• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide yüzünden boşanmayı düşünüyorum

En son şöyle oldu, ben ınstagrama bebeğimin fotoğrafıni koydum ilk defa.Hemen esime haber vermiş, instaya foto eklemis benim inadima yapıyor, ben koyma nazar deger dedim diye yapıor beni uzmek için demis
Esim bunu gelip böylece söyleyince kavga ettik o benim bebegim, annesi benim, yeter artik dedim. Herseye karışıyor simdi sira buna mi geldi ben bosancam sende annenle yasa, bebek bende kalir mahkeme zaten bana verir cok pisman olacaksin ama bitti bu is dedim. O bunu beklemiyordu, annesini sildim ınstagramdan o da beni engellemiş kayınpeder de watsapdan engellemiş sadece beni değil ailemide silmisler her yerden ki onlarin haberi yok daha birşeyden
Gorumcem var o da ayrilmis eşinden belki annesi ayirdi bilmiyorum.
Kaynananız tam bir yılan. Hatta yılanın başı. Ben korktum bu kadar kara kalpli olmasından

O şöyle oldu bebegi yıkamaya, sevmeye geliyorlar görmeden duramıyormus, ağlarmış, alti pisik olurmuş...O bir büyüsün alacam sizden diyor yani her lafı iğneli anlatmakla bitmez cinnet gecirtecek bana en sonunda
peki siz alacam dedikten sonra ne diyorsunuz

eşin hiç mi farketmiyo senin sinir olduğunu bunun normal olmadığını anlamaması da garip hayır anlıyosa bi şey dememesi daha garip

Fazla müdahale..Küçücük de bebeğiniz varmış. Eşinizle en mutlu, çekirdek aile olarak geçirmeniz gereken zamanda böyle olmanıza çok üzüldüm..
Eşinizle bağırmadan kavga etmeden sakince konuşun. Eminim o da anlayacaktır. Annesiyle konuşup sorunu halledecektir.
Bebeğiniz çok küçük lütfen üzülmeyin her şey hallolur inşallah..

peki siz alacam dedikten sonra ne diyorsunuz

Alamazsin annesiz bir yere gidemez diyorum ertesi gun yine ayni çocuğu severken "annem" diye seviyor... yani sürekli mücadale etmekten çok yoruldum, söyleyip söyleyip sen benim kizim gibisin ama sen beni kaynana görüyorsun diyor ogluna da o benim kizim diyormuş

Beni yanlış anlıyorsun diyor benim anlayışım darmis hep yanlis alıyormuşum

Balkonumdaki çamaşırı toplamis ütülüyor sonrada su yirtik bu solmus hepsini ben ütüledim diyor, çarşafları söküyor daha yeni değiştirdigim hic sormadan makinaya atıyor
Bebeğin altini acıyor aliyor kucağımdan aman pismis aman kizarmis diyor yani neler yaşıyorum halbuki herşey normal hep abartıyor hep iyisini bildiğini yaptığını sanıyor

Söyledim burasi bizim evimiz biz cocuk değiliz dedim ben gördüm mu duramam yaparim sen yapmıyorsun diyor halbuki çocuğum yeni doğdu daha ondan eskisi gibi yapamıyorum
En son esimle konuştum böyle devam edecekse ben dava açıcam bu şekilde yürütemem dedim.Annesi beni Instagramdan falan hep engellemiş bunu dedim diye gerçekten hergun ağlıyorum lohusaligimi bile yaşayamadım
Okumuş çalışan insanim ama bunlar yeterli değilmiş benim de basima geldi
Esim de ben senin bu kadar üzüldüğünü bilmiyordum sen kafaya takmıyorsun sanıyordum annemle konuşacam daha yapmaz dedi ama yapar çünkü daha öncede ayni şeyleri konuştum boşanma lafıni ilkkez actim
Sizi cok iyi anliyorum benzer seyleri yasadim ben de. Suan kaynvaldmle son derece mesafeliym bana yaptiklarndan dolayi. En son bana oyle karistiginda lohusaydm ve sert bisekilde tartistim kayinvalidemle ve yuzune herseyi soyledim bana yaptigi ve beni kirdigi her olayi doktum baya buyuk tartistik.ama esim de hakli oldgumu anladigi icin destek bulamadi.smdi hersey guzel gidiyor. Esinizin sizi anlamasina sevindm arkanizda durdugu surece ve siz de tepkinizi verdgnz surece bence hersey yoluna gircektir. Tartismak kotu birsey degil.bazen gercekten gerekiyor.evinize kabul etmeyin ve mumkun oldgu surece uzak durun.herkes bir kendine ceki duzen versin

