- 18 Şubat 2018
- 13.160
- En iyi cevaplar
- 2
- 60.329
- 598
- 44
- Konu Sahibi sadece_ben
+18'de belki o yüzden görmedinDeme ya, ben de çocuk yapabilmek için kocamı boşuna yordum o zaman bu kadar
Niye erken haber vermiyorsun ya. Görmedim ben orayı.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+18'de belki o yüzden görmedinDeme ya, ben de çocuk yapabilmek için kocamı boşuna yordum o zaman bu kadar
Niye erken haber vermiyorsun ya. Görmedim ben orayı.
Vallahi oyeyim artık çünkü bakıyorum siyasi konusmalar tartışmalar hep boş. Kimse kimsenin fikrini degistiremiyor. Kendi fikrimi kendime saklamak en iyisi diyorum. Yani aslına bakarsan dışarıdan apolitigimBen de Türkiye gibi bir ülkede yaşayıp apolitik kalabilenlere çok özeniyorum.Oh kafa rahat.
Aynı şeyi bir daha yaparsa deki y partilirde x partililere ... diyor(oraya ağır bir laf yerleştir işte) ama ben çok çirkin buluyorum böyle tartışmaları, sonuçta herkes aynı fikirde olmak zorunda değil. Böylece cevabını almış olur.Eğer bir daha bu konu yanımda açılırsa ve hakaret edici laflar söylerse diye kafamda bir sürü senaryo kurdum. Hazırlıksız yakalanmamak adına.
Aman ya hep aynı terane, babası yaşında herif bulduklarında çocuk çok tatlı diye söz edip, biz 40 yaşındayız diye menopozlu oluyoruz.+18'de belki o yüzden görmedin.
Hem menepozlu,hem de cenabetiz farkındaysanAman ya hep aynı terane, babası yaşında herif bulduklarında çocuk çok tatlı diye söz edip, biz 40 yaşındayız diye menopozlu oluyoruz.
Bu zihniyeti y partisi değiştirecek hemşire![]()
Duştan çıkmıştım hemen cevap yazamadım kusura bakma:)Hem menepozlu,hem de cenabetiz farkındaysan![]()
Ailemi savunabilirdi diye kızdım çünkü aynı şeyi benim annem yapsa o da damat olarak bir şey diyemezdi saygıdan. Her ne kadar karşı taraf saygısızlık etmiş olsa da. Bu durumda ben derdim ,ne diyorsun neden genelleme yapiyorsun diye. Benim orada ağzımı açmam olayı buyutecekti bunu istemedim bir de dedim ya şok oldum ya bu nasıl bir kin nasıl öfke diye. Hiç beklemediğim anda oldu. Belki de yukarıda bir yorumda yazıldığı gibi o an ailem aklına gelmedi nasıl bir parti hırsı burumusse gözünü.
En nefret ettiğim şey farklı siyasi görüşe sahip olan insanlara teroristmis ve vatan hainiymiş gibi davranılması. Kendi içimizde birbirimizi ayrıştırıyoruz gerçi bunları sözde en önemli kişiler yapıyor da neyse...Kızlar merhaba. Geçen kayinvalideme gittik . Orada durup dururken siyaset konusu açıldı. Ben apolitik bir insanım yani siyaset hiç ilgimi çekmez. Kv bir partinin x diyeyim onun mitingine gidecekmiş. Bunu anlatırken hiç ağzımdan tek kelime çıkmadı. Çünkü diyorum ya hiç ilgimi çekmez. Kendi görüşümü kendime saklarım. Neyse sonra y partisini tutanlar hep cenabet deditabi ben şok çünkü benim ailem o partiden. Bunu da biliyor kendisi. Ben çok bozuldum. Surat astım falan . Bir de niye o kelimeyi diyorsun yani. Sinir oldum. Eşim aman bosver diyor ama ben kendimi kuruyorum boşuna mı kuruyorum . Zaten sorun parti değil yani aileme mi laf söylemek istedi. O an şoktan ve saygısızlık etmeyeyim diye bir şey demedim...
