• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide ve Kayınpeder kıskançlığı...

bence kıskanmaktan degıl de sımdı nerden alcaksınız bılmem ne gıbı sorular sorarsak para konusuda acılır dıye korkmus olabılırler yanı para ıstemenızden korkmuslardır bence

Biraz alıngan davranmışsınız gibi geldi bana. Anne baba senden falan kıskanır da oğlu ev alıyor diye kıskanmaz. Belki ilgisiz davranmış olabilirler. Ya da onlara yakın oturuyorsanız uzaklaşırsınız diye bozulmuşlardır.

bence kesinlikle altında bi bit yeniği aranılacak bir mevzu..
anne bab bız ev alıyoruz diye neşeyle söylediğinizde onlarında aa çok sevındık nereden alıyorsunuz, ne kadar yada ev nasıl güzelmi falan demeleri lazımdı normal şartlarda. var bişi...

bence kesinlikle altında bi bit yeniği aranılacak bir mevzu..
anne bab bız ev alıyoruz diye neşeyle söylediğinizde onlarında aa çok sevındık nereden alıyorsunuz, ne kadar yada ev nasıl güzelmi falan demeleri lazımdı normal şartlarda. var bişi...

Kesin var bişi...Arkadaşın dediği gibi onlardan bişi isteiz diye korktular...Çünkü yabancıya söylesek sorardı nerden alıyorsunuz kaça alıyosun diye...Zaten mimliler ...

Madem bu kadar art niyet olduğundan eminsiniz, o halde ne farkeder sorup sormamaları...

Sormasalar ne olacak, neden takıldınız ki buna... :68:

bence kiskanclik degil de daha farkli bi duygu var soguk tavirlarinin altinda.. hani ev almaya karar vermissiniz her seyi düsünmüssünüz deeee en son asamada onlara da formalite icabi söylediniz gibi hissetilerse ilgisiz davranmislardir. aileler bazen cocuklarinin da kendi ayaklari üzerinde durup "esleriyle" birlikte karar alabilceklerini kabullenemiyorlar..tek sorun bu inan bana.. aslinda onlarin da biraz ilgili davranmalari gerekirdi tabikii ama iste her sey herzaman gerektigi gibi olmuyor..eger bir de altinda gercekten para isterler endiseleri olduguna eminsen, zaten soguk tavirlarina hic takilmaman gerekir :68:

Nedense çocuklarının büyüdüğünü kabullenemiyorlar.İstiyorlarki siz onlara ev almak istiyoruz siz bulun bakın bize akıl verin.siz karar verin deyin saçma sapan işler.Halbuki desteklemeri lazım sevinsinler .Benimkide biz ev alınca eve bulmadığı kusur kalmamışdı.Oğlumu sıkıntıya soktun borca girdi saçı döküldü evde eve benzese daha neler.Üstelik o zamanlar benim maasım eşimden daha fazlaydı.Birde ailemden biraz destek görmüştük(bunu söylemek çok ayıp aslında)aradan yıllar geçtide şimdi burada söylüyorum .
Kıskanmak değilde yaptıkları üzerinizde hakimiyet kurmak istiyorlar.Ev almasak gezip tozsak her gece dışarda yesek.Marka giyim süs püs yapsak oda ayrı suç olurdu. Müsrif gelin derlerdi.
Siz eşinle başbaşa verin alın evinizi güle güle oturun.Sonradan sevinirler :66::66:

Madem bu kadar art niyet olduğundan eminsiniz, o halde ne farkeder sorup sormamaları...

Sormasalar ne olacak, neden takıldınız ki buna... :68:[/QUO

Farkı size şu şekilde izzah edeyim...Bazı insanların nası olduğunu bilirsiniz ama yinede konduramazsınız ta ki bir olayla yüz yüze gelene kadar...Sormamalarına bu yüzden takıldım anlatabildim mi?Takılmak değil aslında üzüldüm demek daha doğrru olur,tahminlerimde haklı olduğumu görmek üzdü beni....

Gençlerin ev almaları,büyükleri kıskandırdığı bir gerçek.
Kimse geleceğine,güzelliklerine mani olamaz değil mi?
Sallama kimseyi..Siz yaşamınızı kurmaya bakın.
İnan ki evini barkını aldığında içlerinden tek geçirdikleri
'helal olsun çocuklara,nasılda becerdiler,karı koca başardılar'olacaktır.
Siz devam edin bu şekilde..

Back
X