- 10 Ekim 2015
- 41
- 31
- 3
- 45
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
Canim ben artık iyice mesafeyi koruyorum ve yemiyorum orda asla hiç bi şey gittiğimde konusmuyorum elimden geldiğince eşimin yanına oturup gddip geliyorum sadeceBôyle ınsanlarda merhamet yok ayni şeyleri bende yaşadm .Hala da yasıyorum çok kötü bu ya
Bencede ogullarıyla ıyı gecınmek bırlik beraberlik ıcınde olmak ıstıyolarsa once gelinlerke ıyı gecınmelerı gerekıyo,gelin hakkında hep koto hep kotu konus sonra bu gelin bana saygı duymuyo benı ıstemıyo sevmıyo dıye sevmez tabı,boyna kaf sok isteklerın hıc bıtmesın hıc bır yararın dokunmasın ohh ne ala..Bazen sadece kusmek kirilmak yetmiyor. Sert bir sekilde muhatab almadiginizi belli etmeniz lazim. Ve oyle bir sinir koymaniz lazim ki karsinizda otururken bile size ulasamamali. Burada esinizin de etkisi buyuk. Annesi oglunu seviyorsa sizinle iyi gecinmek zorunda yoksa ogluyla da iliskileri zedelenir. Biraz garip gelebilir sizlere ama bence zedelenmelidir de...
Basiniz sagolsun bu arada.. Allahim sabirlar versin...
Eger onlarin bize yaptigini bizde gelinlerimize yaparsak Allah katiyla cikarsin sorsun.. Ya ben evlendim kocam askere gitti hamileydim kaynanam olacak seytan bi yere giderken ekmegi gardolabina kilitler giderdi daha 16 yasindaydim bisey bilmiyordum bile evde insaat varfi 7aylik hamileyken bana teneke peynir bidonlariyla kum tasittilar bunlar hangi kitapta yazar onlarin yuzunden kicamdan ayrildim cocugumun nafakasini bile verdirmediler kocamin kazandigini alip alip yediler kicam en son bana yazmis burda siginti gibiyim onlar yemesin siz yeyin odleri gidiyo bariscamda para gelmicek diye.. Tekrar baristigim gunden beri karinin isi gucu yine bizi ayirmaya calismak Allah oyle bi dert versinki beni unuttursun artik baska bisey demiyorumYa hanimlar bisey soracagim.hani ne ekersen onu bicersin diyorlarya simdi boylw bir kayinvalideye karsilik verdiginde yada hani diyorlarya buyuklerin gonullerini kirmayin sirtinizda tasisaniz hakkini odeyemezsiniz felan boylelerine gecerlimi bu soz cok merak ediyorum biz bunlara hakettikleri gibi davrandigimizda yarin bizim damatlarimiz yada gelinlerimizdemi bize boyle yapacak.benim kaynana hep oyle der oda konu sahibinin kaynanasi gibi.ben ayri oturuyorum ama arayip sormuyorum.cunki surekli laf sokuyor.
Canım ya sende cekmişşsın bayaga,suan berabermısın esınle?Eger onlarin bize yaptigini bizde gelinlerimize yaparsak Allah katiyla cikarsin sorsun.. Ya ben evlendim kocam askere gitti hamileydim kaynanam olacak seytan bi yere giderken ekmegi gardolabina kilitler giderdi daha 16 yasindaydim bisey bilmiyordum bile evde insaat varfi 7aylik hamileyken bana teneke peynir bidonlariyla kum tasittilar bunlar hangi kitapta yazar onlarin yuzunden kicamdan ayrildim cocugumun nafakasini bile verdirmediler kocamin kazandigini alip alip yediler kicam en son bana yazmis burda siginti gibiyim onlar yemesin siz yeyin odleri gidiyo bariscamda para gelmicek diye.. Tekrar baristigim gunden beri karinin isi gucu yine bizi ayirmaya calismak Allah oyle bi dert versinki beni unuttursun artik baska bisey demiyorum
Amın canım inşaAllah,daha az once k.peder balkondan bagırıyo ogluna yarın akrabalarının sunnet dugunu varmıs bızı gotur dıyoooo,esımde ısın var ıse gıdıcem dedı,bu kadar olmaz yaa.allah sabırlar versin canım dilerim en yakın zamanda bebeğin olur alırsın kucağına...eşin yanındaymış,destekmiş ya gerisi boş. kv ve kp rine bende sinir oldum allah ıslah etsin.
K.validen ni dovdu senı?Amin canim evet beraberim uc yildir bizo syirmak icin yapmadigi cirkeflik kalmsmasina ragmen beraberim ayiramadi sukurler olsun rabbime ya daha cocuktum kac kez dovdu beni en son bu bayramda kopegin onune koyar gibi etlerini soymus bi canta kemik tutudturdu elimze kocamda anladi anlicani aradi bizi kavga ettirmek icin elinden geleni yaptin amacina ulastin bundan sonra yanina gelmem sen yanina gelecek insan degilsin dedi bu agliyo dizlito tabi gotmemisim etmemusim ama yemezler hayatinda ilk defa beni anasina karsi savunup iki laf etti 20 senede ezik benim kocsm ezik o ezik olmasa zaten o seytan bunlari yapamazdi
bence ordan taşınmalısınız öyle bi imkanın yoksa da takmamaya çalışAmın canım inşaAllah,daha az once k.peder balkondan bagırıyo ogluna yarın akrabalarının sunnet dugunu varmıs bızı gotur dıyoooo,esımde ısın var ıse gıdıcem dedı,bu kadar olmaz yaa.
hem dovdu hem kocasina dovdurdu kayinpeder gecen sene öldü bir sene yataklarda süründü bisey demiyorum ölunun arkasindan hesabi mahsere.... Koca askerde ana yok baba yok sahipsiz olunca boyle oldu ama buda can veremeyecekK.validen ni dovdu senı?
Samanyolunda kotu kaynanalar olur ya. Derdim sadece dizilerde vardir bunlar. Meger gercekmis. Bir yetim aglayinca butun dag taş titrermiş. Vay gele onlarin başınahem dovdu hem kocasina dovdurdu kayinpeder gecen sene öldü bir sene yataklarda süründü bisey demiyorum ölunun arkasindan hesabi mahsere.... Koca askerde ana yok baba yok sahipsiz olunca boyle oldu ama buda can veremeyecek
Ayy cnm benim Allahim sanada yardim etsin,simdi gorusmuyormysun kaynananla?hem dovdu hem kocasina dovdurdu kayinpeder gecen sene öldü bir sene yataklarda süründü bisey demiyorum ölunun arkasindan hesabi mahsere.... Koca askerde ana yok baba yok sahipsiz olunca boyle oldu ama buda can veremeyecek
Senin durumun daha zormus yaa.ama hersey kocada bitiyor iste o ezdirmezse kaynana felan ezemio.benim kocam aramiz sikintili bile olsa anasigile hic belli etmez cunku bundan zevk almalarini mutlu olmalarini istemez.beni hic kucukdusurdugunu gormedim.esim ben yokkende seni ezmeye calisirsa ezdirme ver cvbini der.cunki annesi cok lafci evlatlarini birbirne dusuren bi kadin.hic bir evladi birbirtle gorusmuyor.ama Allahim sana sabir versin kaynananida islah etsin insallahhem dovdu hem kocasina dovdurdu kayinpeder gecen sene öldü bir sene yataklarda süründü bisey demiyorum ölunun arkasindan hesabi mahsere.... Koca askerde ana yok baba yok sahipsiz olunca boyle oldu ama buda can veremeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?