• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalide ve görümce evimde yasamak istiyor sanirim

Valla 1 ay kombi bozuk diye gelmek ben baştan da kabul etmezdim iyi siz 1 ay hizmet etmişsiniz ben 3 günden sonra hizmeti bırakırdım açıkçası ki ben kalma kısmını da kabul etmezdim..
Görümce kv de alışmış sanırım ohh ne güzel dünya millet nasıl rahat ediyor başkasının evinde ya ben duramıyorum kime gitsem evimde evim diyorum bu annem olsa bile..
Valla dik durun herkesin düzeni farklı baktınız eşimiz anlamıyor ulu orta herkesin içimde kombiyi tamir ettiniz mi yada ettirelim diyiverin şimdi kenara para koysan kışa kombi parası çıkar yahu şimdiden bnu söylemek Du bakalım daha kış gelmedi valla eşinize bu kararlılığı sürdürün. Baktınız olmadı kv görümcenn oldug6 ortamda söyleyin o da olmadı annenizi babanızı çağırın bütün sülale yaşayın ne tesadüf annemlerin de bu kış kombisi bozulmuş diyin :))

çalışmayı düşünür müsünüz? mesleğiniz veya çalışmışlığınız var mı?
Calismaya ihtiyacim yokki suan.ama birsey aklima geldi. Kayinvalideye gidip şakayla karisik . Birikim yapacagim kemdime araba almayi dusunuyorim deyip. Sahi anne sen destek olsan bana deyip gozunumu korkutsam.paragoz gelin hesabi.🤣

Kv ve görümce de istekli mi sizinle yasamaya? Oglu teklif etse de beli hayir diyecektir kadin. Tabi kvnin fikrinden eminseniz kocaniza sık sık hatirlatma yapacaksiniz.
Huzurlu bir evlilik istiyorsa Bir zahmet annesinin kombisini yaptırsın.
Kac yasina geliyorlar hala onlarin eteklerindeler.

Valla tepkimi cok belli etmedim de. Iliski yasadigimizda onceki gibi davranmadim. Yine guler yuzluyum ama farketmis niye boylesin diye.onceden civil civildin dedi.bende yoo ayniyim hayatim dedim .cok usteleyince de kafam dolu ondan olabilir dedim.boyle devam edeyim bari
Bu şekilde on yılda falan sonuç almayı mı umuyorsunuz acaba

Üff çok pasifsiniz. Burda verilen fikirlere yazdığınız yorumlar bile sinirimi bozdu. Yok işte adamın kırk yıl düşünse anlayamayacağı tripler, yok kv'yi çalışmakla tehdit edeyim demeler falan. Gerçekten kendinize reva gördüğünüz hayat mu bu? Bu arada kocanız da inanılmaz saygılıymış ya. Sabahın köründen gece yatana kadar hizmet ettiğim kv ve görümce konusunda 'son söz benim, çünkü ben erkeğim' kafasındaki adama saygılı diyorsam benim kişilik kavramlarımda sıkıntı var demektir.

(Allah'im konulara böyle yorum yaparken kınamış oluyor muyum diye çok korkuyorum ya, ilerde çoluğumda çocuğumda görürsem kahrolurum.)

Calismaya ihtiyacim yokki suan.ama birsey aklima geldi. Kayinvalideye gidip şakayla karisik . Birikim yapacagim kemdime araba almayi dusunuyorim deyip. Sahi anne sen destek olsan bana deyip gozunumu korkutsam.paragoz gelin hesabi.🤣
Çok üzülerek söylüyorum ama evinizde söz hakkınız yok. Siz fikir belirtiyorsunuz “son sözü” eşiniz söylüyor. Bence çalışmaya ihtiyacınız var.

Valla kış gelmeden halletmen lazım kayınvalidene petekleri yaptırsanız taksitle kışa kadar Biter borcu falan desen
Eşin annesigile konuyu açmadan halletmen lazım yoksa işler iyice karışır

İnsan ihtiyacı olduğu için çalışmaz. Ayaklarının üzerinde durabilmek için çalışır. Hayat yaşadığımız sürece bize zorluklar çıkarmaya hazırdır önce ayaklarının üzerinde durmalı insan daaa kafa yapınız çok enteresan. Siz seneye yaz kış kv ile beraber yaşarsınız bunu bir kenara yazın

Onlar sizde olduğu süre içinde ‘ ben çalışırım annenlerde ev işlerine yardım eder’ deyip krizi fırsata çevirebilirsiniz diye düşündüm

Hastalık gibi zorunlu durumlar olur başımın üstünde yeri var ama iyi niyetimi suistimal ettirmem kimse kusura bakmasın...
Eşime de ' winter is coming' derim, sonrasını o düşünsün 🤭
En güzeli durduğunuz nokta inanın. En iyi ilişki bile aynı ev içerisinde inanılmaz boyutlara geliyor.

Kesinlikle kabul etme pişman olursun ben 9 aylik evliyim mecbur Yanyanayiz esim yanimda degil yani ama burnundan geliyor insanın herseye laf ediyor soz ediyor görümce desen ayrı bi alem ben bilirim ben yaparım havaları sen bildiğin bilmez yaptığını yapmaz olursun herseyini unutursun ailen bile gelmez onlar var rahat olmaz diye

Bu kış kayinvalidem ve görümcem 1 ayligina benim evimde kalmıştı.( Kombileri bozuktu.mustakil evde yasiyorlar.)
Neyse zar zor saygi cercevesinde gecirdim o gunleri. Ama bugun eşim kisin annemler bizde kalir artik dedi ve benim beynime kan sıçradı.benim ev rahat geldi sanirim onlara.hizmet eden var nasilsa diye
Guzel uslupla olmaz dedim.ozelimiz var .rahat edemem dedim.birsey olmaz oturursunjz dedi.ayri olalim tatli olalim. Aramiz bozulur dedim ama adam konuyu değiştirdi.
Ne yapicam ben🙄
Net olcan napcan.

Back
X