Kayinvalide terörü artı aldatılmak? lütfen evliler yazsın

Yorumlari begenenler de dava edilecek mi :)

Evliler yazsin ne allahaskina ya...
evliler olur canim bosanma yuvani yikma der diye mi yorum yapicak sandin?
Dayak var hakaret var aldatma var varoglu var...kendine bu hayati yakistiriyirsan devam et...

Esinle beraber olman filan hepsi senin tercihinde ciddi manada garipsiniz. O yanibasindaki Cumhuriyet Savcılığına mobbing için gidecem tehdidi ayrı bir gariplik. Ayrıca herkes kendinden mesul. Kk nın ne suçu var yöneticinin ne suçu var.

Ne diyorsun sen ya
Kocasina atar yapamayan burda kk da atar yapiyor.hadi git ver mahkemeye .olaya bak..sana akli selim kimse bu rezil evliligi surdur diyemez..madem memnunsunuz acmayin konu dayak yiyerek oturun kardesim ya.bize ne sanki.alan razi satan razi..

Ya size laf anlatmak gerçekten zor pes ettim pes hadi kutlayin

Okypete mobbing nedir?
İnsanın kendine yakışanı giymesidir.
Siz dalga mı geçiyorsunuz? Şiddet gören bir kadına kendini ezdirme demenin neresi mobbing? Sizin o evde o adamla yaşaya yaşaya gerçeklik algınız bozulmuş. Çok ciddiyim bakın, bir uzman yardımına ihtiyacınız var.

hakaret ve aşagılamaları kib butonunu kullanarak bildirebilir,
ilaveten yasal olarak da dava açabilirsiniz tabii ki.
ancak site yonetimi ısrarla bu konuda da uyeleri uyarıyor zaten,
altta da kocaman kırmızıyla yazmıslar,
onlardan beklentiniz nedir? diger uyelere uyelik iptali mi yapması?

ayrıca konunuzda ölümün ucundan döndügünüzü yazdıgınızda ne yazmamızı bekliyorsunuz gercekten anlamıyorum,
kendinize o begenmediginiz yorumlara sahip uyeler kadar deger verseniz boyle bir hayatı reva gormezsiniz zaten.

Hamile olunca evi terk edemez mi ki arkadaş
konu da bi tuhaf
konu sahibine uzaklaştırma kararı çıkmış
ben bişey anlamadim

Evliyim...
Mükemmel bir evliliğim yok...
Öyle bir iddiam da yok....
Ama boğazıma yapışan veya beni aldatan bir kocamda yok...
Şiddet ve aldatma boşanma sebebidir,olmaması da mükemmellik göstergesi değildir.
Kendinizi kandırmayın,kaç evli kadın size yaşatılan çirkinliklerden sonra evli kalır Allah aşkına.

Kk genel olarak mobbing cenneti diyorum ben hanginizle neden uğraşayım bi gidin allah aşkına
Kardesim sabah sabah upuzun konu acmissin, okuduk fikrimizi soyledik.
Asil sen ne istiyorsun bizden?
Yorumlar isine gelmedi, hop ordayim.
Olmaz ki ama. Biz diyoruz ki bu konu dogruysa, zannetme ki butun evliliklerde senin annenin iddia ettigi gibi siddet var. Yok yani.
Kendi kendini mutsuzluga mahkum etme diyoruz. Sana o kadar sey yapilmis neden katlandin hepsini unuttun diyoruz sonunda da onlari yapanlar degil biz suclu cikiyoruz. Neden?

Ya size laf anlatmak gerçekten zor pes ettim pes hadi kutlayin
Yok ne kutlayayim. Canım sıkılır bir hemcinsimin bu şekilde sindirilmiş hali sadece. Hakaretlere boyun egmis hali. Buradaki tepkiye bakarak nasıl bir terslik olduğunun farkına varman önemli sadece. Ama sen bence terslik yok diyorsan yapacak birsey yok. Eşinin ailesinede gidersin yine.

sendeki sabırda neymiş be kardeşim helal valla..ben senin yerinde olsam gitmezdim.Eşinde hata etmiş bir yanda ailesi bir yanda karısı onuda anlamak lazım sünger çekemezsin unutamazsın eşinin hatrına katlanırsın duymazdan gelebilirsin sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…