Kayinvalide yemeğe gelmesin istiyorum

Öff altarafı gelip yemek yiyecek sizde. Anladığım kadarıyla çok uzun zamandır da gelmemiş kadın.
Gelmesin iste bende onu diyorum bokmu var esim de bende issisiz kac kere evinde yiyecek ne var neyin eksik diye sorduda simdi yemege gelcek

Valla en son care makarna yapip koycam onlerine he birde hanfendinin cani trilece istiyormus
Olduuu paşam. Az yesinde uşak tutsun kendisine. Eğer soyleyemem eşimle aram bozulur diyorsan makarna koy önüne yesin. Çocuk durmadı dersin. Esin anlayışlı birisiyse konuş gelmesoni istemiyorum o beni zamanında düşünmedi de bence.

Ailesine karsi olan hicbirseyi dusunemiyor o esim yanina suan

Düşünemiyor değil. Düşünmek istemiyor.
Ben olsam gerçekten ya odamdan çıkmam yada yakında annemler felan varsa oraya geçerim. Sen alttan aldıkça böyle devam eder.

Bu gun bana hak verir yarin yine ayni seyi yapsrlar anlamayan anlamiyor

Esiniz kavga edecek pozisyon da mi. Annesine laf söyleyemeyen esine dikleniyor. Kavgaysa kavga. Dar günde yaninda olmayan gelmesin bi zahmet
Onlarin yaninda bisey demez ama sonrasinda biz birbirimizi yeriz daha once yasadik ona gore annesi bana ne yapiyor

mesele aslinda yemege gelmeleri degilde, size yemek yap gönder seklinde konusabilmesi.
siz biraz fazla sessizsiniz sanirim
Aslinda hicte sessiz degilimdir agzima geleni soylememe ragmen beni aramak yerine esimi arayarak isini yurutuyor duygu somurusu yapıyor simdi demiski goxume igne yaptilar goxum gormuyor baban geliyomus aksama nasil yemek yapcam oda bixe gelin o zaman demis

Triliçe abartı ama tepkiniz de abartı. Evde ne yemek varsa ısıtın ikram edin. Belli ki görüşüyorsunuz bu yapacağınız garip kaçacaktır.
Anlatamadigim su galiba esim de bende issisiz annemin gonderdigi parayla eve alisveris yapip beni dusunmeyen insanlara yedirmek istemiyorum

dışardan söyleyin yemeği, kaynananizada telefondan yemek sipariş etmeyi ögretin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…