Kayinvalide ve kayinpederden nefret ediyorum!!!

Gulgonca86

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
1.824
1.251
83
39
Merhaba kizlar,
6 yillik evliyim esimun ailesiyle alt ust oturuyoruz,kaynanam beni gelin olarak istemedi neymis kulturlerimiz uymuyomus bilmem ne,esimde ben istiyorum dedi evlendik,ailelerimizde anlasamadi birbirlerini pek sevmiyorlar ayda yilda bir gorusurler,surekli bana laf sokmalar biz boyleyiz biz soyleyiz hep kendini ve cocuklarini ovmeler,kizim sana soyluyorum gelinim sen anla demeler,biyere gidilcek benim esim goturucek bi misafir gelir niye gelmediniz diye suratlar asilir,neymis her misafiri geldiginde cikicakmisim hizmetini yapicakmisim,kocasini bana karsi surekli dolduruyo adamda karisinin agzina bakiyir,surekli esime beni sikayet ediyo,neyse biz cocuk istedik olmadi esimden kaynakli bi sirun cikti ameliyatlar tedaviler cok yiprandim 4 yildan beri ugrasiyorum,nihayet tup bebekle hamile kaldim 3 uzlere,doktorkar cok riskli oldugunu soylediler o kadar zor bir hamilelik gecirdimki 1 aylik hamileyken beni birakip yazligina gitti ilgilenmedi demediki cocugumun yillar sonra cocugu olucak gelini sevmesemde cocuklar dogana kadar yaninda kaliyim bisiy olmaz zor ser kavusmusuz diye.
Ben 5 ayina kadar tek basima geldim 6.ayina girdigimde erken dogum yaptim,mecbur yemekde yaptim camasirda yikadim astim kimse yoktu yaninda,simdide hastalanmis grip olmus neymis yanina gidip bakmiyormusum ilgilenmiyormusum kocasini doldurmus aksamda esimin babasi esime kizmis karin gelmiyo gitmiyo diye,oda demiski karim tek basina kaldi burda siz cokmu ilgilendiniz birakip gittiniz demis,k.pederdende k.validende nefret ediyorum onlaravkarsi icinde hic acima duygusu yok onlar beni bir basima birakip gittiler bebeklerimi kaybettim belki kalkip is yapmasaydim biraz daha kalirlardi suan yanimda olurlardi( surekli arkamdan dedikodu yapip esime sikayet ediyolar,icimdeki nefret kin bitmiyo,bide alt ust oturuyoruz cikip kavga edesim var,bisiyler soyleyin kizlar haklimiyim?bu arada birde kizi var 2.evliligini tapti damadi el ustunde tutuyo bide kizindan 1 yasinda torunu var oluyo onun icin digum yapmisim hastaneden geldim gorumcemler bassagligina gelmis kaynanam torununu almis ope ope bitiremiyo demiyoki bu kiz dun bebeklerini kaybetmis gozune soka soka sevmiyim ici aciyodur demiyo bebegi bi sevisi var goruceksiniz bende mutvaga gectim agliuorum esim ne oldu dedi anlattim annesine demiski kiz icerde bebeklerini kaybetti sen gecmissin karsisina torun seviyosun bunlar aklimdan cikmiyo daha cok kinleniyorum

Son düzenleme:
Allah sabır versin size zor şeyler. ne düşüncesiz insanlar,gelini kole gibi kullanmayı kendilerine hak biliyorlar Allah bildiği gibi yapsın

Bebeklerinizi kaybetmenize üzüldüm inşallah hemen hamile kalırsınız

Bebekleriniz için üzüldüm
Allahım sabır versin yeni melekler göndersin,
Boşverin konuşa dursunlar evinizin içinde kalın zaten eşiniz destek size
Gücünüz varsa kiraya çıkın yoksa bu dırdır bitmez,

Onlar anca kendi kızlarını düşünürler.Onlara göre bizler el kızlarıyız ve herşeyi halediyoruz.Acımazlar neden acısınlar.Düşük tehlikem vardıda halıya yoğurt tenceresini düşürdü kış günü.Yıkarken gidip kombiyi kapatımştı buz gibi suyla halı yıkamıştım.Kanamam vardı merdivene çıkıp ne zamandır silmediği camları sildim yine beğenmedi.Yaptımda yaranabildimmi hayır.Allah ıslah etsin bunları.