Kv niz laf sokarken bir şey oldu mu ona merak ettim ( gram aklı olmayan laf yarısına girmemeli)Kızlar merhaba. Geçen kayinvalideme gittik . Orada durup dururken siyaset konusu açıldı. Ben apolitik bir insanım yani siyaset hiç ilgimi çekmez. Kv bir partinin x diyeyim onun mitingine gidecekmiş. Bunu anlatırken hiç ağzımdan tek kelime çıkmadı. Çünkü diyorum ya hiç ilgimi çekmez. Kendi görüşümü kendime saklarım. Neyse sonra y partisini tutanlar hep cenabet deditabi ben şok çünkü benim ailem o partiden. Bunu da biliyor kendisi. Ben çok bozuldum. Surat astım falan . Bir de niye o kelimeyi diyorsun yani. Sinir oldum. Eşim aman bosver diyor ama ben kendimi kuruyorum boşuna mı kuruyorum . Zaten sorun parti değil yani aileme mi laf söylemek istedi. O an şoktan ve saygısızlık etmeyeyim diye bir şey demedim...
Benim için şu an sadece x partisi ve diğerleri var y li de değilim ama x nefretimBen de Türkiye gibi bir ülkede yaşayıp apolitik kalabilenlere çok özeniyorum.Oh kafa rahat.
Bazı insanlar amaçsızca destekliyor. Bu siyaset de olabilir başka bir şey de . Mesela; kokoreç sevenler "ay bu yenmez mi ?" diyor yemeyenler de," bunu yiyen insan olamaz 'diyor. Veganlar et yiyenlere , et yiyenler veganlara saldırıyor. Vs vsKızlar merhaba. Geçen kayinvalideme gittik . Orada durup dururken siyaset konusu açıldı. Ben apolitik bir insanım yani siyaset hiç ilgimi çekmez. Kv bir partinin x diyeyim onun mitingine gidecekmiş. Bunu anlatırken hiç ağzımdan tek kelime çıkmadı. Çünkü diyorum ya hiç ilgimi çekmez. Kendi görüşümü kendime saklarım. Neyse sonra y partisini tutanlar hep cenabet deditabi ben şok çünkü benim ailem o partiden. Bunu da biliyor kendisi. Ben çok bozuldum. Surat astım falan . Bir de niye o kelimeyi diyorsun yani. Sinir oldum. Eşim aman bosver diyor ama ben kendimi kuruyorum boşuna mı kuruyorum . Zaten sorun parti değil yani aileme mi laf söylemek istedi. O an şoktan ve saygısızlık etmeyeyim diye bir şey demedim...
Olaydan cok bu devirde apolitik olabilmenize şaşırdım son aylarda siyaset konuşulmayan dost meclisine hiç denk gelmedim. Kv sıkıntılı biri belli. Ciddiye bile almayın onu.Kızlar merhaba. Geçen kayinvalideme gittik . Orada durup dururken siyaset konusu açıldı. Ben apolitik bir insanım yani siyaset hiç ilgimi çekmez. Kv bir partinin x diyeyim onun mitingine gidecekmiş. Bunu anlatırken hiç ağzımdan tek kelime çıkmadı. Çünkü diyorum ya hiç ilgimi çekmez. Kendi görüşümü kendime saklarım. Neyse sonra y partisini tutanlar hep cenabet deditabi ben şok çünkü benim ailem o partiden. Bunu da biliyor kendisi. Ben çok bozuldum. Surat astım falan . Bir de niye o kelimeyi diyorsun yani. Sinir oldum. Eşim aman bosver diyor ama ben kendimi kuruyorum boşuna mı kuruyorum . Zaten sorun parti değil yani aileme mi laf söylemek istedi. O an şoktan ve saygısızlık etmeyeyim diye bir şey demedim...