Kayinvalide Ve Asik Surati 😬

Memias

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2019
269
71
18
33
Selam kizlar basligimdan da anlasildigi üzere sorun kv. Sürekli surati asik. Sabah kalkar kalkmaz insan suratini asar ml? Hadi 1-2 gün asti diyelim. Her gün mü asar ya anlamadim gitti. Sirf bu yüzden bütün gün moralim bozuk oluyor. Aslinda kendisinden de hic birsey beklemem. Her seyimi kendim yaparim. Ama ne zaman eve dolu dolu alisveris yapsam ne zaman evi dip köse bucak temizlesem kadin mutlu. Anlamadigim ben zaten evi günlük temizliyorum. Yani cok afedersiniz tuvaleti bile temizliyorum yani. Bir gün kalksin yalandan evi süpürsün sürekli bir söylenme. Sürekli cocuklara bagirma halinde. Ne yapsam yaranamiyorum. Icim sisti artik ya valla kaldiramiyorum. Uyanir uyanmaz hastayim diyor. Ama kizi arayip cocuguna bakmasi gerektigini söyleyince de kadin birden iyilesiveriyor. Esimin yaninda yalandan cocuklari seviyor numarasi yapiyor. Zaten cok yalan söyleyen birisi. Kv yüzünden 6 aylik bebegim yataktan düstü. Sirf kendisi makineye camasirlari atmasin diye beni cagirdi ben de camasirlari makineye attigim esnada bebegim düstü. Sonra da aman bisey olmaz nolacak ki diyor. Sinirden oturup aglayasim var valla. 😩😩😩😩😩

görmemlıs ezlıkten gelmeye calıs canım ıs yaparken muzık dınle kendıne zaman ayır ayrı eve cıkamıyormusunuz
asık olsun sen ınadın gul mutluymus gıbı davran catlasın bebıse bır sey olmadı degıl mı :(

Benimkinin suratı da daima asıktır.
Herşeyden şikayetçidir.
Herkese her konuda yalan söyleyebilir.
Çocuklarıma bakmaz, bakmamıştır hiç.
Ama bana sökmüyor.
Neden, çünkü aynı evde yaşamıyorum. Görüşmemizin belli bir sıklığı, ölçüsü var.
O yüzden de beni pek etkilemiyor onun ruhsal durumu.
Keşke siz de aynı evde yaşamasanız mı acaba?
O zaman kayınvalide 'derdiniz' olmazdı. Aslında kolay bazen bazı şeyler...

bazı insanlara ne yaparsan yap mutlu olmazlar.İnsanlarında moralını bozup hasta ediolar.Bence hiçbir birey beraber yaşamamalı.Ev ev uzerıne olmaz demiş atalarımız.Ne guzel demiş.

görmemlıs ezlıkten gelmeye calıs canım ıs yaparken muzık dınle kendıne zaman ayır ayrı eve cıkamıyormusunuz
asık olsun sen ınadın gul mutluymus gıbı davran catlasın bebıse bır sey olmadı degıl mı :KK43:
Görmemezlikten gelmeyi cok denedim sürekli laf sokma pesinde. Filanin gelini söyle yemek yapmis da cok güzel olmus da bilmem ne de.... Allaha cok sükür bebegimin durumu iyi :KK200:

Benimkinin suratı da daima asıktır.
Herşeyden şikayetçidir.
Herkese her konuda yalan söyleyebilir.
Çocuklarıma bakmaz, bakmamıştır hiç.
Ama bana sökmüyor.
Neden, çünkü aynı evde yaşamıyorum. Görüşmemizin belli bir sıklığı, ölçüsü var.
O yüzden de beni pek etkilemiyor onun ruhsal durumu.
Keşke siz de aynı evde yaşamasanız mı acaba?
O zaman kayınvalide 'derdiniz' olmazdı. Aslında kolay bazen bazı şeyler...
Anlatirken sanki benim kv yi anlattiniz. Ama az kadi ayri eve cikmamiza

bazı insanlara ne yaparsan yap mutlu olmazlar.İnsanlarında moralını bozup hasta ediolar.Bence hiçbir birey beraber yaşamamalı.Ev ev uzerıne olmaz demiş atalarımız.Ne guzel demiş.
Az daha disimi skiyorum az kaldi kurtulacam zaten

Sende suratini as. Memnun etmek için alışveriş temizlik yapma. O ne kadar trip atiyosa aynısının iki katını yap baskın çık. Ben öyle yaptım şimdi kedi gibi:)
Denedim öyle olunca da esimin yaninda yalandan soruyor sana noldu kim sana ne dedi ayni evin icersinde komsu gibiyiz kimse sana bisey demedi diyemeyiz de zaten diyor. Anlayacagin benim ki tilki gibi kurnaz :KK62::KK62::KK62:

Back
X