- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
iyi geceler kızlar.. Ben bir buçuk yıllık evliyim diğer konularımdan belki hatırlayanlar olur yapışkan bir kv var benim... Yapışkan kv hemen her gün görüşüyoruz ben gitmek istemiyorum çoğunlukla kırmıyorum ama illa gün içinde uğrar Bi kahve içer gider vs çok nadir görüşmediğimiz günler bir gün görüşmesek öbür gün görüşürüz ... Bir gün gitmesek öbür gün yemek de ondayızdır.. Eşim tek erkek çocuk evliliğine alışamadı dedim kötü gelin olmayayım eşimle aram bozulmasın dedim .. Kırmamaya çalıştım hasta oldu baktım evini temizledim yeri geldi misafirini ağırladım yeni evliyiz demedim gidelim dediği her yere gittim ama yinele Bi gün gitmesem siz buraya gelirmiydiniz oldu bir gün aramasam arayıp laf soktu.. Hep Bi beklenti yani... olaya gelirsek kv ablası var 70 yaşında İstanbul'dan eşi ile kv gezmeye geldiler elimden geldiğince gitmeye çalıştım evim de yemeğe aldım ... Ama yetmedi kahvaltıya çağırdı kaç kere uyuyorum diye gitmedim derken en son bu gün yolcu ettik kv ağladı kızı da vardı kv Bi triplere girdi başımı alıp gitcem bıktım artık falan filan ne oldu anne diyo bişey yok içimde kalsın görümcem gerizekalısı da yok üzülme anne ben evimi Satıp burdan ev alıcam annem çok yanlız onu gezdiren yok çünkü diyo .. Ben daha ne yapayım Bilmiyorım Allah razı olsun diyeceğine hala tavırlar tripler laf sokmalar.. Bıktım artıkk ne yapıcam Bilmiyorım .... Görüşme demeyin eşim ailesine çook düşkün çok
Evet öyle dedim yarın fiyatını sorayım dedimneden alınıyorsun ki
bırak görümce satsın evini yerleşsin hakkaten de.
kadının gönlünü eylemek size mi kaldı. kızının bile umrunda değilken. hem o zaman size daha az sarar belki.
ben olsam bu lafı edince görümcem "aa süper fikir anneme yakın ev bakalım size karşı tarafta vardı bi satılık" falan diye girerdim konuya.
Yook değişmez canım o resmen seni kandırmış ama ne yap biliyor musun öncce eşini değiştir çünkü o değişmezse asla olmaz benim eşim de öyleydi ilk evlendiğimizde her cumartesi kv kalırdık artık arada bi gidelim diyor yine haftada iki gidiyoeuz da çok şükür akşamları yalnızca ve kalmıyoruz sen de işe önce eşini değiştirmekle başlaEşim çok anlattım bu konuda çok tartıştık hak verdi zamanla düzelir Dedi alışacak Dedi ama değişmedi
Bilirim..esimin aileside bi hayli vicik vicik.Evet onların aile olarak vıcık vıcık ilişkileri maalesef .. Bende alışır zamanla bırakır diye düşündüm ama abartarak devam etti
Kendilerini aşırı önemsiyorlar gerçekten hayatımda ilk ddefa böyle insanlar tanıyorum .. O kadar yığın Bi psikolojik baskı yaşıyorum ki gitmediğimde keyfime bakamıyorum evim de diken üstünde yimöfff ne sinir bozucu tripler sitemler bunlar ya... annemi gezdiren yok ne demek ya köpek mi bu
bence bunlara çok yüz verip tepene çıkarmışın, sürekli beklenti içinden olan insanlar asla tatmin olmaz, her zaman daha fazlasını ister, o yüzden bu tiplere hiç bişey yapmıcaksın, keyfine bakcaksın
Kendilerini aşırı önemsiyorlar gerçekten hayatımda ilk ddefa böyle insanlar tanıyorum .. O kadar yığın Bi psikolojik baskı yaşıyorum ki gitmediğimde keyfime bakamıyorum evim de diken üstünde yim
inşallah ya hayattan soğudum resmen .. Psikoloğa gidiyorum psikolojim bozuldu baskıdanBilirim..esimin aileside bi hayli vicik vicik.
Bizdebasta sorunlar yasadik ben cözümü acik acik ben böyleyim demekle buldum.
Mesafeyi koymalisin
Sakin onlar yüzünden tartisma esinle daima güler yüzlü ol ama derdini anlat dile getir.
Evde olmaktan kendi evinin hanimi olmaktan esine yemek pisirmekten hoslandigini söyle... busekilde haftada bir kv gitmeyi düsürken rahat huzurlu olursunuz.
evet aynen öyle Birlik beraberlik delisi kadın .. Benim bu gitmeyince aramayınca kötü hissetme huyundan kurulmam lazım hayatım resmen onları memnun etmek üzere kurulu gibiişte hata yapıyorsun, bence bu konuda kendi kendini eğit, kaynana resmen vicdan yaptırmayla suçlu hissettirmeyle, aileyi avucuna almış, senin de bir hayatın var ve bu dünyaya bir kere geliyorsun
yok artık tartılmıyorum ona yansıtmıyorum en azındanBilirim..esimin aileside bi hayli vicik vicik.
