Kayinvalide ve kayinpeder

DUZELTME: BABASIYLADA BOŞANDIK TAN SONRA ASLA GÖRÜŞMEDIM.
Arkadaşlar kısaca ozEtleyeyim. Eşimle ailesi yüzünden Boşandık ve bir süre öyle kaldık . Şimdi ben onlarla görüşmüyorum ve eşimle tekrar evlendik. Fakat eşim bugün "annemi arama ama babamı bayramda ararsan çok sevinirim" dedi.
Açıkcası içimden hiç gelmiyor. Yasanan bir sürü sıkıntı var ortada. (Direk babası ile alakali değil, direk annesiyle alakali).
Ama şöyle şimdi babasıyla konuşsak sonra annesi ile konuşma işi çıkacak.
Yani açıkçası çok kibar birisi değilim. Aramam derim aramam. Ama bu sebeple sorunda olsun istemiyorum aramızda. Bayramı bunun gerginliği ile yaşamak istemiyorum.
Sizce ne yapmalıyım? Tatlılikla çözmek istiyorum.
esimin annesi ile aramizda "dusman bile degiliz" denilecek bir "hissizlik" var. dunyada oyle bir insan yok benim icin, keza kendisi de ayni histedir.
ancak esimin babasi yasasaydi ve kendisi ile bir sorunum olmasaydi, bayramda arar, 10 saniye hatrini sorar telefonu esime verirdim.

Ikinci kez ayni adamla evlendigin icin ayni problemler kaldigi yerden devam edicek derim
Bence arayip babasiyla konus bayramlas bi sekilde abnesiyle konhsmak durumunda kalirsan iyi bayramlar dilekmek icin aramistim hoscakalin de kapat

Ben olsam aramam.
Neticede bu kişilerin hayatında "olmazsa olmaz" bir insan değilim.
Farz etsinler ki benimle hiç tanışmadılar.

Hayır yani ben anlamıyorum, sevmediğim birinin beni aramasından neden zevk alayım? Neden istemediğim biri ile konuşmak isteyeyim? Bu kayın aileler de bir garip :işsiz:
Bende sevmediğim birine ne yüzün ne yüzüm derim . Ama kişisel tatmin diye düşünüyorum. :/

Seni zorlamamis ille gidecende dememis telefonda iki dk konuşmanda ne sakınca varki hem rica etmiş sonuçta eşinin babası ne yaparsa yapsın onun için çok kıymetli senin için öyle olması beklenemez tabi ama nezaketen kısa bi konuşma yapip kapatırsın esinide üzme bence
Tekrar bir araya gelirken istediğim tek şey tekrar gorusmemekti

Tekrar bir araya gelirken istediğim tek şey tekrar gorusmemekti

eşiniz baştan bu şartı kabul edip şimdiyse görüşmenizi istiyorsa aramasanız da olur. tartışma çıkarsa da bu sözünü hatırlatırsınız. ama önemli olan sizin hisleriniz bana kalırsa. içinizden gelmeyen bir şeyi yapmayın.

Back
X