Selam kizlar basligimdan da anlasildigi üzere sorun kv. Sürekli surati asik. Sabah kalkar kalkmaz insan suratini asar ml? Hadi 1-2 gün asti diyelim. Her gün mü asar ya anlamadim gitti. Sirf bu yüzden bütün gün moralim bozuk oluyor. Aslinda kendisinden de hic birsey beklemem. Her seyimi kendim yaparim. Ama ne zaman eve dolu dolu alisveris yapsam ne zaman evi dip köse bucak temizlesem kadin mutlu. Anlamadigim ben zaten evi günlük temizliyorum. Yani cok afedersiniz tuvaleti bile temizliyorum yani. Bir gün kalksin yalandan evi süpürsün sürekli bir söylenme. Sürekli cocuklara bagirma halinde. Ne yapsam yaranamiyorum. Icim sisti artik ya valla kaldiramiyorum. Uyanir uyanmaz hastayim diyor. Ama kizi arayip cocuguna bakmasi gerektigini söyleyince de kadin birden iyilesiveriyor. Esimin yaninda yalandan cocuklari seviyor numarasi yapiyor. Zaten cok yalan söyleyen birisi. Kv yüzünden 6 aylik bebegim yataktan düstü. Sirf kendisi makineye camasirlari atmasin diye beni cagirdi ben de camasirlari makineye attigim esnada bebegim düstü. Sonra da aman bisey olmaz nolacak ki diyor. Sinirden oturup aglayasim var valla.