Merhabalar, 5 yıllık evliyim ben de eşim de iyi kariyerlere sahip insanlarız. Ailelerimizle de aramız gayet iyi ama şöyle bi sıkıntım var. Biz cocuk sahibi olmayı çocukla kendim ilgilenebilmem için istediğimiz zamandan baya bi oteledik yani aslında evliligimiz de biz de hazırdik ama kariyerimde gelmek istediğim bi nokta vardı. Şimdi çocuğum doğdu ücretsiz izne ayrıldım 2 yıl çocuğuma kendim bakıp sonra güzel bir kreşe vermeyi düşünüyorum. Eşim de benimle aynı fikirde. Gelgelelim eşimin ailesi sürekli sıkılırsan ise dönersin, olmadı biz geliriz apart tutar bakarız, kreşe vermeyiz biz bakarız diyip duruyor. Dediğim gibi eşimle ortak kararımız kres o da bunu söylüyor biz böyle planlıyoruz diye ama ha tamam diyip sonra yine aynı şeyleri söylüyorlar. Bu durum bende bi anksiyete yaratmaya başladı eşim kesinlikle buna yanaşmaz çünkü bilir ki benim rizam olmadan böyle bir işe kalkisirsa eyvallahim yok basimi alır giderim. Ama bu teklifi duymak artık laf arasında da olsa beni çok rahatsız ediyor sinirden kalp atışlarım hızlanıyor konuşmak da istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum