Kayinvalide yemeğe gelmesin istiyorum

Haso18

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2020
5.487
7.920
148
23
Hanimlar merhaba esim annesini hastaneye goturmustu az once aradi aksam bize yemege gelicekler dedi ama ben gelmelerini istemiyorum ne yapabilirim istememe sebebime gelirsek bir kac ay once düşük yapmıştım ayni zamandada 1 yasinda bebegim var kv gelip ne bana nede bebegime bakmadi ustune ustuk bide arayip yemek yap aksam gonder dedi zaten dusuk yapmistim bebegim durmuyordu ben kendime yemek yapamiyoken ona nasil yemek yapicaktim simdide o beni dusunmedi ben neden onu dusuneyim diyorum gelmemeleri icin ne yapabilirim acil taktik

1) ben yemek yapmak isyemiyorum gelmesinler diye kırıldığınızı açıkça söyleyebilirisniz
2) eşime açıkça belli etmek istemiyorum diyorsanız çocuk durmadı hayatım yapamadım dışardan söyleyelim diyebilirsiniz
3) benim arkadaşa sözüm beraber yemek yicektik deyip yemek saati evde olmayabilirsiniz

gelmesin diye hasta numarası yapın .. ama daha sonra yine gelecek ... bence gelsin ve konuşun neye kırıldığınızı bu yüzden görüşmek istemediğinizi.
Oyle yuzsuz ki asla analamaz bu olay oldugunda ben ona benim kendime yemek yapacak halim yok kimsenin ac karnini doyuramam demistim hic takmadi bile umrunda olmadi

Esime dersem kavga ederiz kavga etmek istemiyorum disardan soylemek de mantiksiz gelmedinler istiyorum cunki cocuk durmadi ev cok daginik dedim toplarsin daha aksama cok var dedi

Hastayım sabahtan beri kusuyorum de. Gerekirse kızar bozar kendini acile götürt

O sınırı eşiniz o an koyacaktı.
Kendi düşünemiyormu?
Ayrıca yemeğe gelecek olan kadını arar erkeği değil.
Ben olsam kv arar, eşim okeylemiş ama ben rahatsızım müsait değilim derdim.
Hala geliyorsa asla odamdan çıkmam.

Evde elektrik de su da kesildi üstelik apartmanda doğal gaz sızıntısı var ben de bebeği alıp anneme geçiyorum deyin. Hatta apartmanın altındaki sigorta kutusundan sizin dairenin sigortasını indirin, ana vanayı da kapatın, emrivaki ile eve gelirlerse inandırıcı olur.

Valla en son care makarna yapip koycam onlerine he birde hanfendinin cani trilece istiyormus
Eşinizin annesine gelme demeniz çok zor.
Aynen öyle,makarna yapın yanına da yoğurt bitti.Yüz göz olmadan istenmediğini belli edersiniz.

Esime dersem kavga ederiz kavga etmek istemiyorum disardan soylemek de mantiksiz gelmedinler istiyorum cunki cocuk durmadi ev cok daginik dedim toplarsin daha aksama cok var dedi

Esiniz kavga edecek pozisyon da mi. Annesine laf söyleyemeyen esine dikleniyor. Kavgaysa kavga. Dar günde yaninda olmayan gelmesin bi zahmet

Gecen sefer ayni numarayi yapmistim maalesef
Öf ısrarla anlamazlıktan geliyorlar gelin evi yemeği tatlı mı geliyor ne amma ilginçler ya bence yemek yapmayın iki üç kahvaltılık çıkarın yapamadım yoruldum bugün çocukla deyin ayıpsa size ayıp onlara değiş

Öff altarafı gelip yemek yiyecek sizde. Anladığım kadarıyla çok uzun zamandır da gelmemiş kadın.

Ailesine karsi olan hicbirseyi dusunemiyor o esim yanina suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…