Kayınvalide vs Eş

Zaten kabul ediyor ailesinin sıkıntılı olduğunu
bizim durum alacak verecekten gitti de gerçi tuzu biberi oldu aynen bende diyordum böyle böyle diye abartan ben olurdum
Birde pederden korkuyor hepsi bende hiç korkmam adam tükürse onun huyu o der çıkıyorlar işin içinden bende dedim buda benim huyum kardişimmmmm :rapci:
Dinsizin hakkından imansız gelir diyorlar da çok doğru.

Valla bende bugüne kadar susup da değer gören gelin görmedim.
Bende susamam kimse kusura bakmasın.

Benim eşim demez. O biraz ütopik isteklerde bulunuyor. Sanıyor ki herkes birbirini seven sayan yeşilçam filmi yaratabiliriz. Ben kendi kız kardeşimle yeri geliyor anlaşamıyorum.
Eşim annesiyle konuşsa da eski kafada insanlar olduğu için her şeye karışmak istiyor. Ben alttan alayım isteniyor. Ben yaş ile saygının kazanılacağını düşünmüyorum. Saygı hak edilen ve zamanla arada olan bir durum. Ancak x nesli insanlar ile uğraşıyorken anlatmak güç.
Tek istediğim eskisi gibi olmak. Yani sınırlı aile ilişkisi ve ikimizin ortak hayatı.
Hayatımızda sadece eşimizden kaynaklı birisine anne demek zorundayız ve onun istekleriyle bu hayatı geçiremeyiz işte esiniz bunu anlasa sorun kalmaz ama benim Kv de de eski kafadır ama ya bu deveyi güdecek ya bu diyardan gidecek

İyi geceler hanımlar,

Sorum çok kısa ve net olmakla birlikte, özellikle bir kaç senedir evli olanlara soruyorum; kayın valideniz ile anlaşamıyorsanız eşiniz ile ilişkiniz ne yönde ilerliyor? Bu evlilik hayatınızı ne yönde etkiledi? Etkilemedi diyen varsa bunu başaran siz misiniz eşiniz mi?
Ne kv ne ben sorunlarımızı eşime yansitmayiz. 5. Yıla girdik geçen 5 ay önce kv yüzünden bir akrabanın evinde akraba beni zor duruma düşürdü. Arkamdan yapılan desikodular. Olay açığa çıktı o zaman ben de eşime annesini anlattım çok şaşırdı. Annemle ben konuşurum dedi. Aramıza girme arada kalırsın dedim. Ben çocuk değilim kendi sorunlarımı kendim çözerim sen benim olmadığım ortamlarda da sadece her Zaman benim yanımda olduğunu hissettir yeter dedim ama nerde o yetenek. Öyle işte yüz göz olmamak lazım. En temizi. Duymamayi bazen de kibarca lafımı söylemeyi öğrendim

İyi geceler hanımlar,

Sorum çok kısa ve net olmakla birlikte, özellikle bir kaç senedir evli olanlara soruyorum; kayın valideniz ile anlaşamıyorsanız eşiniz ile ilişkiniz ne yönde ilerliyor? Bu evlilik hayatınızı ne yönde etkiledi? Etkilemedi diyen varsa bunu başaran siz misiniz eşiniz mi?
Ben eşimi aldım karşıma konuştum. Biz anlaşamıyoruz. Lütfen artık aileni bu aileye yansıtma dedim. Annendir git gör sor. Ama benden birşey bekleyip moral bozma dedim. O da farkında olduğu için anlayış gösterdi. 1 sene olacak görüşmüyorum. Esinle hep iyi ol. Annesine kızıp eşinden çıkarma. Gerek yok. Görüşmek istemiyorum de

Kayinvalifeyi esime kesinkikle kotulemiyorum. Bahsi acilirsa ya sessiz kaliyorum ya da yuvarlak cevap veriyorum. Ama kayinvalide ile goruşmuyorum pek. Eşim de karişmiyor. Ara falan demez mesela. Esle alakali yani durum biraz da. Bu arada cok kotu bile olsa kimse annesinin kotulenmesini istemez. Net olarak durum izah ederken diyebilirsiniz ama kotulemeyin

Back
X