- 3 Ağustos 2016
- 24
- 12
- 88
- Konu Sahibi mihrimah42
-
Ya bu kaçıncı konu görümceler ile ilgili ne garip bu görümcelerin kocaları yok mu? Bunlar eşlerini bırakıp Nasıl 1 ay 3 ay baba evine gidiyorlar ben evde olmasam eşim dolapta ki yemeği alıp yemiyor bu adamlar yalnız ne yapıyor inanamıyorum!!!Kizlar gorumcem kayinvalideme geldi 2 ay kaldi.Ve evi temizlemeden gitmis simdi kayinvalidem temizlige beni cagiriyor.Ben yaz temizligine yardima gitmistim zaten simdi gitmelimiyim sizce.Birde yaz temizligi gibi bastan sona temizlik istiyor...Cok sinirliyim
Yok canim esiyle beraber kaldi coluk cocuk ailecek.Kalsin bana nede temuzligi ben niye yapiyorumYa bu kaçıncı konu görümceler ile ilgili ne garip bu görümcelerin kocaları yok mu? Bunlar eşlerini bırakıp Nasıl 1 ay 3 ay baba evine gidiyorlar ben evde olmasam eşim dolapta ki yemeği alıp yemiyor bu adamlar yalnız ne yapıyor inanamıyorum!!!
Yapma zaten 10 kişinin kirlettiğini sen niye temizliyorsun? Sen çalışıyor musun? Ay bir adamın kaynanasının evinde 1 ay kalması da garip ben şahsen asla kaynanamı bırak kardeşimin annemin evinde kalmam çok ilginçYok canim esiyle beraber kaldi coluk cocuk ailecek.Kalsin bana nede temuzligi ben niye yapiyorum
Evet calisiyorum ama bayrama kadar izinliyimYapma zaten 10 kişinin kirlettiğini sen niye temizliyorsun? Sen çalışıyor musun? Ay bir adamın kaynanasının evinde 1 ay kalması da garip ben şahsen asla kaynanamı bırak kardeşimin annemin evinde kalmam çok ilginç
Hayir gitmicem zaten gebelik planliyorum.Ben aciyorum kadina bi yandan cunku üvey hasta bir yandan vijadanim bir yandan el vermiyor.Ama esim cok kiziyor bana yapsam kizar bana zatenSiz gitme deseniz de konu sahibi gider yüksek ihtimal. Gitmeyecek olsa zaten daha telde kv ile konusurken gelemem derdi.
O yüzden üzülme canım yha.s deyip gidiyorum
Canım benim sen ona acıyorsun ama kadın seni kullanıyor farkında mısın?Hayir gitmicem zaten gebelik planliyorum.Ben aciyorum kadina bi yandan cunku üvey hasta bir yandan vijadanim bir yandan el vermiyor.Ama esim cok kiziyor bana yapsam kizar bana zaten
. Seni çağırması çok ayıp, ben de ev hanımısın sandım yani çalışan insanın izninde gel görümcenin pisliği temizle denmez ev hanımı olsan da bu temizlik asla sana düşmez, çok iyi niyetlisin sanırım ya da kayınvaliden saf ve düşüncesizEvet calisiyorum ama bayrama kadar izinliyim
Evet sanirim iyi niyetimden kaybediyorum.Alistirmamam lazim ilerde kavgaya bile sebeb olur.. Seni çağırması çok ayıp, ben de ev hanımısın sandım yani çalışan insanın izninde gel görümcenin pisliği temizle denmez ev hanımı olsan da bu temizlik asla sana düşmez, çok iyi niyetlisin sanırım ya da kayınvaliden saf ve düşüncesiz
Sana senin konunda insanlar yorum yazıyor bisey soruyor sen buralarda dolaşıyor o insanları umursamiyorsun. Ya böyle insanları neden önemsiyoruz bilmemGitme canım ne münasebet, kayınvalide hastayda bir temizlikçi tutulması yönünde tavsiye verebilirsin veya bizzat sen temizlikçiyi ayarlayabilirsin. Bir kez yaparsan (ki geçmişte yapmışsın) bundan sonra yapmaman garip karşılanır. Geline bi haller oldu filan derler. Ya hep ya hiç!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?