Söyledim burasi bizim evimiz biz cocuk değiliz dedim ben gördüm mu duramam yaparim sen yapmıyorsun diyor halbuki çocuğum yeni doğdu daha ondan eskisi gibi yapamıyorum
En son esimle konuştum böyle devam edecekse ben dava açıcam bu şekilde yürütemem dedim.Annesi beni Instagramdan falan hep engellemiş bunu dedim diye gerçekten hergun ağlıyorum lohusaligimi bile yaşayamadım
Esim de ben senin bu kadar üzüldüğünü bilmiyordum sen kafaya takmıyorsun sanıyordum annemle konuşacam daha yapmaz dedi ama yapar çünkü daha öncede ayni şeyleri konuştum boşanma lafıni ilkkez actim

Dik durun biraz. Geri adim atmayin. Gerekiyorsa eve almayin kayinvalideyi madem ki haddini bilmiyor. Sahsen netim bu konuda canimi sıkanı ne evine giderim nede evime alirim. Herkes de bu huyumu bilir. Ilk cocugun heycani güzelligi size zehir edene acimaya gerek yok

Ya okumuş etmiş insansın sen canım calışıyomuşunda daha önce. Kocan farkına varmış seni kaybetmemek için konuş cam demiş konuşmuş belliki kadın daha fazlasını yapıyor. Neden sessiz kaliyosun sen? Edepsizlik terbiyesizlik yap demiyoruz burda burası benim evim benim yaşantim ister yaparım ister yapmam diyeceksin çok kötü kavga edeceksin. Açma kapıyı ya nedemek haftada 3 4 gün sende ne gerek var bunlara. Senin ailen eşininin işlerine bukadar karışmasından mutlu olur muydu sor bikere. Hayır ben bu kaynanaları cidden anlamıyorum gidil kaynanama sarılarım geldi yani kendi evi sanıyorlar. Mesafe candır bu gerçekten çok doğru ben dünyaya bi kere geliyorum herşey yerinde güzel bence benim hayatıma saygı duymayan insanlara hayatta saygı duymam sende öyle yap açma kapıyı telefonlarini

Bir cinnet her şeyi çözer... diye böyle konulara yazıyorlar sanırım. Çok sinir bozucu şeyler yaşamış ve biriktirmişsin boşuna kendini yıpratmışsın yıllarca. Sakın geri adım atma. Boşan demiyorum ama eşin bir şeyleri artık farkedip dur demeli o da bir cinnete bakar. Bu kayınvalideyle olmaz sakın yanına yaklaştırma.

Hemen hemen aynı sıkıntıları belkide fazlasını yaşamış ve uzunca zamandır terapi almış biri olarak... “biz senin iyiliğin için diyoruz, nasihattemi etmeyelim, biz seni kızımız gibi görüyoruz sen yanlış anlıyorsun ” tarzı cümlelerin eş ailesindeki karşılığı = “Sen bizim gibi olmak zorundasın” dır. Bizim gibi giyinmek, yemek yapmak, çocuğunu yetiştirmek, hareket etmelisin. İster eğitim almış ol ister mesleğin olsun bize uymadıktan sonra umrumuzda değil. Seni bir birey olarak kabul etmiyoruz. Eşte buna çanak tutuyorsa eyvah. Aslında kendisinede saygı duyulmuyor ama farkında değil. Yok eğer arkanızdaysa ne ala. Sakın taviz vermeyin. Suçluluk psikolojisine sokmalarına izin vermeyin. İçinizdeki sese, kendinize güvenin. Madem beni kızın olarak görüyorsun o zaman ne diye iğneleyici laflar sokuyorsun, en ufak bir şey de neden beni hemen harcıyorsun...

