Kayınvalide ve görümcelere yaranamamak!!!!

ne yapsanızda memnun edemezsiniz üzgünüm
o yüzden çekin elinizi eteğinizi
eşiniz de sorarsa ne yapsam da doymuyor bende yoruldum artık diyin

Bunu yapmaya çalışıyorum şuan psikoloğa da gidiyorum bunu çalışıyoruz birlikte

ne yapsanızda memnun edemezsiniz üzgünüm
o yüzden çekin elinizi eteğinizi
eşiniz de sorarsa ne yapsam da doymuyor bende yoruldum artık diyin
Yok bunu anladım kendi kızlarının kv lere muamelesini de görüyorum ona rağmen sanki kendilerinden çok iyi gelin gibi bahsetmeleri ben yaptığım halde beklentinin bitmemesi gıcık oluyorum

Evwlndik
evlendikten sonra bi süre çalıştım o Zaman da akşam yemeğe gelin diye tutturuyordu anne yemeğimiz var diyorum ben şu yemeği yaptım sizinkini yarın yersiniz deyip aşırı ısrar ediyordu ısrarlarına bıktığım için gidiyordum ben de çevrem var aslında Bi gün arkadaşımla görüşsem yine ertesi gün inşayım yoksa surat tavır trip

Özelllikle yapmadım hastaydı ondan yaptım sonra Bi gün baktım kv kendi kızındayken evi süpürüyor temizliğe girişti bende kendimi o an mal gibi hissettim bida da yapmadım ona iş miş

Var tabi arkadaşlarım gündüz görüşüyorum akşam gelcen mi diye arıyo. Anne napıyosun diye arıyorum ikinci lafı evde sıkıldıysan gel oluyo

54 yaşında nine değil aksine fazla yaşam enerjisi dolu özgür kadın olmak istiyo kocası yani kayınpederde çok karışan laf yapan Bi insan ondan sinirleri tavan yapıyo

Yok bunu anladım kendi kızlarının kv lere muamelesini de görüyorum ona rağmen sanki kendilerinden çok iyi gelin gibi bahsetmeleri ben yaptığım halde beklentinin bitmemesi gıcık oluyorum
boşverin bundan sonra
eşle de arayı bozmadan tatlılıkla söyleyin
öyle de böyle de olmuyor

Özelllikle yapmadım hastaydı ondan yaptım sonra Bi gün baktım kv kendi kızındayken evi süpürüyor temizliğe girişti bende kendimi o an mal gibi hissettim bida da yapmadım ona iş miş
Buna sevindim sakın girme o işlere bir de bunu tutturur
Var tabi arkadaşlarım gündüz görüşüyorum akşam gelcen mi diye arıyo. Anne napıyosun diye arıyorum ikinci lafı evde sıkıldıysan gel oluyo
iyi bari arkadaşlarını çağır onlara git ,yavaş yavaş çek kendini

Kayınvalide ve görümce yüzünden kocayı boşuyorum. Kalıcı çözüm olarak bu geldi aklıma

Kaynananda kendi kaynanamı gördüm :) Sanırımm çoğu kaynanada var bu haller değiştiremessin üzmemek için kırmamak içinde çabalama gelir sende patlar üzülen sen olursun sadece yaşadığım için söylüyorum Eşin de biliyodur heralde annesini hiç takma kafana mesafe koy eşin isterse gitsin.

Geliş gidişleri kısıtlarsınız, arayı biraz soğutursunuz olur biter.
Bu kadar iyiliğin karşısında hala duygu sömürüsü yapılıyorsa, bunun bir karşılığı da olmalı.

Taviz tavizi dogurur. Kendinize cok fazla yuklenmissiniz, yaptığınız hicbir sey göreviniz degildi, yapmamaniz gerekirdi. Su an bir beklenti yaratmissiniz karşı tarafta.
Hemen bir anda olmaz ama yavas yavas cekin kendinizi, ogluyla değil de annesiyle evlenmiş gibisiniz. Her gün her gun de gorusulmez ki.
Kirilirsa kirilsin herkes. Hic kimse sizin ruh sagliginizdan onemli degil.
Nerede yasiyorsunuz bilmiyorum ama belediyelerin ucretsiz kurslari oluyor, hem ogretici hem eglenceli, onlara katilin, kv e de musait degilim deyin, evde durmayin, catpat gelemesin.

Gorusmeleri azaltacaksiniz. Bugunlerine sukredecekler.

yaranamazsın halen canım

eşiniz ailesine düşkün olsun
siz mesafeli olun
ne yapıcam demıssınız hıcbırsey yapmayın

eşiniz sizi ailesi için mi sevıyor
sizi bireysel olarak sevmıyor mu
eşiniz sevsın annesini kardesını ama sız sevmek yaranmak zorunda değilsiniz

Su erkek ailelerini anlamiyorum. Gelin gelip.gitmek zorunda. Is yapmak zorunda vs. Vs. Biz yuva kurmak, coluk cocuk sahibi olmak icin evlendik. Kocamizin ailesinin.hizmetini yapmak, onlari gezdirmek icin degil. Ama sende en bastan taviz vermissin. Biz 4 eltiyiz. Eltilerimden biri kaynanamlarla ayni ilde fakat arada 1.5 saat mesafe var. Yinede her hafta sonu gider. Her islerine gider. Diger iki eltim ve ben ayni sehirdeyiz kaynanamlara 3 saat. Eltilerim yaz boyu orda kalirlar koyde yazin isler var. Is yapmaya giderler. Ben zaten calisiyorum ogretmenim fakat yaz tatilinide orda gecirmiyorum. 1 hafta yazin bi kac gunde kisin gidiyorum tamam. En bastan beri boyle. Simdi digerleri gitmeseler ya da is yapmasalr hemen laf söz oluyo. Küsuyolar. Ben gitmedigim icin benden beklenti yok. O zaten is yapmaz gelmez vs. Diyolar. Ama küsme vs olmuyo

Kesinlikle böyle. Benimde bir eltim var. Eltim, kv , ben ayni ortamdaysak herseyi eltime buyururdu, ona emir verir gibi konusur, biseyi yanlis yapsa kac senelik gelinsin sen sunu nasil soyle yaparsin, vay efendim aradigimda neredeydinde acmadinlar vs. 2,5 senelik evliyim bana "çay koy" demişliği yoktur. Ben verirsem iciyordu. Ama benimde az basimi agritmadi yani... Birde emnun etmeye kalksam sonum aynı olurdu heralde ki asla yapabilecegim bisey degil zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…