- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
eşim tek bir kelime etmiyor...boşver konuşmasınlar.buradaki çoğu kişinin hayali bu ve eşin de sorun çıkarmıyor anladığım kadarıyla konuşun diye
sebebini öğrenmek hakkım değil mi? birisi size birden küsse tüm bağlarını koparsa merak etmez misiniz ?İstemiyorlarsa konuşmasınlar ilgilenmeyin.Eşinizde sizi zorlamıyormuş konuş diye derdiniz ne? Sizi istemeyen insanları siz hiç istemeyin.
bu hep böyle nereye kadar gidecek ki? önümüz bayram yine mi görüşmeyeceğiz. yanyana apartmanlarda oturuyoruz.Kadın da adam da seni iplemiyor sen neden bu kadar ipliyorsun ki?
Eşin sana sorun yapmıyorsa gerisi teferruat.
hayır aramızda bir şey geçmedi ki. kendi laf söyledi kendi küstü ben sadece konu mankeniyim. insanların oyuncağı olmayı kaldıramıyorum kafasına göre davranmaya hakkı yok.Bi gelinin bu kadar ısrarcı olması hiç hayıra işaret değil
İstemeyen konuşmasın
Bi suçun yoksa işte oralı olmahayır aramızda bir şey geçmedi ki. kendi laf söyledi kendi küstü ben sadece konu mankeniyim. insanların oyuncağı olmayı kaldıramıyorum kafasına göre davranmaya hakkı yok.
Merak tabi ki ederdim ama gidip niye benle konuşmuyorsunuz da demezdim.Çok fazla kafama takmazdım.Konuşmuyorlarsa ve bunu söylemiyorlarsa başka ne yapabilirsiniz ki? Takmamak en güzeli.sebebini öğrenmek hakkım değil mi? birisi size birden küsse tüm bağlarını koparsa merak etmez misiniz ?
ohhh ne güzel işte konuşmasınlar
eşiniz size baskı yapıyor mu ?kendi kendine gidip geliyormuş işte
boşverin
Neden kendin gidip yüzyüze konuşmuyorsun derdiniz nedir diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?