Kayinvalide Ve Asik Surati 😬

Selam kizlar basligimdan da anlasildigi üzere sorun kv. Sürekli surati asik. Sabah kalkar kalkmaz insan suratini asar ml? Hadi 1-2 gün asti diyelim. Her gün mü asar ya anlamadim gitti. Sirf bu yüzden bütün gün moralim bozuk oluyor. Aslinda kendisinden de hic birsey beklemem. Her seyimi kendim yaparim. Ama ne zaman eve dolu dolu alisveris yapsam ne zaman evi dip köse bucak temizlesem kadin mutlu. Anlamadigim ben zaten evi günlük temizliyorum. Yani cok afedersiniz tuvaleti bile temizliyorum yani. Bir gün kalksin yalandan evi süpürsün sürekli bir söylenme. Sürekli cocuklara bagirma halinde. Ne yapsam yaranamiyorum. Icim sisti artik ya valla kaldiramiyorum. Uyanir uyanmaz hastayim diyor. Ama kizi arayip cocuguna bakmasi gerektigini söyleyince de kadin birden iyilesiveriyor. Esimin yaninda yalandan cocuklari seviyor numarasi yapiyor. Zaten cok yalan söyleyen birisi. Kv yüzünden 6 aylik bebegim yataktan düstü. Sirf kendisi makineye camasirlari atmasin diye beni cagirdi ben de camasirlari makineye attigim esnada bebegim düstü. Sonra da aman bisey olmaz nolacak ki diyor. Sinirden oturup aglayasim var valla. 😩😩😩😩😩
Beraber mi oturuyorsunuz?
Yani su cagda kvdyle beraber oturma fikrini kim veriyor insanlara?
Maddi acıdandır anlıyorm da süresiz beraber oturma fikri cok sıkıcı.
Ben olsam ayrı eve cıkmakla tehdit ederim🤣
Bak nasıl gülüyor ozaman

Görmemezlikten gelmeyi cok denedim sürekli laf sokma pesinde. Filanin gelini söyle yemek yapmis da cok güzel olmus da bilmem ne de.... Allaha cok sükür bebegimin durumu iyi :KK200:

Ee siz de kuzsnimin kayınvalidesi, iş arkadaşımım kayınvalidesi çok iyi deyin. Aynı yerden ona saldırın. Yazık bebeğinize çok üzüldüm. Yere bırakın bir yere giderken. Çamaşır için ölebilirdi o çocuk.

Ya varya saçını başını yolasım geliyor böylelerinin.ben hizmetçilik yapacaksam evlenmez anama yapardım.sen kimsin ki.oģlunla evlendim diye senin hizmetçin mi oldum.tez vakit de tukensin bunların nesli

Selam kizlar basligimdan da anlasildigi üzere sorun kv. Sürekli surati asik. Sabah kalkar kalkmaz insan suratini asar ml? Hadi 1-2 gün asti diyelim. Her gün mü asar ya anlamadim gitti. Sirf bu yüzden bütün gün moralim bozuk oluyor. Aslinda kendisinden de hic birsey beklemem. Her seyimi kendim yaparim. Ama ne zaman eve dolu dolu alisveris yapsam ne zaman evi dip köse bucak temizlesem kadin mutlu. Anlamadigim ben zaten evi günlük temizliyorum. Yani cok afedersiniz tuvaleti bile temizliyorum yani. Bir gün kalksin yalandan evi süpürsün sürekli bir söylenme. Sürekli cocuklara bagirma halinde. Ne yapsam yaranamiyorum. Icim sisti artik ya valla kaldiramiyorum. Uyanir uyanmaz hastayim diyor. Ama kizi arayip cocuguna bakmasi gerektigini söyleyince de kadin birden iyilesiveriyor. Esimin yaninda yalandan cocuklari seviyor numarasi yapiyor. Zaten cok yalan söyleyen birisi. Kv yüzünden 6 aylik bebegim yataktan düstü. Sirf kendisi makineye camasirlari atmasin diye beni cagirdi ben de camasirlari makineye attigim esnada bebegim düstü. Sonra da aman bisey olmaz nolacak ki diyor. Sinirden oturup aglayasim var valla. 😩😩😩😩😩
Kv nizin suratini bosverin de cocugunuza bagirdiginda yirtici tarafinizi gorsun. Bagiramaz ama isterse yuzu sirke satsin. Ayni evdesiniz gibi anladim. Eger oyleyse imkanlari zorlayip ayri eve cikma konusunu esinize ince ince isleyin.

