- 28 Mart 2021
- 20
- 8
- 1
- 37
- Konu Sahibi Simitpeynir
Aramıyorum sormuyorum. Inanın kafam o kadar rahat ki. En son elti hatunuyla da bozdum arayı. Aşırı iyiyim. Bugün kutsal bir gün. Açıp telefon kutlamak istemiyorum. Anneler günü konuşmak istemiyorum. Ben de sizin gibi düşünüyorum. Çocuğum da yok. Ayrıl gitsin. Eltimle konuşmayı denedim biraz da o ilgilensin kvalide ile diye. Yurt dışında oturuyorlar,turist gibi gelip gidiyorlar. Eltim yetmedi bir de eşimin diğer ilişkisini anlattı. Hepten gemileri yaktım. Ona da sabrettim sustum. O da delirtti beni. Delirince korkuyorlar. Net olun. Kararlı olun. Eşiniz aynı fikirdeyse huzurlu olursunuz. Kusura bakmayın. Ben de aşırı dertliyim. Selamlar sevgiler.Merhaba 5 yillik evliyim ve yeni anne oldum kayinvaldemler olduğumuz sehre taşındılar ,o gunden sonra hayat kabusa döndü haftanin iki 3 gunu bizde herseyime karışmaya başladı temizliğime laf etmeye, anneligime, yemeklerime... yapip başıma kakıyor "şurası tozluydu temizledim havlu kirliydi attim" kac kerr dedim dolaplarımi acma gardrobumu bile açıp kafasına gore düzenliyor bıktırdı güzellikle söyledim olmuyor kızıyorum olmuyor. Çekirdek aldik diye bir hafta konuştu yemeyin yok tuzlu yok sağlıksız hamileyken canım çekiyordu yemiyordum burnumdan geldi çekirdek
Esimle hic kavga etmezdik onun yüzünden hergun kavga çıkıyor oglunu doldurmaya başladı, saçıma giydiğim elbiseye hatta ınstagramda paylaştığım resme kadar herseyime sürekli ogluna söylüyor
Onun yuzunden boşanacağım dayanamıyorum
Siz olsanız naparsiniz esimle sorunun yoktu ama artik onun yüzünden soğuyorum dur demiyor annesine