Son düzenleme:
En son şöyle oldu, ben ınstagrama bebeğimin fotoğrafıni koydum ilk defa.Hemen esime haber vermiş, instaya foto eklemis benim inadima yapıyor, ben koyma nazar deger dedim diye yapıor beni uzmek için demis
Esim bunu gelip böylece söyleyince kavga ettik o benim bebegim, annesi benim, yeter artik dedim. Herseye karışıyor simdi sira buna mi geldi ben bosancam sende annenle yasa, bebek bende kalir mahkeme zaten bana verir cok pisman olacaksin ama bitti bu is dedim. O bunu beklemiyordu, annesini sildim ınstagramdan o da beni engellemiş kayınpeder de watsapdan engellemiş sadece beni değil ailemide silmisler her yerden ki onlarin haberi yok daha birşeyden
Gorumcem var o da ayrilmis eşinden belki annesi ayirdi bilmiyorum.
bebegınızın fotarafını koyup koymayacagına sız ve esınız karar verebılırsınız..3. kısıler karısmamalı

Hiç kendini üzme eve alma direk lohusaligim bitene kadar annen bu eve girmeyecek de benim hayatımda yaşadığım en huzurlu en aşk dolu zaman lohusalık zamanimdi o anda yaşadığım güzelliği eşime çok aşık olduğum halde ilk zamanlarimda dahi yaşamadım o hazzı o kalbinin fokurdamasini ...seni bu duyguları yaşamanı engelliyor çok sinirlendim ..ilk kızımda başka biriyle evliydim berbat bir lohusalık geçirdim 2. Kızım da ise yukarıda anlattığım gibi oldu ...

O şöyle oldu bebegi yıkamaya, sevmeye geliyorlar görmeden duramıyormus, ağlarmış, alti pisik olurmuş...O bir büyüsün alacam sizden diyor yani her lafı iğneli anlatmakla bitmez cinnet gecirtecek bana en sonunda
Hah! Bak en sonu burası,cinnet geçir. Kayınvalide sizde kocan da evde,ay pişik oldumu çocuk dedi bi büyüsün alacam sizden dedi dolap kurcaladı toz sildi oğlumun sağlığı için geliyorum dedi dedi dedi dedi her ne dediyse bir anda patla.elinde etrafında ne varsa fırlat kafalarına yırt üstünü başını(kendi üstünü).manyak gibi bağır çağır ne varsa dök içini sesin kısılana kadar. Bi daha bu eve gelirsen alır bebeğimi çıkarım seni kitler bu evide yakarım de.
Bak tecrübeyle sabit o koca da anası da kölen olurlar kuzu olurlar kuzu.
Tek yapman gereken deliyi güzel oynamak.

Alamazsin annesiz bir yere gidemez diyorum ertesi gun yine ayni çocuğu severken "annem" diye seviyor... yani sürekli mücadale etmekten çok yoruldum, söyleyip söyleyip sen benim kizim gibisin ama sen beni kaynana görüyorsun diyor ogluna da o benim kizim diyormuş

