- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.390
- 248
- Konu Sahibi Pembe Unal
Yani öyle yapılır genelde ama söz yapmayan da olabilir tabiiKızzz takmadılar ya bana istemede yüzük![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani öyle yapılır genelde ama söz yapmayan da olabilir tabiiKızzz takmadılar ya bana istemede yüzük![]()
İçime oturdu bak şimdi. Bu konuyu pişirip önüne koysam bir bebeyle kalırım ortada neyseYani öyle yapılır genelde ama söz yapmayan da olabilir tabii![]()
Eyvahİçime oturdu bak şimdi. Bu konuyu pişirip önüne koysam bir bebeyle kalırım ortada neyse![]()
Söz nedir yaa? Bir isteme vardır benim bildiğim bir de nişan... Haaa tek taşa gelince de evlenme teklifi edilince takılıyor onu biliyorum...( Benim öyle oldu)
Bu arada konu sahibi ciğim bence canın ne istiyorsa onu al tak. Sonuçta evlenincede sağ elden sol ele geçiyor.. Onun içinde evlilik yüzüğü alınmıyor ya... Ha söz denilen olayda takmışsın ha nişan denilen merasimde...![]()
Ne istediğini bilmekte önemli nişanlından eminmisin![]()
Bu şey değil mi ya, ailenize "ben hazır değilim, sözden önce bir süre takılsınlar" diyen?
Söz nişan birarada yapın alyansınızı da takın gitsin diycem de,sözü bilezik için 6 ay ertelemek isteyen nişanı duyarsa bir 6 ay daha koyar üstüne diye korkuyorum.
Senin gönlünden geçen alyans takmaksa,tak.İçinde kalmasın.
Babanızın sözünü dinlemediniz mi? Başınız çok ağıracak.
Ayrıca alyans takılır tabiki tek taş neyin nesi? Gerçi bizde bi tek nişan vardır.
Eskiden sözde ince alyans takılırdı nişanda kalın alyans sözde bilezik her iki tarafta takar evet nişanda ve düğünde de ama hiç kimse bişey takmadanda olur sadece yüzük takicaz diyebilirsiniz adı konsun ilişkinin gibisindenGenelde konular hep kaynanam bana bir şey takmadı üzerine kurulur.
Benim konum ise kaynanam bana bir şey takmasın üzerine kurulu.
ailemin isteği üzerine Aralık'ta sözleneceğiz.
Kaynanam tutturmuş 5-6 ay erteleyin para biriktirip söz de bilezik takacağım.
Niyeti bu işi ertelemek.
Biliyoruz adımız gibi.
Zaten erkek arkadaşım "Sen söze gelme" dedi.
Sözde geline bir şey takma gibi bir adet var mı?
Mabadından mı uyduruyor yoksa?
Bir de ben sözde alyans takmak istiyorum, hevesim var ama herkes sözde tek taş nişanda alyans diyor.
Ben hiç söze gitmedim, bu işlerden anlamıyorum.
Alyans takılması absürt mü olur?
Tektaş mı takılmalı?
Sonra bir yer tutup nişan yapacağız. Alyansları çıkarır bir daha takarız dedik
Komik mi olur ama?
Kısacası; iki hafta sonra yüzük alacağız. Sizce alyans mı alayım tektaş mı?
Benimde aynen böyle olduSözde alyans takacaksanız nişan gibi sayılır ayrıyetten nişan yapmanıza gerek kalmaz.
Genelde olan şeyden bahsedeyim. İsteme günü belirlenir o gün söz kesilir eşinin sana evlenme teklifi ederken taktığı tek taş takılır,isterseniz o gün alyanslar da takılır benim böyle oldu ve evdeydi. Birdaha nişan yapmadık. Öncesinde nişan çarşısına çıktık kv bilezik aldı takı seti aldı. Alyanslar takılırken takı setini taktı. Bilezikler düğünde takıldı.
Zamanında alyansımı nişanda almıştım (ayrıca söz yapmamıştım). Ayrı ayrı yüzük alıp takmak mantıksız gelmişti. Adetinizde ayrı ayrı takmak olsa bile siz bir tane almaya karar verdiyseniz kim ne diyebilir ki. Absürt falan olmaz istiyorsan tak gitsin.Genelde konular hep kaynanam bana bir şey takmadı üzerine kurulur.
Niyeti bu işi ertelemek.
Biliyoruz adımız gibi.
Bir de ben sözde alyans takmak istiyorum, hevesim var ama herkes sözde tek taş nişanda alyans diyor.
Tektaş mı takılmalı?
Komik mi olur ama?
Genelde konular hep kaynanam bana bir şey takmadı üzerine kurulur.
Niyeti bu işi ertelemek.
Biliyoruz adımız gibi.
Tektaş mı takılmalı?
Komik mi olur ama?
Neyi seviyorsan onu tak. Biz nişan yüzüğü aldık. Eşim haftasına bana tek tas aldı. Düğünde daha yüzük almadık. Sonra alyans istedim evliyken onu da aldık. Ne istersen onu al.Genelde konular hep kaynanam bana bir şey takmadı üzerine kurulur.
Niyeti bu işi ertelemek.
Biliyoruz adımız gibi.
Tektaş mı takılmalı?
Komik mi olur ama?