- Emoji Skoru
- 7.973
- Puanlar
- 108
- Konu Sahibi Princessduck
eşiniz farkında mı annesinin "kendi" uğraştığı sorunu için "inşallah çocuğun olmaz" derken kendisine de sinirle(!) beddua ettiğinin? hepsini geçtim. "inşallah öl, or*spu" derken, eşiniz nasıl bir hasta ki ağzını açamayacak halde? eminim azospermiden değildir. çünkü yukarıdaki bir yoruma katılıyorum. biz neler çekiyoruz, her gün ilaçlar mı içmedik her gün iğne mi vurulmadık, rahim filmi mi çektirmedik, adet olmayınca günde kaç defa test mi yapmadık 2 yıldır.. ve hala da iki aydır adet olmuyorum ilaçlarla olmaya çalışıyorum.. hormonlarım üst seviyede. patlamak üzereyim. annem gelip eşime bunları saydırsa, gördüğüm tedaviden ağzımı mı açamayacağım gerçekten? eşinizi masum göstermeye çalışırken şekilden şekile giriyorsunuz çünkü lafı söyletene değil lafı söyleyene kızmak en kolayı. aradaki yorumların hiç birini okumadım. fakat bu cümlelerin sinirle söylendiğini düşünen bir adam, sinirle neler yapar düşünemiyorum. zira sinirlenince ağzından çıkanı duymayan ben için bile sinirle söylenmeyecek şeyler kvnizin söyledikleri.