Alamazsin annesiz bir yere gidemez diyorum ertesi gun yine ayni çocuğu severken "annem" diye seviyor... yani sürekli mücadale etmekten çok yoruldum, söyleyip söyleyip sen benim kizim gibisin ama sen beni kaynana görüyorsun diyor ogluna da o benim kizim diyormuş
Beni yanlış anlıyorsun diyor benim anlayışım darmis hep yanlis alıyormuşum
Balkonumdaki çamaşırı toplamis ütülüyor sonrada su yirtik bu solmus hepsini ben ütüledim diyor, çarşafları söküyor daha yeni değiştirdigim hic sormadan makinaya atıyor
Bebeğin altini acıyor aliyor kucağımdan aman pismis aman kizarmis diyor yani neler yaşıyorum halbuki herşey normal hep abartıyor hep iyisini bildiğini yaptığını sanıyor
Benim tepemi attırma çocuğumun b.klu bezine hasret bırakırım seni kendine gel de.
Ben senin kızın değilim benim bir anam babam var bana oğlunun eşi olarak davran de.
Kocana ben onun kızı değilim oğlunun eşiyim bu evin hanımı bu bebeğin annesi benim ona göre sınırını bilsin de.
Senden ütü yapmanı istemedim işgüzarlık etme de.
Kocamla yattığım yastıktan çarşaftan sana ne de.
Bu bebek anasız mı kaldı da altını sen açıyorsun hayırdır çok özendiysen git kendin doğur de.
Bebeğimin g.tünden sana ne de.
Ya niye susuyorsun neden korkuyorsun da susuyorsun bu kadar pasif olma ya.
Bak ben bunların kaç mislini söyledim,eşim de senin eşin gibi bana çok ılımlı değildi,şimdi benden izinsiz torunuyla telefonda bile konuşamıyor,evime gelebilmek için 10 gün önceden randevu istiyor,benden iyisi kıymetlisi yok.
Onun anladığı dilden birkaç kere konuşman lazım hepsi bu.
Deli deliyi görünce sopasını saklarmış,bi kere delir bak nasıl akıllanıyorlar.
Yazık değilmi yuvana evladına,kaynana edepsiz hadsiz diye boşanacaksın. Zaten boşanmayı bile göze almışsın Çek desturu ne kaybedersin