Kayınvalide ve anneci eş sorunsalı

Sonya Blade

Sıradan ölümlüleriz...
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2019
639
296
103
34
Merhaba , buraya yazıp içimi dökmek istedim yine.Kayınvalidemle tatil konumu okuyanlar bilir o olaydan sonra tavrımı belli ettim ve ciddi bir mesafe koydum aramıza.Zaten uzak şehirlerdeyiz çok şükür görüşmüyoruz.Son vukuatını anlatayım.Telefonuma bir mesaj geldi sağlık sigortasından , tabi anlayamadım .Eşim gün içinde ikimizin de işyerinde olduğu saatte annesinin bizim için sağlık sigortası yaptırdığını, gelen linki onaylayıp bilgilerimi girmemi istedi.Bekliyorz hadi yapsana, bana güven miyor musun falan dedi ayrıca . İhtiyacım olmadığını söyleyerek reddettim.Eve geldi küs ve tavırlı bir şekilde hiçbir şekilde konuşmuyoruz mecbur kalmadıkça (Şunu da belirtmek isterim kayınvalide kişisi geçen yıl sadece oğluna yaptırmıştı sigorta, bana yaptırmamıştı.Zaten yaptırmak zorunda değil ama yine de ayırması hoşuma gitmemişti).Tatilde yaptığı saygısızlık sonrası arayı düzeltmeye çalışıyor kendince .İyilik yaptığını düşünse bile normal gelmiyor bu şekildeki bir müdehale bana . Üstelik bana hiç sormadan eşimi araya koyarak telefonuna gelen linki onaylasın diyor .Yaşanan bu olaylar ve özellikle de eşimin bu saçma tepkisi hakkında ne düşündüğünüzü merak ediyorum

Esin durumu idare etme cabasinda. Annesi adim atmis onun gözünde siz de "bosuna uzatmis" oluyorsunuz ona göre. Esiniz manipulasyon oldugunu anlayacak kapasitede henüz degil
Malesef o kapasitede hiç olmadı ama geri adım atmayacağım.Annesinin oynadığı oyunlardan bir tanesi bu da.Yaptığı saygısızlık yenir yutulur değildi çünkü

Aynen öyle , yaptığı pislikleri temizlemek istiyor . İhtiyacım yok olsa kendim yaptırırım.Beni kaynımla aynı odada yatırmak zorunda bırakan bir insana minnet etmek istemem

Oo sizin kocanızdan da adam olmaz ki üzgünüm. Hala annesinin minik kuzusu ile evlisiniz, siz de oyun bozan mızıkçı arkadaş.

ben de kabul etmezdim. linke tıkla nedir. türlü türlü dolandırıcılık var
Hayır tamam allianzdan geldi ama istemiyorum .İstemek zorunda değilim, eşimin tavrı saçma geliyo hala tavırlı.Annesinin herşeyini kabul etmek zorunda mıyım

2 yetiskin insan özel sigortaya ihyiyac duysanız yaptirirsiniz zaten kayinvalidenin amaci hangi doktora gitseniz haberdar olmak bence.Muhtemelen sigorta saglayicisina da mesaj gidecektir her alaniniza müdahale etmenin baska bir versiyonu

Annesi kartlari guzel oynuyor. Saygisizlik yapip ozur dilemiyorsa mesafe en iyisi
Malesef öyle, bir de iyi bir şey yaptığını sanıyor.Benim haberim olmadan eşimi araya koyarak benim onaylamam gerektiğini söylemiş.O neyse de eşim her zaman olduğu gibi bu konuda da yanımda değil

2 yetiskin insan özel sigortaya ihyiyac duysanız yaptirirsiniz zaten kayinvalidenin amaci hangi doktora gitseniz haberdar olmak bence.Muhtemelen sigorta saglayicisina da mesaj gidecektir her alaniniza müdahale etmenin baska bir versiyonu

Eşimin tepkisine anlam veremiyorum şu an küsüz bu sebepten.

Malesef öyle, bir de iyi bir şey yaptığını sanıyor.Benim haberim olmadan eşimi araya koyarak benim onaylamam gerektiğini söylemiş.O neyse de eşim her zaman olduğu gibi bu konuda da yanımda değil
Siz onaylamayinca esinizi doldurmustur. Hatta buyuk olay cikarmistir. Yine de neden küstüğünüzü anlayamadim keske siz anlatsaydiniz neler hissettiğinizi esinize

Son
Sonuna kadar haklısım

Siz onaylamayinca esinizi doldurmustur. Hatta buyuk olay cikarmistir. Yine de neden küstüğünüzü anlayamadim keske siz anlatsaydiniz neler hissettiğinizi esinize
Kendini kapatıp iletişm kurmayı kesti.Ben halimi anlatmaya çalıştım annesini suçlamadan . İhtiyacım yoktu istemedim ne var bunda dedim tık yok kendileri bilir artık ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…