• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide ve Söz de ne takılır

Pembe Unal

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2011
13.768
49.010
798
Genelde konular hep kaynanam bana bir şey takmadı üzerine kurulur.
Benim konum ise kaynanam bana bir şey takmasın üzerine kurulu.

ailemin isteği üzerine Aralık'ta sözleneceğiz.
Kaynanam tutturmuş 5-6 ay erteleyin para biriktirip söz de bilezik takacağım.
Niyeti bu işi ertelemek.
Biliyoruz adımız gibi.
Zaten erkek arkadaşım "Sen söze gelme" dedi.

Sözde geline bir şey takma gibi bir adet var mı?
Mabadından mı uyduruyor yoksa?

Bir de ben sözde alyans takmak istiyorum, hevesim var ama herkes sözde tek taş nişanda alyans diyor.
Ben hiç söze gitmedim, bu işlerden anlamıyorum.
Alyans takılması absürt mü olur?
Tektaş mı takılmalı?
Sonra bir yer tutup nişan yapacağız. Alyansları çıkarır bir daha takarız dedik :D
Komik mi olur ama?

Kısacası; iki hafta sonra yüzük alacağız. Sizce alyans mı alayım tektaş mı?

Bizde söz diye bir olay yok direkt nişan yapılıyor o yüzden ne takılır ne takılmaz bilmiyorum ama tek taşın olmadığı belli eskiden tek taş mı vardı? Evlenme teklifi sırasında veriliyor tek taş genelde. Yeni görmüş gibi bir de ailelerin de önünde çıkarıp takmak komik olur. Muhtemelen söz yüzüğü olarak başka bir yüzük takılıyordur eskiden. Ne istiyorsanız onu takın bence.

teklif ederken tektaş almıştı, sözde alyans taktık. nişanda çıkarıp takıyor gibi yaptık. neden olmasın ;)
bilezikte takılıyor ama takılmasa da olur. siz onun niyetini anlamışsınız zaten. bizde adet değil deyiverin

Genelde konular hep kaynanam bana bir şey takmadı üzerine kurulur.
Benim konum ise kaynanam bana bir şey takmasın üzerine kurulu.

ailemin isteği üzerine Aralık'ta sözleneceğiz.
Kaynanam tutturmuş 5-6 ay erteleyin para biriktirip söz de bilezik takacağım.
Niyeti bu işi ertelemek.
Biliyoruz adımız gibi.
Zaten erkek arkadaşım "Sen söze gelme" dedi.

Sözde geline bir şey takma gibi bir adet var mı?
Mabadından mı uyduruyor yoksa?

Bir de ben sözde alyans takmak istiyorum, hevesim var ama herkes sözde tek taş nişanda alyans diyor.
Ben hiç söze gitmedim, bu işlerden anlamıyorum.
Alyans takılması absürt mü olur?
Tektaş mı takılmalı?
Sonra bir yer tutup nişan yapacağız. Alyansları çıkarır bir daha takarız dedik :KK70:
Komik mi olur ama?

Kısacası; iki hafta sonra yüzük alacağız. Sizce alyans mı alayım tektaş mı?
ona ayrı buna ayrı telaşe yapacagınıza evde aıle arası guzel bır nişan yapın isteme vs hepsı aynı anda olsun takın alyanslarınızı olsun bıtsın kv denızde alsın guzel bır takı setı taksın..

Ayrı nişan olacaksa ayni alyansın iki defa çıkarılıp takılması bana saçma geliyor. Hiçbişey takmayın madem sözde alyans niye ki?
İlla istiyorsanız tektaş takın madem.

teklif ederken tektaş almıştı, sözde alyans taktık. nişanda çıkarıp takıyor gibi yaptık. neden olmasın :KK66:
bilezikte takılıyor ama takılmasa da olur. siz onun niyetini anlamışsınız zaten. bizde adet değil deyiverin

kendini uyanık sanıyor işte

Tek taş,17 taş,alyans ne farkeder?
Önemli olan senin ne istediğin?
Bir yüzük için bile elaleme bakarsan yandın.

Valla ben sözde alyans ve tektaş taktım insanda alyansları çıkarıp bu daha taktık ;) bence hatta hıc masraf etme nişan artık cok banal bence. Ona verecegın parayla cok güzel bir kına yap organizasyonlu. Kayınvalidem takmıştı bana hedıye

Söz nedir yaa? Bir isteme vardır benim bildiğim bir de nişan... Haaa tek taşa gelince de evlenme teklifi edilince takılıyor onu biliyorum...( Benim öyle oldu)

Bu arada konu sahibi ciğim bence canın ne istiyorsa onu al tak. Sonuçta evlenincede sağ elden sol ele geçiyor.. Onun içinde evlilik yüzüğü alınmıyor ya... Ha söz denilen olayda takmışsın ha nişan denilen merasimde... :işsiz:

Ne istediğini bilmekte önemli nişanlından eminmisin :işsiz:

Bu şey değil mi ya, ailenize "ben hazır değilim, sözden önce bir süre takılsınlar" diyen?

Söz nedir yaa? Bir isteme vardır benim bildiğim bir de nişan... Haaa tek taşa gelince de evlenme teklifi edilince takılıyor onu biliyorum...( Benim öyle oldu)

Bu arada konu sahibi ciğim bence canın ne istiyorsa onu al tak. Sonuçta evlenincede sağ elden sol ele geçiyor.. Onun içinde evlilik yüzüğü alınmıyor ya... Ha söz denilen olayda takmışsın ha nişan denilen merasimde... :işsiz:
Gerçekten mi söylediniz bunu? Hani isteme töreninde yüzük takılır ya, o sözdür işte...

Söz nişan birarada yapın alyansınızı da takın gitsin diycem de,sözü bilezik için 6 ay ertelemek isteyen nişanı duyarsa bir 6 ay daha koyar üstüne diye korkuyorum.
Senin gönlünden geçen alyans takmaksa,tak.İçinde kalmasın.

Back
X