp meşgule alyor üst üste arıyor bişeymi oldu korkuyorum diye hey allahım ya sanki dağ başında yaşıyoz gelip gördü de halbu ki
eşim 91 li senin dediğini dese kadın bunalıma girer küser falan ki eşim de bunu hayatta demez zor yani bazen azarlıyor ama ne faydaEvet hem de sizin "balayı" döneminizde kızını alıp gelmiş...2 hafta da kalmış.
Ya eşin kaç yaşında ki? Anne ne alaka, ne işiniz var diyemiyor? Bu telefon meselesini de açık açık konuşsun. Her gün rapor veremem, bunalıyorum, 10 yaşında çocuk değilim desin.
Valla girsin, ömür boyu beni bunalımdan bunalıma sokacağına, 2 hafta kendi dertlensin derim ben sizin yerinde olsam :)eşim 91 li senin dediğini dese kadın bunalıma girer küser falan ki eşim de bunu hayatta demez zor yani bazen azarlıyor ama ne fayda
valla diyorum da noluyor fazla söylemiyorum dır dır eden kadın olmamak için yeri geldi mi dillendiriyorum zaten de kadın çok düşkün oğluna elinden gelse buraya yerleşiryien bir kv vakası,
aynı seyleri yasadım.
evli çiftin evinde bu kvlerin ne işi var ben anlamıs değilim.
bana da gelicekti gelemedi allahtan.ayıp ya! vallahi ayıp böyle okuyunca sinir oluyorum.
bnm eşim de tek oğul, ama hala kv oğlunun evlendiğini ve bir ev bark oldugunu kabullenebilmiş değil. hergün konusurlar.
sacma!
sen şimdi eşine bişey desen olay olur,ağzını acma.
yada konusmak istiyorsan konus. ben konustum kötü bir tepki aldım , mimlendim. duygusala bağladım.
yalnız kalamayız edemeyiz vs. ama belki sende işe yarar
kısa sürer barışırlar ana oğul dayanamazValla girsin, ömür boyu beni bunalımdan bunalıma sokacağına, 2 hafta kendi dertlensin derim ben sizin yerinde olsam :)
Bence gereğinden iyisin. En özel günlerinize yaşamaya giderken nasıl hem anasını hem kızını da yanında götürdün benim akıl almıyorkısa sürer barışırlar ana oğul dayanamaz(böyle de kötü gelin gibi oldum ama )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?