Oyle yuzsuz ki asla analamaz bu olay oldugunda ben ona benim kendime yemek yapacak halim yok kimsenin ac karnini doyuramam demistim hic takmadi bile umrunda olmadigelmesin diye hasta numarası yapın .. ama daha sonra yine gelecek ... bence gelsin ve konuşun neye kırıldığınızı bu yüzden görüşmek istemediğinizi.
Valla en son care makarna yapip koycam onlerine he birde hanfendinin cani trilece istiyormuskoyun önlerine peynir zeytin ne buldularsa onu yesinler.
Esime dersem kavga ederiz kavga etmek istemiyorum disardan soylemek de mantiksiz gelmedinler istiyorum cunki cocuk durmadi ev cok daginik dedim toplarsin daha aksama cok var dedi1) ben yemek yapmak isyemiyorum gelmesinler diye kırıldığınızı açıkça söyleyebilirisniz
2) eşime açıkça belli etmek istemiyorum diyorsanız çocuk durmadı hayatım yapamadım dışardan söyleyelim diyebilirsiniz
3) benim arkadaşa sözüm beraber yemek yicektik deyip yemek saati evde olmayabilirsiniz
Gecen sefer ayni numarayi yapmistim maalesefHastayım kusuyorum sabahtan beri yataktan kalkamıyorum acile gidiyorum diyin
Hanimlar merhaba esim annesini hastaneye goturmustu az once aradi aksam bize yemege gelicekler dedi ama ben gelmelerini istemiyorum ne yapabilirim istememe sebebime gelirsek bir kac ay once düşük yapmıştım ayni zamandada 1 yasinda bebegim var kv gelip ne bana nede bebegime bakmadi ustune ustuk bide arayip yemek yap aksam gonder dedi zaten dusuk yapmistim bebegim durmuyordu ben kendime yemek yapamiyoken ona nasil yemek yapicaktim simdide o beni dusunmedi ben neden onu dusuneyim diyorum gelmemeleri icin ne yapabilirim acil taktik
Eşinizin annesine gelme demeniz çok zor.Valla en son care makarna yapip koycam onlerine he birde hanfendinin cani trilece istiyormus
Tekrar yap nolucakGecen sefer ayni numarayi yapmistim maalesef
Esime dersem kavga ederiz kavga etmek istemiyorum disardan soylemek de mantiksiz gelmedinler istiyorum cunki cocuk durmadi ev cok daginik dedim toplarsin daha aksama cok var dedi
Öf ısrarla anlamazlıktan geliyorlar gelin evi yemeği tatlı mı geliyor ne amma ilginçler ya bence yemek yapmayın iki üç kahvaltılık çıkarın yapamadım yoruldum bugün çocukla deyin ayıpsa size ayıp onlara değişGecen sefer ayni numarayi yapmistim maalesef
Ailesine karsi olan hicbirseyi dusunemiyor o esim yanina suanO sınırı eşiniz o an koyacaktı.
Kendi düşünemiyormu?
Ayrıca yemeğe gelecek olan kadını arar erkeği değil.
Ben olsam kv arar, eşim okeylemiş ama ben rahatsızım müsait değilim derdim.
Hala geliyorsa asla odamdan çıkmam.
ustune kremsantiyle zıkkım yazın bari.Valla en son care makarna yapip koycam onlerine he birde hanfendinin cani trilece istiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?