Günaydın arkadaşlar kaynanamla aynı binada yaşıyoruz ,annemler ilcedeler 1.5 saat mesafe var çalışıyorum 2 haftada bir falan aileme gidiyorum aileme her gidecegimde kaynanama haber versem hayırdır ne var diyo acayip cablnim.sikiliyor ailem var yani otesi var mı saygisizlik olmasın diye diyemiyorum ama bu gün patlaycm annemleri görmeye gidiyoruz diyorum ,cuma da annemlere gidecektik ben isteydim eşim de çıkarken haber vermemiş çünkü verse yine bı laf söyleyecek ne var bilmem ne,habersiz gidip geldik dün işten geldim üzerim müsait değildi eşim açtı kapıyı kaynanam komşu aşure getrmis onu getrmisrsime soruyu nerdeydinz nereye gittiniz sen ise gotemyecek mıydın artık çok sıkıldım bozuluyor kadın aileme fazla gidiyorum diye onun evinde bı misafir gelse geçiyorum 10.30 da misafir kalkacak olur daha erken otururu der 12 yıl bulur saat ,ben de çalışıyorum erken kalkıyorum beni hiç düşünmüyor ,abisinin oğlu sünnet oldu oazartesi hastaneden cikti cuma akşam gitik diye kaynanam unutulanlar listesine girdik dedi ,hep bi tavır hep bi trip yoruldum siz naparsnz ,taşınma imkanım yok eşim annesini bırakmaz