Kayinvalide ve kayinpederden nefret ediyorum!!!

Bendede var boyle bi kaynana 20 yil oldu hala 9 yasinda yegenini ogutluyo ben yabanciymis onlarin koyden degilmisim xx abisiyle niye evlenmisim.. Kocamin halalarida ayni mok 18 yasinda oglum var hala benimle ugrasirlar kayinpeder gecen sene vefat etti kaynanam yaninda alkolik ogluyla kaliyo ben kocamla bugun ayrilsam kari bayram edecek niye para kaynagi olacak bayramda gittik benim resmimi kesmis oglumun resmini ortsya koymuski goreyim diye amaci beni kocamla kavga ettirmek ayirmak hala derdi bu bu kadar pislikcan veremesin boyleleri

Bôyle ınsanlarda merhamet yok ayni şeyleri bende yaşadm .Hala da yasıyorum çok kötü bu ya
Canim ben artık iyice mesafeyi koruyorum ve yemiyorum orda asla hiç bi şey gittiğimde konusmuyorum elimden geldiğince eşimin yanına oturup gddip geliyorum sadece

Ya hanimlar bisey soracagim.hani ne ekersen onu bicersin diyorlarya simdi boylw bir kayinvalideye karsilik verdiginde yada hani diyorlarya buyuklerin gonullerini kirmayin sirtinizda tasisaniz hakkini odeyemezsiniz felan boylelerine gecerlimi bu soz cok merak ediyorum biz bunlara hakettikleri gibi davrandigimizda yarin bizim damatlarimiz yada gelinlerimizdemi bize boyle yapacak.benim kaynana hep oyle der oda konu sahibinin kaynanasi gibi.ben ayri oturuyorum ama arayip sormuyorum.cunki surekli laf sokuyor.

Bazen sadece kusmek kirilmak yetmiyor. Sert bir sekilde muhatab almadiginizi belli etmeniz lazim. Ve oyle bir sinir koymaniz lazim ki karsinizda otururken bile size ulasamamali. Burada esinizin de etkisi buyuk. Annesi oglunu seviyorsa sizinle iyi gecinmek zorunda yoksa ogluyla da iliskileri zedelenir. Biraz garip gelebilir sizlere ama bence zedelenmelidir de...

Basiniz sagolsun bu arada.. Allahim sabirlar versin...

Bende hıc bısıy yemem zaten yemekde beceremez benım yemeklerımı esım cok begenır annesının yanındada cok guzel olmus der kadın kıskanckıgından catlar,surekli benle yarıs halinde,konusurken bile kadının yuzune bakamıyorum hıc ama hıc sevemıyorum cok denedım olmuyo olmuyo

Bencede ogullarıyla ıyı gecınmek bırlik beraberlik ıcınde olmak ıstıyolarsa once gelinlerke ıyı gecınmelerı gerekıyo,gelin hakkında hep koto hep kotu konus sonra bu gelin bana saygı duymuyo benı ıstemıyo sevmıyo dıye sevmez tabı,boyna kaf sok isteklerın hıc bıtmesın hıc bır yararın dokunmasın ohh ne ala..

Eger onlarin bize yaptigini bizde gelinlerimize yaparsak Allah katiyla cikarsin sorsun.. Ya ben evlendim kocam askere gitti hamileydim kaynanam olacak seytan bi yere giderken ekmegi gardolabina kilitler giderdi daha 16 yasindaydim bisey bilmiyordum bile evde insaat varfi 7aylik hamileyken bana teneke peynir bidonlariyla kum tasittilar bunlar hangi kitapta yazar onlarin yuzunden kicamdan ayrildim cocugumun nafakasini bile verdirmediler kocamin kazandigini alip alip yediler kicam en son bana yazmis burda siginti gibiyim onlar yemesin siz yeyin odleri gidiyo bariscamda para gelmicek diye.. Tekrar baristigim gunden beri karinin isi gucu yine bizi ayirmaya calismak Allah oyle bi dert versinki beni unuttursun artik baska bisey demiyorum

Canım ya sende cekmişşsın bayaga,suan berabermısın esınle?

allah sabırlar versin canım dilerim en yakın zamanda bebeğin olur alırsın kucağına...eşin yanındaymış,destekmiş ya gerisi boş. kv ve kp rine bende sinir oldum allah ıslah etsin.

allah sabırlar versin canım dilerim en yakın zamanda bebeğin olur alırsın kucağına...eşin yanındaymış,destekmiş ya gerisi boş. kv ve kp rine bende sinir oldum allah ıslah etsin.
Amın canım inşaAllah,daha az once k.peder balkondan bagırıyo ogluna yarın akrabalarının sunnet dugunu varmıs bızı gotur dıyoooo,esımde ısın var ıse gıdıcem dedı,bu kadar olmaz yaa.

