Gelmesin iste bende onu diyorum bokmu var esim de bende issisiz kac kere evinde yiyecek ne var neyin eksik diye sorduda simdi yemege gelcekÖff altarafı gelip yemek yiyecek sizde. Anladığım kadarıyla çok uzun zamandır da gelmemiş kadın.
Olduuu paşam. Az yesinde uşak tutsun kendisine. Eğer soyleyemem eşimle aram bozulur diyorsan makarna koy önüne yesin. Çocuk durmadı dersin. Esin anlayışlı birisiyse konuş gelmesoni istemiyorum o beni zamanında düşünmedi de bence.Valla en son care makarna yapip koycam onlerine he birde hanfendinin cani trilece istiyormus
Ailesine karsi olan hicbirseyi dusunemiyor o esim yanina suan
Evet vardi arayip bir önceki gun kendim soylemistimustune kremsantiyle zıkkım yazın bari.
düşük yaptiginizdan haberi varmiydi?
Bu gun bana hak verir yarin yine ayni seyi yapsrlar anlamayan anlamiyorOlduuu paşam. Az yesinde uşak tutsun kendisine. Eğer soyleyemem eşimle aram bozulur diyorsan makarna koy önüne yesin. Çocuk durmadı dersin. Esin anlayışlı birisiyse konuş gelmesoni istemiyorum o beni zamanında düşünmedi de bence.
Triliçe abartı ama tepkiniz de abartı. Evde ne yemek varsa ısıtın ikram edin. Belli ki görüşüyorsunuz bu yapacağınız garip kaçacaktır.Valla en son care makarna yapip koycam onlerine he birde hanfendinin cani trilece istiyormus
mesele aslinda yemege gelmeleri degilde, size yemek yap gönder seklinde konusabilmesi.Evet vardi arayip bir önceki gun kendim soylemistim
Gelmesin iste bende onu diyorum bokmu var esim de bende issisiz kac kere evinde yiyecek ne var neyin eksik diye sorduda simdi yemege gelcek
Onlarin yaninda bisey demez ama sonrasinda biz birbirimizi yeriz daha once yasadik ona gore annesi bana ne yapiyorEsiniz kavga edecek pozisyon da mi. Annesine laf söyleyemeyen esine dikleniyor. Kavgaysa kavga. Dar günde yaninda olmayan gelmesin bi zahmet
Aslinda hicte sessiz degilimdir agzima geleni soylememe ragmen beni aramak yerine esimi arayarak isini yurutuyor duygu somurusu yapıyor simdi demiski goxume igne yaptilar goxum gormuyor baban geliyomus aksama nasil yemek yapcam oda bixe gelin o zaman demismesele aslinda yemege gelmeleri degilde, size yemek yap gönder seklinde konusabilmesi.
siz biraz fazla sessizsiniz sanirim
aaaa şaka galiba. nasıl bir yüzsüzlük. gerçekten pes .Valla en son care makarna yapip koycam onlerine he birde hanfendinin cani trilece istiyormus
Onlarin yaninda bisey demez ama sonrasinda biz birbirimizi yeriz daha once yasadik ona gore annesi bana ne yapiyor
Esim yanimda durur bana birsey dedigindeTatsız tuzsuz bir makarna yap koy önüne. Laf söylerse cırlarsın.Eşin yanında durur mu ?
Kendi babam esime bagirarak konustugu icin yaklasik 2 aydir gormuyorum gorusmuyorum siz dusunun istersenizKendi aile olsa böyle yapamıydın? hiç sanmıyorum.
Bunu birde esime anlatabilsemProblem de tam orasi: Birsey yapmadigi gibi, üstüne size yük oluyor. Böyle isler karsilikli oluyor
Anlatamadigim su galiba esim de bende issisiz annemin gonderdigi parayla eve alisveris yapip beni dusunmeyen insanlara yedirmek istemiyorumTriliçe abartı ama tepkiniz de abartı. Evde ne yemek varsa ısıtın ikram edin. Belli ki görüşüyorsunuz bu yapacağınız garip kaçacaktır.
dışardan söyleyin yemeği, kaynananizada telefondan yemek sipariş etmeyi ögretinAslinda hicte sessiz degilimdir agzima geleni soylememe ragmen beni aramak yerine esimi arayarak isini yurutuyor duygu somurusu yapıyor simdi demiski goxume igne yaptilar goxum gormuyor baban geliyomus aksama nasil yemek yapcam oda bixe gelin o zaman demis
Esim yanimda durur bana birsey dediginde
Kendi babam esime bagirarak konustugu icin yaklasik 2 aydir gormuyorum gorusmuyorum siz dusunun isterseniz
Bunu birde esime anlatabilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?