Denedim öyle olunca da esimin yaninda yalandan soruyor sana noldu kim sana ne dedi ayni evin icersinde komsu gibiyiz kimse sana bisey demedi diyemeyiz de zaten diyor. Anlayacagin benim ki tilki gibi kurnaz :KK62::KK62::KK62:
İstediği kadar kurnaz olsun. İyi olmak zorunda değilsin. Seni hep Güleryüz görmeye alışmış bide ezmeye. Sana noldu fln derse sabah suratın asik gibiydi moralim bozuldu de açık açık hayret bişi

Beraber mi oturuyorsunuz?
Yani su cagda kvdyle beraber oturma fikrini kim veriyor insanlara?
Maddi acıdandır anlıyorm da süresiz beraber oturma fikri cok sıkıcı.
Ben olsam ayrı eve cıkmakla tehdit ederim🤣
Bak nasıl gülüyor ozaman
Az kadi az cikacaz ayri eve insaAllah allahtan süresiz degil yasantimiz yoksa ben kafayi yerdim herhalde:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ee siz de kuzsnimin kayınvalidesi, iş arkadaşımım kayınvalidesi çok iyi deyin. Aynı yerden ona saldırın. Yazık bebeğinize çok üzüldüm. Yere bırakın bir yere giderken. Çamaşır için ölebilirdi o çocuk.
Evet haklisiniz. Bebegin düstügünü de ogluma demeyelim diyor biliyor ya suclu oldugunu ört bas etmeye calisiyor. Ben de kabul etmedim söylemem lazim dedim cocuga bisey olursa ben naparim dedim. Hani bi laf var ya minareyi calan kilifini uydurur diye bu da basladi olay bi yala uydurmaya. Sonra esime dedim bebek düstü yok diyor yastigin üstüne düstü bisey olmadi zaten diye. Esim yemedi tabi. Sonra ben dedim böyleyken böyle oldu diye. Senin annen cok yalan söylüyor dedim. O da gidip anasina kizdi. 2 gün bana küs gezindi evin icinde ama o kadar rahattim ki keske hep küs kalsak diye düsünmedim degil yani :halay::halay::halay::halay:

Kaç senedir oturuyorsunuz beraber, bana çook uza aynı evde oturmak boşanma sebebi benim için, kv ile oturanlara uzaylı görmüş gibi bakıyorum, kendi annem babamla otururum daha iyi, neden kabul ettiniz, bir an önce çıkın
:KK57:

Evet haklisiniz. Bebegin düstügünü de ogluma demeyelim diyor biliyor ya suclu oldugunu ört bas etmeye calisiyor. Ben de kabul etmedim söylemem lazim dedim cocuga bisey olursa ben naparim dedim. Hani bi laf var ya minareyi calan kilifini uydurur diye bu da basladi olay bi yala uydurmaya. Sonra esime dedim bebek düstü yok diyor yastigin üstüne düstü bisey olmadi zaten diye. Esim yemedi tabi. Sonra ben dedim böyleyken böyle oldu diye. Senin annen cok yalan söylüyor dedim. O da gidip anasina kizdi. 2 gün bana küs gezindi evin icinde ama o kadar rahattim ki keske hep küs kalsak diye düsünmedim degil yani :halay::halay::halay::halay:

Şuna bak ya bebek travma geçirse ne yapacak yastığa düşmüşmüş.. Hayret bir şey. Ay valla küs kalsın.

Bunların hepsi aynı yaranilmaz
Şunu hiçbir zaman unutma oğluyla kızıyla seni asla bir tutmaz beklentiye girme
Elinden geleni yap gerisinisal gitsin

Surat asmasinı da umursama aç muzigi yap kahveni istediğikadar assin

Çocuklara bagirma meselesini esinle çöz olmazsa sende durduk yere bagir cagir kır dok😉

Bizimki de benim oldugum er resimde burun büküyor başkalarıyla hep gülümsüyor. Ben de onunla resim cekilmiyorum aartık :)

Sorsana bi gün " anne her gün niye suratın asık? " diye. Yaranmaya çalışma zaten boşver

Back
X