Kayınvalide süt ve emzirme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canim emzirdikce gelir. Zaten sağilan Süt emerek gelenin yarısı derler. Suyu cok ic.
Stresten düşünce gücüyle sütünü gidertirsin.

Benim kayinvalidem de cocuk elini emince aç bu doymuyor demişti,sütüm de vardi.

Eski kafa işte torunu ac kalıyor sanıyordu. Ama ben ozaman sütümü vermemi bile istemiyor olarak algilamiştim, hormonlar hayata bakışım yaşım toyluğumdan bana öyle gelirdi. Geçti gitti cok takılma bebeğine odaklan.

Merhabalar gece gece delirmiş durumdayım 5 aylık bebeğim var sütüm iyi kötü yetiyordu şükür. Bugün kv telefonda “inek obasinin sütü yağlı oluyor çocuklarına yarıyor”dedi. İki saat geçti süt sağdım ki sütüm çıkmıyor delireceğim. Kadın iki sözüyle nazar mı etti ne etti. Başkası dese yok artık abartma derdim. Bizzat şahit oldum. Çıkan sütü daha doğrusu çıkmayan sütü kocama da gösterdim akşam annen böyle dedi sütüm kurudu resmen dedim. Cevabı ne alakası var😡😡 kızlar Allah aşkına bi şey deyin bu süt geri gelir mi? Ne yapmam lazım? Kv ile bi daha görüşmeyeyim mi ay delireceğim
Burada bazı konular da kayinvalideye çok yükleniliyor bence. Ne kadar büyük bir alan kaplıyor kayinvalideniz hayatınızda süt kesecek, eşe bunu gösterecek kadar.

Siz öyle olduğuna inandığınız için süt üretimi de psikolojiden çok etkilendiği için sütünüz azalmıştır. Böyle olması sizi haklı kılacak siz de rahat rahat annen yüzünden sütüm kesildi bak gördün mü ben haklıyım diye kocanızın başının etini yiyecektiniz. Bi kendinize gelin.

Akşam süt az gelir, sağma ile hiç gelmese bile sütünüz hala bebeğinize yetecek kadar vardır. Bol su için ve emzirin.
Kayınvalide konusuna gelecek olursak gerçekten utandım sizin adınıza. Hadi bunu düşündünüz insansınız, eşinize nasıl söylersiniz? Hadi söylediniz, nasıl bir cevap beklediniz "Annem ne kem gözlüymüş bee kuruttu sütünü" demesini mi? 🙄

Tepkiniz çok absürd. Çocuk büyütmüş her derdi anlayan bir insan kendisi. Arkasından söylenmek yerine akıl danışmak daha mantıklı.

Merhabalar gece gece delirmiş durumdayım 5 aylık bebeğim var sütüm iyi kötü yetiyordu şükür. Bugün kv telefonda “inek obasinin sütü yağlı oluyor çocuklarına yarıyor”dedi. İki saat geçti süt sağdım ki sütüm çıkmıyor delireceğim. Kadın iki sözüyle nazar mı etti ne etti. Başkası dese yok artık abartma derdim. Bizzat şahit oldum. Çıkan sütü daha doğrusu çıkmayan sütü kocama da gösterdim akşam annen böyle dedi sütüm kurudu resmen dedim. Cevabı ne alakası var😡😡 kızlar Allah aşkına bi şey deyin bu süt geri gelir mi? Ne yapmam lazım? Kv ile bi daha görüşmeyeyim mi ay delireceğim
Kadın sütün yaramıyor dememiş Allah tan. Rezene çayı, et, ciğer, hurma,bestlak damla deneyin.

Kullanıcı adınıza bakmadan yazınızı okudum. İnek obasını inek memeleri inek sütü aklıma geldi :KK70::KK70: bir üye de inek obası ne demiş sonra baktım sizin kullanıcı adınız.
gerçekten inek obası neeeeee ??? 🐮 Kv nizin size inek memelisin sütün yağlı senin diyor sandımdı:KK53:

Neyse neyse ondan süt kesilmesi olmaz olmamalı yani. Kadın memişlerinizi gördü mü ???

Çok su için ve bol muz ve Medine hurması tüketin süt yapıyor. Kuzenlerimden biliyorum :)

Son düzenleme:
Yazık gerçekten adı kv olunca ne dese suç. İsterseniz siz yine de görüşmeyin ama nedeni başka bişey olsun. Gözünün üstünde kaş var dedi ondan oldu deseniz bu dediğinizden daha inandırıcı bi neden olacak. Öyle bi saçmalamışsınız.

Yazık gerçekten adı kv olunca ne dese suç. İsterseniz siz yine de görüşmeyin ama nedeni başka bişey olsun. Gözünün üstünde kaş var dedi ondan oldu deseniz bu dediğinizden daha inandırıcı bi neden olacak. Öyle bi saçmalamışsınız.
Kaynana melek olsa kanadı çarpar derler😂

10 kadından 8 i bebeğim emiyor doyuyor ama kv sütün yok sütün yaramıyor diye deliriyor sizinki ne güzel moral vermiş nankörlüğe bakın ya
Diyelim gerçekten kadının nazarı değdi, bunu bile isteye yapacak hali yok değil mi, sütünüzü kesip bebeği yani torununu ana sütünden mahrum bırakmak için nazar mı değdirecek, görüşmeme ne alaka, gaipten haber mi geldi kaynanan sütünü kesti diye
Bence delirmişsiniz bile takılmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X