kayinvalide temizligi

Tövbe yarabbim , az önce yazdım kendi konuma. Bildirim gelmemişti bana. Ben de niye kimse bir şey yazmıyor bana diyordum

Bende bundan korkuyorum.Alistirmak istemiyorum.Kizlarida calisiyor ortaklasa ucretini versinler temizlikci tanidigim var.

Ne yani kızları 2 ay boyunca otursun sizde gidip temizliginimi yapacaksınız?şahsen bn olsam mutlaka bi bahane bulurum-anne belim agriyo anne bnde temizlik deyim vs.

Kaynananin evini temizlemek hizmetci olmak icin evlenmedim. Daha oncede gitmezdim simdide gitmem. Ama bi arkadasinda dedigi gibi gitmicek olsan bastan soylerdin. Muhtemelen gidip temizliceksin simdiden kolay gelsin.

'Gel benim evimi temizle' demek nasıl bir görgüsüzlüğün ve yüzsüzlüğün ürünüdür acaba?
Ben kanamam yüzünden evde yatarken kv nin benim evimi temizlemesine izin vermedim diye bana trip atmıştı. Neden yaptırayım ki?

Kızına kıyamamış gelin nasıl olsa yapar demiş belli ki. Herkese sökmez tabi bu tiplerin lafı.
Biz ne dersek diyelim eğer seni çağırdığı zaman 'gelemem parasını verir temizlikçi tutarız' diyemediğine göre ne kadar sinirlensen de gidip yapacaksın belli ki.

Ne kadar kotusunuz ya nasil red ederim diye soruyorum size.Kayinvalidem uvey ve cani sikilinca ortaligi birbirine katma kapasitesine sahip hic tahammulu yok ben esimin uzulmesini istemiyorum.Yapmicam zaten yaz temizligine yardim ettim dahasi olmaz esimde istemiyor.Ama kadinin olay cikarmasini istemiyorum.Nasil oyalarim fikrinizi soruyorum.

Ne münasebet ya.. Temizlikçi misiniz ? Ben hiç anlayamıyorum bu insan türlerini,gelini kendini köle sanıyor.

Kizina kiyamayip gelinini köle hizmetci ve gelinin gorevini kv evi temizlemek olarka goren kv tipi...

Bananne canim.kac yasinda kv?
Esim birsey diyecek olsa. Kardesin okadar 1 ay kaldi yapsaydi. Hep benmi yapmak zorundayim derdim.
Kv deye de keske kizin varken yapsaydin, isim var. Bende evi tekrar temizlicem derdim.

Temizlemezdim açık ve net

Olay çıkarma kapasitesine sahipse sende altta kalma. O çemkiriyosa sende 10 katı çemkir. Kşmsenşn pisligini temizlemek zorunda degildiniz. Yeri geliyo kendi ütümü bile yapamıyorum sabah işe giderken iki sürtüyorum o kdr.

Başlık kayinvalide temizliği olunca yanlis yerlere çektim anlamı icim fesat valla nedense..
Aaa neden temizligi sen yapıyorsun ki az yesin de gündelikçi tutsun kendisine bir zahmet. Kizlar yapmayin sunu kendinize ya siz onlarin sulale hizmetçisi olun diye mi evlendiniz bu adamlarla. Kim naparsa yapsin birakin Allah aşkına..

ben son 4 yıldır kılımı kıpırtatmıyorum çünkü o ve görümcem de ben hastayken hamileyken yardımcı olmak şöyle dursun evimin temizliği vs gibi şeyler yüzünden eşimle aramı bozmaya çalıştılar eskiden olsa yardım ederdim ne olacak elime mi yapışacak diye ama şimdi binbir bahane uyduruyorum eşimle aramı bozmadan gitmiyorum

Utanmadan kv gel biz batırdık pislettik sanada evin temizliği kalıyor kolay gelsin mi diyor sende kabullenmek zorunda değilsin kusura bakmasın kv temizlikçi tutsun bi zahmet !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…