- Konu Sahibi kediii1506
-
Kusura bakma canm ama hata sendede var esinin gomleklerini tisortlerini utulemek senin isin camasirini yikama bulasigini yikama o zaman evde ne is yapacaksin ki ben esimin herseyini zevkle yaparim bir erkegin giyimi karisinin aynasidir esim bana yardim eder ama ben herseyini yaparim burda hatalisin bence yanlis dusunuyorsun
Tek hatanız tartışmaya girmeniz.
Bu zihniyete eşitlikten bahsedemezsiniz.
"Bizim evde işleyiş böyle, sizde farklı olabilir. "
"Şu kadaylık eşiyim, rajansı olsa ben anlardım merak etme"
Gibi cümlelerle gülüşler eşliğinde savuşturulması taraftarıyım.
Yaa sormayin ben zamaninda kendi anne babamin benim hayatima karismalarini artik kaldiramadigim icin düğünden 6 ay önce nikahlanip birlikte yasamaya basladim esimle. Hayatima karisilmasindan nefret ederim aslinda. Ha eşim 5-6 yil bekar yasadigi icin benden daha da iyi ütü yapar bi de. Ama görümcem ve kayinvalide eşime o kadar düşkünler ki anlatamam. Kiyamiyolar esimin tisörtünü formasini ütülemesine bile o yüzden kavga ettik zaten ya. Kayinvalide bu yaşta kadin Allah'a şükür eli ayağı tutan kayinpederimin işe giderken kemerini bile bağlarmış yani o kadar. Evin erkekleri ağa, kadinlari hizmetçi gibi. Biz eşimle şakalaşarak birlikte güzel güzel yemegimizi de yapariz yani bi sikinti yok aramizda cok şükür.
Bi de kayinvalide diyo ki memlekete yakin otursaniz akrabalar görse fatihin iş yaptigini rezil oluruz diyo.
Hani öyle sinirliyim ki aslinda eşimin hatrina kendimi baskilamaya calisiyorum.
hah valla aynen..kiyamazlarmis..simdi elin kizi aldi diye kiymete binmis anlasilanBende eşimin gömlekleri hariç ütülemiyirum, pantolon ütüleyemem zaten, tişört niye ütülenir ki ben yıkarken devrini düşük tutup bir de kolay ütüleme seçeneğini seçiyorum tamamdır
oğluna kıyamayan bekarken yanına gider yapardı ana kız manyak galiba, çay içerken birden kalkıp ütüsüz kıyafet aramak ne eserekli zilli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?