- 15 Ocak 2016
- 657
- 497
- 103
- 36
- Konu Sahibi turuncupipet
5 aylık evliyiz arkadaşlar yeni yani eşimin işinden dolayı doğudayız şu an. Düğünümüz olduktan sonra eşim ertesi gün işine gelmek zorunda kaldı olaylardan dolayı. Ben kayınvalidem ve görümcemle bir hafta sonra geldim ( düğün günümde öğrendim eşimle gidemiceğimi oturdum ağladım kavga ettim aileme dedim ama beni tınlayan olmadı bir hfta sonra nasıl olsa gidicem diye) kayınvalidemle görümcem 15 gün kaldı o kadar zordu ki çokta utanıyordum . Neyse ben kaynanama giderken kal demedim giderken oğluna ağlamış karın bana kal demedi diye. Yüzsüz kadın hem yeni evliyiz utanmadan kalıyor hem de oğluna şikayet ediyor beni. Neyse başka türlü iyidir valizimizi doldurur gönderir yeme içme konusunda bana da canım ne istiyo der gittiğimde ama kadın aşırı meraklı sabah akşam eşimi arr resmen rapor alır bugün kahvaltıda ne yediniz akşam ne yediniz nereye gittiniz kime gittiniz eşim tek erkek çocuk kadına kasa kocasını evini barkını bırakır bizimle yaşar o kadar düşkün. Şu an sobalı evdeyiz ve ben hamileyim kaynanamla kayınbabam gelcekmiş:/ daha önce kanamam olmuştu evde küçük nasıl olck bilmiyorum bu kadınla aramıza nasıl mesafe koydurturum eşimle başka hiç bir sıkıntım yok sadece annesine her gün rapor vermesi ve bunu yadırgamamsı benim canımı çok sıkıyor