Kayınvalide ve görümcelere yaranamamak!!!!

neden alınıyorsun ki

bırak görümce satsın evini yerleşsin hakkaten de.

kadının gönlünü eylemek size mi kaldı. kızının bile umrunda değilken. hem o zaman size daha az sarar belki.

ben olsam bu lafı edince görümcem "aa süper fikir anneme yakın ev bakalım size karşı tarafta vardı bi satılık" falan diye girerdim konuya.

öfff ne sinir bozucu tripler sitemler bunlar ya... annemi gezdiren yok ne demek ya köpek mi bu

bence bunlara çok yüz verip tepene çıkarmışın, sürekli beklenti içinden olan insanlar asla tatmin olmaz, her zaman daha fazlasını ister, o yüzden bu tiplere hiç bişey yapmıcaksın, keyfine bakcaksın, yaptıklarınında asla kıymeti olmaz zaten

Evet öyle dedim yarın fiyatını sorayım dedim

Eşim çok anlattım bu konuda çok tartıştık hak verdi zamanla düzelir Dedi alışacak Dedi ama değişmedi
Yook değişmez canım o resmen seni kandırmış ama ne yap biliyor musun öncce eşini değiştir çünkü o değişmezse asla olmaz benim eşim de öyleydi ilk evlendiğimizde her cumartesi kv kalırdık artık arada bi gidelim diyor yine haftada iki gidiyoeuz da çok şükür akşamları yalnızca ve kalmıyoruz sen de işe önce eşini değiştirmekle başla

Evet onların aile olarak vıcık vıcık ilişkileri maalesef .. Bende alışır zamanla bırakır diye düşündüm ama abartarak devam etti
Bilirim..esimin aileside bi hayli vicik vicik.
Bizdebasta sorunlar yasadik ben cözümü acik acik ben böyleyim demekle buldum.
Mesafeyi koymalisin
Sakin onlar yüzünden tartisma esinle daima güler yüzlü ol ama derdini anlat dile getir.
Evde olmaktan kendi evinin hanimi olmaktan esine yemek pisirmekten hoslandigini söyle... busekilde haftada bir kv gitmeyi düsürken rahat huzurlu olursunuz.

Kendilerini aşırı önemsiyorlar gerçekten hayatımda ilk ddefa böyle insanlar tanıyorum .. O kadar yığın Bi psikolojik baskı yaşıyorum ki gitmediğimde keyfime bakamıyorum evim de diken üstünde yim

Kendilerini aşırı önemsiyorlar gerçekten hayatımda ilk ddefa böyle insanlar tanıyorum .. O kadar yığın Bi psikolojik baskı yaşıyorum ki gitmediğimde keyfime bakamıyorum evim de diken üstünde yim

işte hata yapıyorsun, bence bu konuda kendi kendini eğit, kaynana resmen vicdan yaptırmayla suçlu hissettirmeyle, aileyi avucuna almış, senin de bir hayatın var ve bu dünyaya bir kere geliyorsun

İnşallaj
inşallah ya hayattan soğudum resmen .. Psikoloğa gidiyorum psikolojim bozuldu baskıdan

Evet ayn
işte hata yapıyorsun, bence bu konuda kendi kendini eğit, kaynana resmen vicdan yaptırmayla suçlu hissettirmeyle, aileyi avucuna almış, senin de bir hayatın var ve bu dünyaya bir kere geliyorsun
evet aynen öyle Birlik beraberlik delisi kadın .. Benim bu gitmeyince aramayınca kötü hissetme huyundan kurulmam lazım hayatım resmen onları memnun etmek üzere kurulu gibi

Yok artık tar
yok artık tartılmıyorum ona yansıtmıyorum en azından

Eşim annesi ile konuştu başta anne her gün gelemyiz böyle olursa biz Nasıl aile olucaz Nasıl düZenimizi kurcaz Dedi ama kv duymamış gibi davrandı evlenince kv mi kenara atmış gibi davranıyo eşime garibim arada kaldı o da

O zamanla alisir merak etme
Esin adaletli ilimli bi insan anladigim kadariyla
Sen kararli ol
Gitmeyelim hayatim de haftasonu rahat rahat gideriz de otur evinde
Gidincede acitasyon mu yapiyo duyma esin üzülüyo mu esinle yalniz kalinda canim bende farkindayim annem zorlaniyo bende üzülüyorum ama oda bizim aile oldugumuza alisAcak ablam evlendiginde nasil onun ayri düzeni olduguna alisti bak uzakta olmasina ragmen de!!

KV atarlı ergen gibi , triplere bak. Başımı alıp gitcem demiş Görümcen de çok tuhaf. Ne demek kimse gezdirmiyo,çocuk mu bu kocaman nine. Aman kendi kendine ağlasın onla ugrascagina kendi anaciginla uğraş. Esini annesi dogurduysa seni de annen dogurdu. Onlar her cagirdiginda kendi annene git.

Merhaba Ben öncelikle neden gitmek istemediğini bir sorgula derim; eğer sorun laf sokması, yaptıklarının hürmet görmemesi ise al karşına kayın valideni tatlı tatlı konuş seni gerçekten çok seviyorum ama bazen bunu yeterince belli edemiyorum gibi geliyor yapabilirim diye sor ( sevsende sevmesende bunu yapmaya kendini zorla onu suçlamadan lafa böyle kendin odaklı başlamak her zaman işe yarar) bakalım Ne diyecek

Ellesmeyin alsin basini ve gitsin yahu hic isinizi bilmiyorsunuz he

Senin hatan çok sıkı fıkı olmak. Olmadığın biri gibi davranmamalısın. Yeni gelinlerin düştüğü aileye yaranma çabasına girmeseydin keşke. Siz artık ayrı bir ailesiniz. Kv bakıcısı değilsiniz. Lakin göbek bağınız beraber gibi her şeyi beraber yaptığınız için yapmayınca batıyor.
Farkındaysan hepsine konuşma hakkını kendin olmaktan vazgeçtiğinde verdin. Bence silkelen. Kötü olmadan toparlanabilirsin. Laf sokmaları duymazdan gel. Gitme eskisi gibi. Görümce öyle dese ne olur? KV öyle dese ne olur?
Önemli olan senin eşinle arandaki. Eşinin ailesini suçlamadan farklı planlar yaparak bağımsızlığını ilan etmelisin.
Ayrıca insanlar hep konuşur konuşur konuşur. Duysan bile umursamamayı öğreneceksin.
Bırak kötü gelin desin ne olacak? Onun demesiyle mi kötü olacaksın?
Bazı kayınvalideler işsizlikten ne yapacağını şaşırıyor.

Gorumcenin lafı çok komik e tasinsin o zaman çok uzulduyse.aklinca sana laf mı sokuyorlar.keske baştan bu kadar yapmasaydin.şimdi azaltsan da sorun olur.s u kv evi temizleme olayını özellikle yapmasaniz ya gelin demek hizmetçi demek değil ki herkesin evi kendine niye başkasının evini temizliyorsunuz ki.bari her cagirdihinda gitmeyin yavaş yavaş azaltin.sizin hiç mi gorustugunuz bir arkadaşınız bir çevreniz yok,hergun kv de olmaz ki ya.

yerinizde olsam hemen bir kurs bulurum kendime şöyle haftanın 3 günü falan halk eğiitimde belediye kurslarında yemek dikiş nakış aksesur kursları oluyor onlardan hem çevren olur hem uzaklaşırsın hemde kalbi kırılmaz kv. böly böyle uzaklaşır mesafe koyarsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…