Başın sağolsun çok acı
En güzeli uzak oturmak

Amin canim evet beraberim uc yildir bizo syirmak icin yapmadigi cirkeflik kalmsmasina ragmen beraberim ayiramadi sukurler olsun rabbime ya daha cocuktum kac kez dovdu beni en son bu bayramda kopegin onune koyar gibi etlerini soymus bi canta kemik tutudturdu elimze kocamda anladi anlicani aradi bizi kavga ettirmek icin elinden geleni yaptin amacina ulastin bundan sonra yanina gelmem sen yanina gelecek insan degilsin dedi bu agliyo dizlito tabi gotmemisim etmemusim ama yemezler hayatinda ilk defa beni anasina karsi savunup iki laf etti 20 senede ezik benim kocsm ezik o ezik olmasa zaten o seytan bunlari yapamazdi

K.validen ni dovdu senı?

Amın canım inşaAllah,daha az once k.peder balkondan bagırıyo ogluna yarın akrabalarının sunnet dugunu varmıs bızı gotur dıyoooo,esımde ısın var ıse gıdıcem dedı,bu kadar olmaz yaa.
bence ordan taşınmalısınız öyle bi imkanın yoksa da takmamaya çalış

Hata sizde. Öyle ifrit tiplerle alt üst oturulur mu ayol. Benim bu yüzden çıldırıp kaynanasını öldürmüş tanıdıklarım var -sad but true baby-. Sabredicen ne diyelim artık. Boşvermekle de geçmez vallahi. Taşın, kocanla istişare et.

K.validen ni dovdu senı?
hem dovdu hem kocasina dovdurdu kayinpeder gecen sene öldü bir sene yataklarda süründü bisey demiyorum ölunun arkasindan hesabi mahsere.... Koca askerde ana yok baba yok sahipsiz olunca boyle oldu ama buda can veremeyecek

hem dovdu hem kocasina dovdurdu kayinpeder gecen sene öldü bir sene yataklarda süründü bisey demiyorum ölunun arkasindan hesabi mahsere.... Koca askerde ana yok baba yok sahipsiz olunca boyle oldu ama buda can veremeyecek
Samanyolunda kotu kaynanalar olur ya. Derdim sadece dizilerde vardir bunlar. Meger gercekmis. Bir yetim aglayinca butun dag taş titrermiş. Vay gele onlarin başına

Ayy cnm benim Allahim sanada yardim etsin,simdi gorusmuyormysun kaynananla?

Oyuzden hakedene hakkettigi kadar davranmak gerekiyo bencede.ben hic gorusmuyorum kaynanamla arada bi esimle gidiyoruz okadar.benim kaynan dovmez ama surekli kendini over karsisindaki insanlari kucuk gorur.paraya onem verir.para verirsen senden iyisi olmaz.oglumu bi kere candan sardigini optugunu gormedim kendi menfaati icin herseyi yapar.bi kac kere esimi doldurdugunu farkettim esimde agzinin payini verdi.bidahada esine benle ilgili kotu bisey diyemedi.dusununki hamileyken hic arayip sormazdi.dogurdum kendi annemin benim yanimda bana bakmasi zoruna gitti.hasta olurdum bana bakmasi icin esim cagirirdi gelirdi bana bakmasi soyle kenarda dursun bide cay getir karnim acikti die hizmet beklerdi.bende diyorum eger benim gelinime bende boyle yaparsam onlarda bana yapsin diorum ama genede ana baba hakki diyorlarya kafama takiliyor yani.boyle insanlara ne yapmak gerekiyo.

Senin durumun daha zormus yaa.ama hersey kocada bitiyor iste o ezdirmezse kaynana felan ezemio.benim kocam aramiz sikintili bile olsa anasigile hic belli etmez cunku bundan zevk almalarini mutlu olmalarini istemez.beni hic kucukdusurdugunu gormedim.esim ben yokkende seni ezmeye calisirsa ezdirme ver cvbini der.cunki annesi cok lafci evlatlarini birbirne dusuren bi kadin.hic bir evladi birbirtle gorusmuyor.ama Allahim sana sabir versin kaynananida islah etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…