- Konu Sahibi kediii1506
-
Daha dün gece yaşadığımız bir olayı anlatayım.
Biz kahvaltı akşam yemeği vs. mutfakta hazırlıyor yiyoruz. Çok şükür mutfağımız da müsait.
Bekarlıkta kahvaltı bile tepsi ile ayağına götürülmüş Kv tarafından.
Kv dün gece tutturmuş mutfakta yemek mi yenir. Yok şöyle, yok böyle. Yok rahat olmazmış sandalye üstünde. O kadar çok söylendi ki, döndüm 'İçim Şişti' dedim.
Yani insanı şu noktaya getiriyorlar. 'Ev benim, keyif benim, düzen benim. Sana neeeeeee?' Tabi diyemiyoruz
Sabır çekip susuyorum ..
Kusura bakma canm ama hata sendede var esinin gomleklerini tisortlerini utulemek senin isin camasirini yikama bulasigini yikama o zaman evde ne is yapacaksin ki ben esimin herseyini zevkle yaparim bir erkegin giyimi karisinin aynasidir esim bana yardim eder ama ben herseyini yaparim burda hatalisin bence yanlis dusunuyorsun
valla eşim evde iş yapmasın ben de yapmam.
ne kadar köfte o kadar ekmek miydi neydi işte ondan.
erkek gibi çalışıyoruz kimse kusura bakmasın.
oğullarını küçük bebek gibi nazlıyolarlar ya
Bence sizin yorumunuz sacma eli ayagi tutuyor olabilor ama tabi sizin tercihiniz adam degil mi yani giyinmeyi bilmeyen bos verin en iyisi herkesin kendi tercihi o sizin icin calisiyorsa sizde onun icin fedakarlik yapmaniz lazimne sacma bır yorum her turlu ıs ortaktır, bu senın ısın bu esının dıye bırsey mı var??? elı ayagı tuttugu muddetce utulesın ne var kı?? bende utu yapmam, ne aldıgı kıyafete ne gıydıgıne karısırım, adam olan adam esının yonlendırmesıne gerek kalmadan gıyınmeyı de bılır gerı kalan seylerı de..
sız zevk alırsınız yaparsınız ayrı sızın tercıhınız ..
Yorumu pek anlmdm geliliniz derkenAllah gelininize yardım etsin demekten başka birşey bulamadım bu yorumun üstüne.
Kv kapıda yerlere diz çöküp eşimin ayakkabılarını bile siler sabahları.
Benim annem benim önümde yerde diz çökse ayakkabılarımı silse utancımdan yerin dibine çökerim.
Zira annem benim hizmetçim değil, onun yeri daha yüksek ve mukaddes.
Siz böyle devam edin, gelininiz de yerlerde görünce aynı benim hissettiklerimi sizin için hissedecek ..
Anlmdm gelininiz derken ne demek istedinizAllah gelininize yardım etsin demekten başka birşey bulamadım bu yorumun üstüne.
Kv kapıda yerlere diz çöküp eşimin ayakkabılarını bile siler sabahları.
Benim annem benim önümde yerde diz çökse ayakkabılarımı silse utancımdan yerin dibine çökerim.
Zira annem benim hizmetçim değil, onun yeri daha yüksek ve mukaddes.
Siz böyle devam edin, gelininiz de yerlerde görünce aynı benim hissettiklerimi sizin için hissedecek ..
sız ev hanımısınız sanırım ??Bence sizin yorumunuz sacma eli ayagi tutuyor olabilor ama tabi sizin tercihiniz adam degil mi yani giyinmeyi bilmeyen bos verin en iyisi herkesin kendi tercihi o sizin icin calisiyorsa sizde onun icin fedakarlik yapmaniz lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?