işte insanın "niye düşük tehliken kanaman varken iş yaptın"diye sorası geliyor ama o anki durumda size yapmanız gerekio,böylesi doğru gibi gelio heralde. hakkaten bazen insanın basireti mi bağlanıyor nedir, laf söz olmasın diye hoop bi bakmışız tepemize çıkmışlar

En beteri bebeklerini kaybetmen olmuş, başın sağ olsun.
Ben beni istemeyen kaynanayla aynı bina da bile oturmazdım
Sen çağırdıkça yardımına bile gitmişsin
Kaynana baştan aşağı olgun değil, eleştirmeye bile lüzum yok. İstemediği gibi insanlıkta göstermemiş
Herkesin çevresinde var bu tarz insanlar maalesef
O yüzden önemli olan senin tavrın, imkan varsa taşının kurtulun

Eşin ailesi ile arandaki mesafeyi çok iyi kollaması lazım.
Bir daha eskisi gibi olmaması için.
Bebebeklerine o kadar üzüldüm ki.. Allah'ım bir an önce sağlıklı bebekler nasip eder sana inşallah.
O canavar kv den uzak dur. Stres altında zaten bebiş de tutunamaz ki
Allah havale et gerisini boşver

Benim annem calisiyodu,haftada 2 kere gelip yemek temizlik yapip gidiyodu ama evde biri tamamen olmayinca zor,annem bana gel kal diyodu kalamiyodum heryer kokuyodu surekli kusuyordum mecbur yemek yapiyodu artik kan kusar hale gelmistim 3 bebek cok zor oldu cektigim eziyette bosa gitti,esim isdeydi aksamdan aksama ancak gelebiliyodu gelincede elinden geldigince yardim ediyordu,kaynanamin hic bir isi yoktu keyfi gitti yazligina arada arardi napiyisun diye cok zorlaniyorum derdim hic bisiy demezdi bigun edim annem esim cok zor durumda perisaniz burda demisde,bende tek basima cocuk baktim benimde yaninda kimse yoktu demis,simdide grip olmus ben gitmiyorum bakmiyorum diye ortaligi ayaga kaldiriyor.

Canım üzülme sabret Allah yardımcı olsun insallah bebısın olur ve butün kötü günleri unutturur..

başın sağolsun canım,zihniyetleri belli insanlar işte onlar için üzme kendini şükürki seni anlayan yanında olan eşin var,sen ona daha sıkı sarıl inşAAllah seninde yakında evladın olurda onları düşünmeye vaktin kalmaz..

Hemen cevap veriyim biz aynı evde oturduğumuz için sürekli laf sokmalarından sürekli tavırlae-rından insan o kadar bunalıyorki sussun diye yapıyor insan.

Aklma ne geldi soliim bi kadın ogluyla kızını ayni anda evlendrms sormslar gelinin nasl diye baslams bagrmaya allah onu soyle etsn bole etsn bize gelmio gitmio hzmet yapmio oglumda bisi demio oglumu bzden soğuttu karisini savunuo filan... Demsler eee kızının ki nasl ayyy Allah razı olsn bizide kizimida el ustnde tutuo ailesine gtmeye zorlamio hzmet ettirmio ailesine. adam hep bzde hzmetimizi getr goturumuzu yapsr diye... Bilmem anlatabldmmi

İnsaAllah kizlar insaAllah tekrar rabbim nasip eder bebegim olsun cok istiyorum kucagima alip sevenedim opemedim 5 yildan beri bekledigim meleklerimi(suan klavyeyi zor seciyorum goz yaslarikmdan rabbim kimseye yasatmasin en kisa zamanda tekrar melegimi nasipvetsin insaAllah..

üzme kendini lütfen herşey kafada biter önce rabbim takdir edecek sende kendini iyi motive ediceksin tüm iyi düşüncelerini duygularını kendine yöneltip onları nekadar mümkünse okadar görmeyip takmayacaksın,sonrada bu günler kötü bir anı olarak kalıcak sen evladınla yada evlatlarınla çok daha güzel günler yaşayacaksın İNŞALLAH..

Aynen o zihniyet kendi kizinin 2.evliligi dunurunu bi seviyo aman soyle aman boyle ben sizi cok seviyorum demeler hediyeler o bicim

Allah razi olsun insaAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…