Bu şekilde de tahammil edemiyorumGörümceni değiştiremezsin. Maalesef görüşmemek tek çözüm. Eğer görüşeceksen de çekeceksin.
vet çok mesafe koymaya çalıştım ama olmadı eşim gönderdi kv Israr etti vs.. Zorundaymışım gibi hissediyorum psikolojik baskı var üstümde yapmayınca kötü olacakmışım gibi Hissettim hepE eşin görüşsün.
Çok sıkı fıkı olmuşsun.
Her çağırdığında gitmişsin etmişsin görevinn olmuş.
Keyfin yetince gitseydin böyle söylenemezdi.
Niye onu bunu memnun etmeye çalışıyorsun ki öyle bir sorumluluğun yok.
Evde durmak dan yanlız dan hoşlanmıyor kocası var yanlız da değil aslında ama takıntılı gibi aklı fikri biz deKV pek evde duran bir tip değil galiba işin zor ama kendine bak boşver bi kere yapmayınca yapmadı olacağına bir kaç kere yapma da yapmadı olgörünce de annesine üzülmüştür takma çok onu
Eşim gönderiyor nedir ya mail misin sen :)E
vet çok mesafe koymaya çalıştım ama olmadı eşim gönderdi kv Israr etti vs.. Zorundaymışım gibi hissediyorum psikolojik baskı var üstümde yapmayınca kötü olacakmışım gibi Hissettim hep
yspmaya çalıştım ama olmadı konuştum güzel güzel anlattım ama Bi süre rahat bıraktı sonra gene aynıEn başında yapmışsın hatayı o seni eğitmeye çalışmış hemen sende eğilmişsin. Baştan yeni evliyim ben böyleyim ayaklarına yatsaydın keşke. Ama bu saatten sonra iş eşinde biter. Sen ne yapsan boş. Eşinin kafayı değiştirmen ve arkana alman şart.
Denedim onları gitmediğimde oldu tabi ama hastalık ayağına yatıyo eşimde kıyamadığı için durum buEşim gönderiyor nedir ya mail misin sen :)
Gitmek istemiyorum hayatım işim var keyfim yok vs vs deseydin zorla mı yani.
Kvye "canım hani biz evlendik ya bulaşıktı temizlikti kafa dinlemeydi evimde olmak istiyorum iyi niyetini anlıyorum ama her zaman gelemem" diyemiyor musun bak aşırı kibar hani buna da ağlarsaderim
Evet onların aile olarak vıcık vıcık ilişkileri maalesef .. Bende alışır zamanla bırakır diye düşündüm ama abartarak devam ettiMesafe!
Vicik vicik olunca böyle olur
Ki gördügün gibi bu bile yetmiyor hep bi fazlasini istiyolar. Acitasyon falan
Hiiic orali olma
Ev alacaksa alsin gelsin annesinin yanina.bosver.
Ve daha az gitmeye bakin.
Esinle konus güzellikle anlat. Annemi seviyorum ama ev isleri kaliyo düzenimiz olmuyo haftada 1gidelim de. Annemde alisti artik evlendigimie vs vs.
Mesafe sart bence! Basin dahada agrir yoksa
E o zaman ne yazılsa boş.Denedim onları gitmediğimde oldu tabi ama hastalık ayağına yatıyo eşimde kıyamadığı için durum bu
E o zaman ne yazılsa boş.
Görümceye taciz mesajları at hergün "Günaydın. Ee ne zaman taşınıyorsun buraya?" Diye.
Eşim çok anlattım bu konuda çok tartıştık hak verdi zamanla düzelir Dedi alışacak Dedi ama değişmediBi öffff be diyesim geldimecbursun görüşmeye eşinle evli kaldığın sürece bu kural kanun ama eşim beni anlar dersen konuş anlat derdini anlamazsa yandın bi de onun dırdırını dinle gerçekten öff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?