- Konu Sahibi mihrimah42
-
Tövbe yarabbim , az önce yazdım kendi konuma. Bildirim gelmemişti bana. Ben de niye kimse bir şey yazmıyor bana diyordumSana senin konunda insanlar yorum yazıyor bisey soruyor sen buralarda dolaşıyor o insanları umursamiyorsun. Ya böyle insanları neden önemsiyoruz bilmem
Konuna buradan cevap vereyim. Sen böyle umursamaz biri isen belki de evliligindeki sorun senden kaynaklı olabilir
Uzakta onlar biz ayni sehirde kaliyoruzŞimdi gidersen;hep senden beklenti içinde olur.rahatsızım anne gelemiyecegim diyin.yardımcı alsın.yada kızını çagırsın.sizden başka kimse yokmuymus.
Bende bundan korkuyorum.Alistirmak istemiyorum.Kizlarida calisiyor ortaklasa ucretini versinler temizlikci tanidigim var.Gitme canım ne münasebet, kayınvalide hastayda bir temizlikçi tutulması yönünde tavsiye verebilirsin veya bizzat sen temizlikçiyi ayarlayabilirsin. Bir kez yaparsan (ki geçmişte yapmışsın) bundan sonra yapmaman garip karşılanır. Geline bi haller oldu filan derler. Ya hep ya hiç!
Gitmem .
Sende gitme.
Dip not: O kirletti o temizlesin muhabbetine de hiç girme . Genel prensiplerin olsun , kafan rahat olsun .
Ne kadar kotusunuz ya nasil red ederim diye soruyorum size.Kayinvalidem uvey ve cani sikilinca ortaligi birbirine katma kapasitesine sahip hic tahammulu yok ben esimin uzulmesini istemiyorum.Yapmicam zaten yaz temizligine yardim ettim dahasi olmaz esimde istemiyor.Ama kadinin olay cikarmasini istemiyorum.Nasil oyalarim fikrinizi soruyorum.'Gel benim evimi temizle' demek nasıl bir görgüsüzlüğün ve yüzsüzlüğün ürünüdür acaba?
Ben kanamam yüzünden evde yatarken kv nin benim evimi temizlemesine izin vermedim diye bana trip atmıştı. Neden yaptırayım ki?
Kızına kıyamamış gelin nasıl olsa yapar demiş belli ki. Herkese sökmez tabi bu tiplerin lafı.
Biz ne dersek diyelim eğer seni çağırdığı zaman 'gelemem parasını verir temizlikçi tutarız' diyemediğine göre ne kadar sinirlensen de gidip yapacaksın belli ki.
Temizlemezdim açık ve netKizlar gorumcem kayinvalideme geldi 2 ay kaldi.Ve evi temizlemeden gitmis simdi kayinvalidem temizlige beni cagiriyor.Ben yaz temizligine yardima gitmistim zaten simdi gitmelimiyim sizce.Birde yaz temizligi gibi bastan sona temizlik istiyor...Cok sinirliyim
ben son 4 yıldır kılımı kıpırtatmıyorum çünkü o ve görümcem de ben hastayken hamileyken yardımcı olmak şöyle dursun evimin temizliği vs gibi şeyler yüzünden eşimle aramı bozmaya çalıştılar eskiden olsa yardım ederdim ne olacak elime mi yapışacak diye ama şimdi binbir bahane uyduruyorum eşimle aramı bozmadan gitmiyorumKizlar gorumcem kayinvalideme geldi 2 ay kaldi.Ve evi temizlemeden gitmis simdi kayinvalidem temizlige beni cagiriyor.Ben yaz temizligine yardima gitmistim zaten simdi gitmelimiyim sizce.Birde yaz temizligi gibi bastan sona temizlik istiyor...Cok sinirliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?