- 24 Mayıs 2021
- 648
- 1.036
- 33
- 34
Burada bazı konular da kayinvalideye çok yükleniliyor bence. Ne kadar büyük bir alan kaplıyor kayinvalideniz hayatınızda süt kesecek, eşe bunu gösterecek kadar.Merhabalar gece gece delirmiş durumdayım 5 aylık bebeğim var sütüm iyi kötü yetiyordu şükür. Bugün kv telefonda “inek obasinin sütü yağlı oluyor çocuklarına yarıyor”dedi. İki saat geçti süt sağdım ki sütüm çıkmıyor delireceğim. Kadın iki sözüyle nazar mı etti ne etti. Başkası dese yok artık abartma derdim. Bizzat şahit oldum. Çıkan sütü daha doğrusu çıkmayan sütü kocama da gösterdim akşam annen böyle dedi sütüm kurudu resmen dedim. Cevabı ne alakası varkızlar Allah aşkına bi şey deyin bu süt geri gelir mi? Ne yapmam lazım? Kv ile bi daha görüşmeyeyim mi ay delireceğim
Kadın sütün yaramıyor dememiş Allah tan. Rezene çayı, et, ciğer, hurma,bestlak damla deneyin.Merhabalar gece gece delirmiş durumdayım 5 aylık bebeğim var sütüm iyi kötü yetiyordu şükür. Bugün kv telefonda “inek obasinin sütü yağlı oluyor çocuklarına yarıyor”dedi. İki saat geçti süt sağdım ki sütüm çıkmıyor delireceğim. Kadın iki sözüyle nazar mı etti ne etti. Başkası dese yok artık abartma derdim. Bizzat şahit oldum. Çıkan sütü daha doğrusu çıkmayan sütü kocama da gösterdim akşam annen böyle dedi sütüm kurudu resmen dedim. Cevabı ne alakası varkızlar Allah aşkına bi şey deyin bu süt geri gelir mi? Ne yapmam lazım? Kv ile bi daha görüşmeyeyim mi ay delireceğim
Kullanıcı adınıza bakmadan yazınızı okudum. İnek obasını inek memeleri inek sütü aklıma geldiMerhabalar gece gece delirmiş durumdayım 5 aylık bebeğim var sütüm iyi kötü yetiyordu şükür. Bugün kv telefonda “inek obasinin sütü yağlı oluyor çocuklarına yarıyor”dedi. İki saat geçti süt sağdım ki sütüm çıkmıyor delireceğim. Kadın iki sözüyle nazar mı etti ne etti. Başkası dese yok artık abartma derdim. Bizzat şahit oldum. Çıkan sütü daha doğrusu çıkmayan sütü kocama da gösterdim akşam annen böyle dedi sütüm kurudu resmen dedim. Cevabı ne alakası varkızlar Allah aşkına bi şey deyin bu süt geri gelir mi? Ne yapmam lazım? Kv ile bi daha görüşmeyeyim mi ay delireceğim
Ben de kayınvalide inek obası gibisin dedi sandımJajajajajaja inek obasi neymis bir oba koymu diye dusunurken konu sahibinin ismini gormek
Kaynana melek olsa kanadı çarpar derlerYazık gerçekten adı kv olunca ne dese suç. İsterseniz siz yine de görüşmeyin ama nedeni başka bişey olsun. Gözünün üstünde kaş var dedi ondan oldu deseniz bu dediğinizden daha inandırıcı bi neden olacak. Öyle bi saçmalamışsınız.
Detaylar onemliBen de kayınvalide inek obası gibisin dedi sandım
10 kadından 8 i bebeğim emiyor doyuyor ama kv sütün yok sütün yaramıyor diye deliriyor sizinki ne güzel moral vermiş nankörlüğe bakın yaMerhabalar gece gece delirmiş durumdayım 5 aylık bebeğim var sütüm iyi kötü yetiyordu şükür. Bugün kv telefonda “inek obasinin sütü yağlı oluyor çocuklarına yarıyor”dedi. İki saat geçti süt sağdım ki sütüm çıkmıyor delireceğim. Kadın iki sözüyle nazar mı etti ne etti. Başkası dese yok artık abartma derdim. Bizzat şahit oldum. Çıkan sütü daha doğrusu çıkmayan sütü kocama da gösterdim akşam annen böyle dedi sütüm kurudu resmen dedim. Cevabı ne alakası varkızlar Allah aşkına bi şey deyin bu süt geri gelir mi? Ne yapmam lazım? Kv ile bi daha görüşmeyeyim mi ay delireceğim
Konu sahibinin nicki, laf aramızda bende önce bi afalladım :)))inek obasi ne demek ayrica? kv eltiye falan isim mi takmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?