Beni yanlış anlıyorsun diyor benim anlayışım darmis hep yanlis alıyormuşum

Balkonumdaki çamaşırı toplamis ütülüyor sonrada su yirtik bu solmus hepsini ben ütüledim diyor, çarşafları söküyor daha yeni değiştirdigim hic sormadan makinaya atıyor
Bebeğin altini acıyor aliyor kucağımdan aman pismis aman kizarmis diyor yani neler yaşıyorum halbuki herşey normal hep abartıyor hep iyisini bildiğini yaptığını sanıyor
Benim tepemi attırma çocuğumun b.klu bezine hasret bırakırım seni kendine gel de.
Ben senin kızın değilim benim bir anam babam var bana oğlunun eşi olarak davran de.
Kocana ben onun kızı değilim oğlunun eşiyim bu evin hanımı bu bebeğin annesi benim ona göre sınırını bilsin de.
Senden ütü yapmanı istemedim işgüzarlık etme de.
Kocamla yattığım yastıktan çarşaftan sana ne de.
Bu bebek anasız mı kaldı da altını sen açıyorsun hayırdır çok özendiysen git kendin doğur de.
Bebeğimin g.tünden sana ne de.
Ya niye susuyorsun neden korkuyorsun da susuyorsun bu kadar pasif olma ya.
Bak ben bunların kaç mislini söyledim,eşim de senin eşin gibi bana çok ılımlı değildi,şimdi benden izinsiz torunuyla telefonda bile konuşamıyor,evime gelebilmek için 10 gün önceden randevu istiyor,benden iyisi kıymetlisi yok.
Onun anladığı dilden birkaç kere konuşman lazım hepsi bu.
Deli deliyi görünce sopasını saklarmış,bi kere delir bak nasıl akıllanıyorlar.
Yazık değilmi yuvana evladına,kaynana edepsiz hadsiz diye boşanacaksın. Zaten boşanmayı bile göze almışsın Çek desturu ne kaybedersin

Hah! Bak en sonu burası,cinnet geçir. Kayınvalide sizde kocan da evde,ay pişik oldumu çocuk dedi bi büyüsün alacam sizden dedi dolap kurcaladı toz sildi oğlumun sağlığı için geliyorum dedi dedi dedi dedi her ne dediyse bir anda patla.elinde etrafında ne varsa fırlat kafalarına yırt üstünü başını(kendi üstünü).manyak gibi bağır çağır ne varsa dök içini sesin kısılana kadar. Bi daha bu eve gelirsen alır bebeğimi çıkarım seni kitler bu evide yakarım de.
Bak tecrübeyle sabit o koca da anası da kölen olurlar kuzu olurlar kuzu.
Tek yapman gereken deliyi güzel oynamak.
[/QUOTE

Allah da sizi güldürsun inşallah, moral oldunuz zaten o durumun kiyisindayim numara yapmama bile gerek kalmayacak bu gidişle

Gardırop a bakmak kafasına göre düzenlemek nedir saçıma kıyafete bi de anneliğime karışacak bu nedir ya . Boşanma kısmı tamamıyla eşiniz yuzunden kbakmayın annesine 1 kere bir şey söylese böyle yapamaz .. yatak odanızı kilitleyin karışırsa duymamazlıktan gelin ama bildiğinizi okuyun baktınız olmadı bence siz eşinizle konusun farkındadır kendisi işine gelmez erkeklerin sizde söylemezseniz bir şey yapmaz açık açık net bir şekilde konusun. Şu anneleri anlamam gelmişsin oğlunun evine ohh otur köşende izle tvni bırak gelin ne yapıyorsa yapsın sen torununu sev onunla ilgilen ohh miss ne karışıyorsun sonra gelin kötü bakmadı bana ..

Sen de öyle söyle ona , sen oğlunu kaynana kı verdin ki benden bebeğimi alacan de Gül !! Gerçekten cinnet geçirilesi ama sen başetmeyi öğrenmek zorundasın , hiç susma şak şak cevap ver ama keyifli ol
Benim kaynana da sinir olduğum şeylt çok iyi bilir üstüne üstüne konulur aöa ben bu dediklerimi çok yapamadım , 9 yıllık evliyim yeni yeni bozuntuya vermeden cevap vermeye başladım ve mümkün olduğunca uzak duruyorum , asla aramam , o ararsa da nadiren açarım umurunda değil kadının , kendi kendimi yedim durdum yıllarca ve Nurdan ciddi derecede tatmin oluyor benim kaynana, diğer gelin hiç sallamaz , aşırı Relax, o gelin öyle oldukça onu sinir edemediler katmana bana sarıyor , ben içten içe kendimi yiyip eşimle kavga ettikçe istediğine ulaşıyor ve bana musallat oluş tatmin oluyor
Dişer gelin NATO mermer NATO kafa umurunda değil diğerinin , kaynana da onu sinir edemediler uzak duruyor ondan ,
Sen de umursadıkça egosu tatmin oluyor belli ki , sen de Gül geç ama cevap ver keyifli takıl , rol yap uzak dur , dene zorla kendini

Back
X