Bizdebasta sorunlar yasadik ben cözümü acik acik ben böyleyim demekle buldum.
Mesafeyi koymalisin
Sakin onlar yüzünden tartisma esinle daima güler yüzlü ol ama derdini anlat dile getir.
Evde olmaktan kendi evinin hanimi olmaktan esine yemek pisirmekten hoslandigini söyle... busekilde haftada bir kv gitmeyi düsürken rahat huzurlu olursunuz.
O zamanla alisir merak etmeEşim annesi ile konuştu başta anne her gün gelemyiz böyle olursa biz Nasıl aile olucaz Nasıl düZenimizi kurcaz Dedi ama kv duymamış gibi davrandı evlenince kv mi kenara atmış gibi davranıyo eşime garibim arada kaldı o da
Merhaba Ben öncelikle neden gitmek istemediğini bir sorgula derim; eğer sorun laf sokması, yaptıklarının hürmet görmemesi ise al karşına kayın valideni tatlı tatlı konuş seni gerçekten çok seviyorum ama bazen bunu yeterince belli edemiyorum gibi geliyor yapabilirim diye sor ( sevsende sevmesende bunu yapmaya kendini zorla onu suçlamadan lafa böyle kendin odaklı başlamak her zaman işe yarar) bakalım Ne diyecekiyi geceler kızlar.. Ben bir buçuk yıllık evliyim diğer konularımdan belki hatırlayanlar olur yapışkan bir kv var benim... Yapışkan kv hemen her gün görüşüyoruz ben gitmek istemiyorum çoğunlukla kırmıyorum ama illa gün içinde uğrar Bi kahve içer gider vs çok nadir görüşmediğimiz günler bir gün görüşmesek öbür gün görüşürüz ... Bir gün gitmesek öbür gün yemek de ondayızdır.. Eşim tek erkek çocuk evliliğine alışamadı dedim kötü gelin olmayayım eşimle aram bozulmasın dedim .. Kırmamaya çalıştım hasta oldu baktım evini temizledim yeri geldi misafirini ağırladım yeni evliyiz demedim gidelim dediği her yere gittim ama yinele Bi gün gitmesem siz buraya gelirmiydiniz oldu bir gün aramasam arayıp laf soktu.. Hep Bi beklenti yani... olaya gelirsek kv ablası var 70 yaşında İstanbul'dan eşi ile kv gezmeye geldiler elimden geldiğince gitmeye çalıştım evim de yemeğe aldım ... Ama yetmedi kahvaltıya çağırdı kaç kere uyuyorum diye gitmedim derken en son bu gün yolcu ettik kv ağladı kızı da vardı kv Bi triplere girdi başımı alıp gitcem bıktım artık falan filan ne oldu anne diyo bişey yok içimde kalsın görümcem gerizekalısı da yok üzülme anne ben evimi Satıp burdan ev alıcam annem çok yanlız onu gezdiren yok çünkü diyo .. Ben daha ne yapayım Bilmiyorım Allah razı olsun diyeceğine hala tavırlar tripler laf sokmalar.. Bıktım artıkk ne yapıcam Bilmiyorım .... Görüşme demeyin eşim ailesine çook düşkün çok
iyi geceler kızlar.. Ben bir buçuk yıllık evliyim diğer konularımdan belki hatırlayanlar olur yapışkan bir kv var benim... Yapışkan kv hemen her gün görüşüyoruz ben gitmek istemiyorum çoğunlukla kırmıyorum ama illa gün içinde uğrar Bi kahve içer gider vs çok nadir görüşmediğimiz günler bir gün görüşmesek öbür gün görüşürüz ... Bir gün gitmesek öbür gün yemek de ondayızdır.. Eşim tek erkek çocuk evliliğine alışamadı dedim kötü gelin olmayayım eşimle aram bozulmasın dedim .. Kırmamaya çalıştım hasta oldu baktım evini temizledim yeri geldi misafirini ağırladım yeni evliyiz demedim gidelim dediği her yere gittim ama yinele Bi gün gitmesem siz buraya gelirmiydiniz oldu bir gün aramasam arayıp laf soktu.. Hep Bi beklenti yani... olaya gelirsek kv ablası var 70 yaşında İstanbul'dan eşi ile kv gezmeye geldiler elimden geldiğince gitmeye çalıştım evim de yemeğe aldım ... Ama yetmedi kahvaltıya çağırdı kaç kere uyuyorum diye gitmedim derken en son bu gün yolcu ettik kv ağladı kızı da vardı kv Bi triplere girdi başımı alıp gitcem bıktım artık falan filan ne oldu anne diyo bişey yok içimde kalsın görümcem gerizekalısı da yok üzülme anne ben evimi Satıp burdan ev alıcam annem çok yanlız onu gezdiren yok çünkü diyo .. Ben daha ne yapayım Bilmiyorım Allah razı olsun diyeceğine hala tavırlar tripler laf sokmalar.. Bıktım artıkk ne yapıcam Bilmiyorım .... Görüşme demeyin eşim ailesine çook düşkün çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?