kayinvalide temizligi

Benim yorumumdan kötülüğümü nasıl çıkardın? Ne demişim ben sana? Seni çağırdığı anda reddememişsin yalan mı?
Eğer bazı şeyler sıcağı sıcağına halledilmezse sonra böyle ne desem diye düşünmek ve uygulamak daha zordur. Özellikle karşında yüzsüz ve çirkef biri varsa. Bu da benim gibi kötü birinden sana son tavsiye.

Deli mi ne?(kv)
Evi kim kirlettisse o temizleseymiş!!!
Bu gelinleri hizmetçi mi?
Bir bahane bul ve kesinlikle GİTME.

Hizmetçi misiniz acaba?Kendi kızı pisletirken temizlemezken iyiydi.İnsan olsa pislettiğini temizler gider annesinin evi bilerek size kitliyorlar temizliği ses çıkarmazsanız daha çok elalemin pisliğini temizlersiniz.

Uzakta onlar biz ayni sehirde kaliyoruz

Yapamıyorsa yardımcı alsın büyük temizlikler de ..sonuçta sizinle sorumlu olduğunuz eviniz aileniz var.oturmaya gittiğinizde;Yemeğe;çaya yardım edersiniz ama büyük temizlik beklemesi doğru gelmedi.Huzurunuzun bozulacağına inanıyorsanız gidin.yoksa kötü olmadan çok rahatsızım diyin.

Ev hanımıda olsan çalışan hanımda olsan farketmez ortada bi anormallik var
Evet temizlik nankördür yaparsın edersin pırıl pırıl bi bakmışın yine pis pasak olmuş .
Eve görümce çocukları kocası gelmese yine kirlenirdi ama misafir çoluk çocuk oluncada evin anası ağlıyor bu gerçek ve yapılması gereken temizlik iki üç katına çıkıyor
Görümcecik ayıp etmiş ne var yapsaydı eline mi yapışırdı sonrada gelinlerden medet umuyorlar
Git ama sende misafir ol otur başköşeye
Temizlikten bahsederse bi yardımcı tutmasını söyle, hatta ben kendimede çağıracağım elim işe gitmiyo keyifsizim de
Anlaması gerek artık..

Hadi gorumce gelmemiş olsa belki derdim belki giderim ama kızı yeni gitmiş 2 ay aklına gelmemiş mi kayinvalidenizin.
Asla gitmeyin.

Canm sen yine dua et bnm gorumceler kp nin dibindede haftadan haftaya ben gdip yapıyorum..

Bş keresinde iki evi birden temizlemek zor geliyor dedim görümcelerle bi araya gelip yapalım dedim de neler dediler neler yüzüme dediklerini duydum bide arkamda söylediler... Bu yasta bu ne tembellikte.. Hiç canıma kıymıyormusumda.. Ben gelinmişimde.. Onlar evlenmişte evden çıkmışta.. Neler neler.. Aslında konu acmam lazm ama bi seklde yürüyo büyütmüyorum.. Ahh ahh

Ayy evet ya. Ne giderim ne de gönderirim! Net.

Ayni sey benim de basima geliyo her zaman hatta gecen ay oldu esim gelemez demesine ragmen ısrarla arayip arayip durdular zorla gittim ama cocugu uyutmadim onla ilgilendm iste yapmadm kvde iyidir ama hep bi beklenti icerisinde

Hiç halim yok o kadar temizlik yapmaya,kendimi yormak istemiyorum sonra kaç gün kendime gelemiyorum.. Kendi evime bile kadın tutmayı düşünüyorum o yüzden yapamicam temizliğini kendini ona göre ayarla anneciğim diyerek kestir at bu mevzuyu..

Hatta şu an ara,söyle ve kurtul..

"Anneciğim bu hafta ve önümüzde hafta full doluyum temizlik için sana başka bir arkadaşı yönlendireyim inan beni aratmaz" demelisin. Şu gelinleri hizmetçi temizlikçi gibi gören zihniyetlere ifrit oluyorum.Yaparsak kendimiz istediğimiz için olmalı ne o öyle temizliğe çağırmak gündelikçimiyiz biz? Anam babam beni yetiştirsin büyütsün okutsun sonra evlendirsin karşı taraf benim bekaretimi sorgulasın ama kendi oğulları başka kadınla milli olsun ben yıllarca sakladığım hazinemi başka kadınlarla deneme sürüşü yapan kocama teslim edeyim evliliğime 1-0 galip başlayım o adama karılık yapayım yuva vereyim evlat vereyim eeee sonra kalkıp anası babası bana hizmetçi muamelesi yapsın bak seeennnn.....Onlar bana hizmetçi tutsun bana hizmet etsin.
Gitme kardeşim hiçbişey de yapma.
Yapamam de

Yorum süper olmuş
Bende bir görümceyim ve anneme gittiğim zaman eşim gelmez genelde bende annem hasta diye giderim temizliğini yaparım işlerini yaparım biraz dinlensin isterim.Annemi yanıma almak istiyorum ama babam yanlız kalmak istemiyor babam da bizde rahat etmediği için gelmiyor eşim çalıştığı için anneme gelmiyor Epey karışık yani.
Yengelerimi de annem yormak istemiyor onları rahatsız etmek istemiyor mecbur ben gidiyorum anneme.
Eşimin de yemeğini çamaşırını ütüsünü herşeyini 10 günlük hazırlıyorum ben yokken idare etsin diye.Kalmam uzun sürerse uçağa atlayıp eşimin yanına geliyorum işlerini yapıp 2 gün kalıp tekrar anneme gidiyorum. Bazen keşke hostes falan olsaydım diyorum ayda 4 kere uçuyorum bu sebepten.

Eşler bekarken nasıl başının çaresine bakıyorsa yemek yapıyorsa yerine göre dışardan yiyorsa aynen öyle idare ediyorlar bu eşe göre değişir tabi. Kimisi o kadar uzun yalnız kalmak istemeyebilir göndermeyen de çok ama sağolsun benim eşim de 2-3 ay kaldığımda sıkıntı yapmıyor çünkü zaten yoğun çalıştığı için ben yazın evde kös kös oturmak zorunda kalıyorum. Ben de senin gibi donducuya stok yapıyorum kıyafetlerini hazırlayıp ütüleyip gidiyorum tek tük kirleneni de makineye atıp yıkayıp giyiyor beş yaşında değiller sonuçta. Ha ama döndüğümde evi pislik götürüyor mu evet götürüyor

Böyle böyle sizi temizliğini yapmaya alıştırmaya çalışıyor, sizde gitmeye gitmeye yapmayacağınıza alıştırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…