Kayınvalide ve görümcelere yaranamamak!!!!

krkmzzz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2012
370
206
103
Bursa
iyi geceler kızlar.. Ben bir buçuk yıllık evliyim diğer konularımdan belki hatırlayanlar olur yapışkan bir kv var benim... Yapışkan kv hemen her gün görüşüyoruz ben gitmek istemiyorum çoğunlukla kırmıyorum ama illa gün içinde uğrar Bi kahve içer gider vs çok nadir görüşmediğimiz günler bir gün görüşmesek öbür gün görüşürüz ... Bir gün gitmesek öbür gün yemek de ondayızdır.. Eşim tek erkek çocuk evliliğine alışamadı dedim kötü gelin olmayayım eşimle aram bozulmasın dedim .. Kırmamaya çalıştım hasta oldu baktım evini temizledim yeri geldi misafirini ağırladım yeni evliyiz demedim gidelim dediği her yere gittim ama yinele Bi gün gitmesem siz buraya gelirmiydiniz oldu bir gün aramasam arayıp laf soktu.. Hep Bi beklenti yani... olaya gelirsek kv ablası var 70 yaşında İstanbul'dan eşi ile kv gezmeye geldiler elimden geldiğince gitmeye çalıştım evim de yemeğe aldım ... Ama yetmedi kahvaltıya çağırdı kaç kere uyuyorum diye gitmedim derken en son bu gün yolcu ettik kv ağladı kızı da vardı kv Bi triplere girdi başımı alıp gitcem bıktım artık falan filan ne oldu anne diyo bişey yok içimde kalsın görümcem gerizekalısı da yok üzülme anne ben evimi Satıp burdan ev alıcam annem çok yanlız onu gezdiren yok çünkü diyo .. Ben daha ne yapayım Bilmiyorım Allah razı olsun diyeceğine hala tavırlar tripler laf sokmalar.. Bıktım artıkk ne yapıcam Bilmiyorım .... Görüşme demeyin eşim ailesine çook düşkün çok

Görümceni değiştiremezsin. Maalesef görüşmemek tek çözüm. Eğer görüşeceksen de çekeceksin.

E eşin görüşsün.
Çok sıkı fıkı olmuşsun.
Her çağırdığında gitmişsin etmişsin görevinn olmuş.
Keyfin yetince gitseydin böyle söylenemezdi.
Niye onu bunu memnun etmeye çalışıyorsun ki öyle bir sorumluluğun yok.

KV pek evde duran bir tip değil galiba işin zor ama kendine bak boşver bi kere yapmayınca yapmadı olacağına bir kaç kere yapma da yapmadı ol görünce de annesine üzülmüştür takma çok onu

E
vet çok mesafe koymaya çalıştım ama olmadı eşim gönderdi kv Israr etti vs.. Zorundaymışım gibi hissediyorum psikolojik baskı var üstümde yapmayınca kötü olacakmışım gibi Hissettim hep

KV pek evde duran bir tip değil galiba işin zor ama kendine bak boşver bi kere yapmayınca yapmadı olacağına bir kaç kere yapma da yapmadı ol görünce de annesine üzülmüştür takma çok onu
Evde durmak dan yanlız dan hoşlanmıyor kocası var yanlız da değil aslında ama takıntılı gibi aklı fikri biz de

En başında yapmışsın hatayı o seni eğitmeye çalışmış hemen sende eğilmişsin. Baştan yeni evliyim ben böyleyim ayaklarına yatsaydın keşke. Ama bu saatten sonra iş eşinde biter. Sen ne yapsan boş. Eşinin kafayı değiştirmen ve arkana alman şart.

Mesafe!
Vicik vicik olunca böyle olur
Ki gördügün gibi bu bile yetmiyor hep bi fazlasini istiyolar. Acitasyon falan
Hiiic orali olma
Ev alacaksa alsin gelsin annesinin yanina.bosver.
Ve daha az gitmeye bakin.
Esinle konus güzellikle anlat. Annemi seviyorum ama ev isleri kaliyo düzenimiz olmuyo haftada 1gidelim de. Annemde alisti artik evlendigimie vs vs.
Mesafe sart bence! Basin dahada agrir yoksa

Görüşmek zorunda olduğuna göre kulağını tıkayacaksın. Benim Kp e bi haller oldu haftaiçi çalışıyorum haftasonu evimi ancak hallediyorum. Yine de 10 günde bir filan uğruyorduk 2 vasıtayla 40 dk lık filan yol. Adam laf sokmaya başladı yüzünüzü gören cennetlik filan. Duymazlıktan geliyorum, cevap versem ne diyeceğim. eşşek gibi çalışıyorum senin gibi yediğim önümde yemediğim arkamda göt göbek büyütmüyorum akşama kadar demeyi çok isterdim hakettiği cevap bu ama denmiyor işte. Duymuycaksın

Tek erkek çocuk olunca noluyormuş bunu da hiç anlamam.Paşazadesini evermeseymiş o zaman.

Görümcene abla ne zaman ev alıp geleceksin anneme naptıysam kendi kızının yerini tutamadım baksana sikayetci benden ne de olsa el kızıyım de bi dahakine.Azıcık da sen demagoji yap tatlı dille bişey olmaz.Madem görüşmeme gibi bi ihtimalim yok diyosun ki o ihtimal hep vardır mecburen tatlı cadıyı oynayacaksın

E

vet çok mesafe koymaya çalıştım ama olmadı eşim gönderdi kv Israr etti vs.. Zorundaymışım gibi hissediyorum psikolojik baskı var üstümde yapmayınca kötü olacakmışım gibi Hissettim hep
Eşim gönderiyor nedir ya mail misin sen :)
Gitmek istemiyorum hayatım işim var keyfim yok vs vs deseydin zorla mı yani.
Kvye "canım hani biz evlendik ya bulaşıktı temizlikti kafa dinlemeydi evimde olmak istiyorum iyi niyetini anlıyorum ama her zaman gelemem" diyemiyor musun bak aşırı kibar hani buna da ağlarsa derim

Y
yspmaya çalıştım ama olmadı konuştum güzel güzel anlattım ama Bi süre rahat bıraktı sonra gene aynı

Yaptiklariniz yardim degil gorev olmus artik..
Sunu da soyleyim bu hayatta kimseye yaranamazsiniz...
Esiniz vazgecmiyorsa sabredeceksiniz...
Alistira alistira mesafeyi koyacaksiniz

Denedim onları gitmediğimde oldu tabi ama hastalık ayağına yatıyo eşimde kıyamadığı için durum bu

Evet onların aile olarak vıcık vıcık ilişkileri maalesef .. Bende alışır zamanla bırakır diye düşündüm ama abartarak devam etti

Denedim onları gitmediğimde oldu tabi ama hastalık ayağına yatıyo eşimde kıyamadığı için durum bu
E o zaman ne yazılsa boş.
Görümceye taciz mesajları at hergün "Günaydın. Ee ne zaman taşınıyorsun buraya?" Diye.

Bi öffff be diyesim geldi mecbursun görüşmeye eşinle evli kaldığın sürece bu kural kanun ama eşim beni anlar dersen konuş anlat derdini anlamazsa yandın bi de onun dırdırını dinle gerçekten öff

Bi öffff be diyesim geldi mecbursun görüşmeye eşinle evli kaldığın sürece bu kural kanun ama eşim beni anlar dersen konuş anlat derdini anlamazsa yandın bi de onun dırdırını dinle gerçekten öff
Eşim çok anlattım bu konuda çok tartıştık hak verdi zamanla düzelir Dedi alışacak Dedi ama değişmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…