Kayinvalide ve kayinpederden nefret ediyorum!!!

Anadoluda derler bunu, annesini seviyorsak çocuğu da severiz anlamında, kadın seni sevmemiş istememis ya ondan dedim
Hmm evet aynen bende ole dusunuyorum,neyse o ister sevsin ister sevmesin rabbim tekrardan bi evlat nasip etsin insaAllahda bana o yeter.

Bana deger vermedin umrumda da degilde,surekli benden beklentisi var gidiyim geliyim isini yapiyim yardim ediyim istiyor kocasini doldurup esimin ustune saliyo gerci oda cok guzel cvbini veriyo anasinada babasinada soyledikleriyle kaliyolar benim nefretimi daha cok kazaniyolar bu kadarda dusuncesizler.kizlarina damatlarina ilgi alaka super bize gelince surat 2 karis.

Sende gitmiceksin canım yapsın işini gücünü,eşin de cevabını veriyorsa bi güzel daha ne ister bi kadın,bence şanslısın eşin yanında sana yapılan haksızlığı görüyor,düşünsene eşinde ana babası gibi olsaydı Allah korusun,canını sıkma sen Mutlu olmana bak.

Bebeklerin için üzüldüm inşallah tekrar saglıklı bebek sahibi olursun.
Konuya gelince ne kv sana nede senin kv bakma zorınlulugun var annen eşin bakamıyorsa bir yardımcı tutsaydınız keşke. O şimdi sana bakmış olsaydı sen ömür boyu onun çenesini çekecektin.

başın sagolsun
inşaallah en kısa zamanda birdaha hamile kalır sag saglim bebişini kucagına alırsın
sen o evden taşınmaya bak hatta taşın bakmakla kalma

Evet cnm cok haklisin bende seninle ayni fikirdeyim kimse kimseye bakmak zorunda degil bende baksin demedim kalda bana bakda demedim,tek basima halletmeye calistim cok sikinti yasadim hamile kalmak icin vok istenen bi gebelikdi ama o hic yardimci olmadi cekti gitti yazligina,simdide hastalanmis ben ona bakmiyorum ilgilenmiyorum diye kocasini doldurup esime yukleniyolar

Eşin arkandaysa boşver konuşup dursunlar eşin onlara bakmak zorunda senin öyle bir zorunluluğun yok

Büyük konuşmak istemiyorum ama beni en başından beri istemeyen bi aileyle birlikte asla oturmazdım.Gider çalışırım ek iş yaparım gerekirse ama onlardan uzakta kirada otururdum.Araları iyi olanlar bile birlikte oturunca büyük sorunlar yaşıyor.Sorun yaşamaman mucize olurdu zaten senin.Tabi ki sana bakmayacak ,tabi ki seni köle gibi kullanacak , senin inadına çocuk sevecek vs. vs. Çünkü kadın ne olduğunu en başından belli etmiş zaten.Senin bebeklerime bakmalıydı yazlığa gitti demen bile anlamsız çünkü kadın zaten bir pislik ve pislik olduğunu da saklamamış evladının seçtiği eşe saygı duymayarak.
Bence çocuktan önce evin çaresine bakın çocuğunuzu bu huzursuz ortamda mı büyütmek istiyorsun?Bu sefer başka dertler olacak çocuğumu sevmedi çocuğuma şunu almadı torun ayrımı yaptı falan diye.Kısacası bu insanlarla dip dibe oturduğun sürece sorun sıkıntı asla bitmez.Stresten uzak kalırsan belki daha çabuk hamile kalırsın muhtemelen.Çok geçmiş olsun başın sağolsun bu arada.

Mecburen oturmak zorundaydim esim ailenin tek oglu ona daire yapmislar dayamislar dosemisler iglumuz ilerde evlenince otursun diye yok ben burda oturmak istemiyorum desemde pek basarili olamadim malesef esimde burasi benim evim sana kimse karisamaz ben arkandayim her zaman demisti kabul ettim mecburen

Aynı apt.da oturmaniz baslibasina sorun .taşınma imkanınız varsa taşınmaniz iyi olur bence o zaman çok fazla hayatının içinde olamaz sen de kafanı dinlersin kötü kalpli insanlarla ugrasmak çok zor Allah sabır versin sana

Amin canim insaAllah tasinicam bir gun bu evden

Canim.benim o kadar iyi anlıyorum ki seni bende hamileyim eşimin ailesi bi kere aramadi sormadi umrumda mi değil hemen mesafe koy esin arkandaysa bende gitmem sık ama sağolsunlar bi eşim var yanımda destek olan onu da en küçük işlerinde çağırırlar oğlum gel diye ben eşimin babaannesi geldi diye gittim kek goturdum hatta onlarda milfoy yapmışlar hamileyken herşey kokar ya nasıl koktu ama herkesin önüne koydular benim önüme koyamadılar eve geldim ne kadar ağladım

Aman kızlar üzülmeyin. Kayınalide gelin anlaşmazlığı yüzyıllardır süregelen bir problemdir. Bizim gibi bizden öncekiler de yaşadı. Bazen gelinler diyor ya yoookk biz çok iyiyiz. Kızı gibiyim, onlarda ya kv denin kızı yok, ya kendi anneleri vefat etmiş ya da kendilerini ezdiriyorlar her türlü. Öteki durumlarda çok zor ve nadir iyi anlaşabilmek. O benim annem değil, ben de onun kızı değilim.

Bôyle ınsanlarda merhamet yok ayni şeyleri bende yaşadm .Hala da yasıyorum çok kötü bu ya

Allah sabır versin kv kp seni uyuyorsa evinizi taşımamız uzak yere mesafe koyun aranıza eşimle konuş kabul ettirmeye calis

3 bebegini de mi kaybettin. rabbim en kisa zamanda aldiklarini versin insaallah

Allah sabır versin kv kp seni uzuyorsa evinizden tasinsaniz uzak yere aranıza mesafe koyun esinle konuş kabul ettirmeye çalış

Tutmayın beniiiiiii çekilin yoldan ben senin orda yaşayan bir komşun olsaydım vallahi o kayınvalideyi kimse elimden alamazdı bebeklerimi kaybettim dedin ya tamam bitti benim için konu. onun analığınıa sahiplenmene ihtiyacı yok gaddar Allahsız bunlar kitapsız bunlar ya yaptığı yemek yenmez onların bu saatten sonra başlarım kültürüne bilmem neyine insan olun be azıcık insan bu günahı nerde vericek bakalım kazık çakmadılar ya buraya. Orta yol aramak boşuna neyine ılımlı olucan triplerini çekicen evlatlarını kaybetmen son noktayı koymuştur müsamaha gösterilcek ve ya alttan alıncak insanlar yokmuş karşında. Kapat kapını bak işine belki kendi seviyeni düşürmekten korkucan ama böylelerine saygı sevgi çerçevesinde davranmak yaramaz . Kendi kendilerine konuşsunlar kötülesinler seni boşver bir gün çık evine baktın üstüne gelio kocanda varsa bağır çağır dağıt evini git kocan üstüne gelirse onada dur de sonra kuzu gibi olurlar saygılı insanı eziklemesinler artık. Şunlara bak ya ana baba bunlar öle mi kendi nefisleri için evlatlarını kullanmaktan çekinmeyen zavallı iğrenç yaratıklar Allah ıslatsın sanada fersah fersah uzak eylesin

Reactions: anu
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…