- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
Önceki konuna baktım.Anlaşılan sen cevap vermemişsin,sakin kalmışsın.
Bu durumda şöyle bir tahminim var : Sen sessiz kalıp üzülünce ve sinirini eşinden çıkarınca...Eşin gidip annesine kızmıştır.
Annesi de "seni greengirl dolduruyor değil mi" diye sana diş bilemiştir.Senin gıyabında senin kavganı etmişler ve bunun neticesinde sana küsmüşlerdir.
E tabi eşin onların oğulları,kızgınlıkları geçmiştir ama kavga senin yüzünden oldu diye sanki sen kavga etmişsin gibi olmuştur.
Senin bir yanlışın olsa,eşin böyle suskun kalmazdı.Seni suçlardı veya annemin gönlünü al derdi.
ya sen daha ne istiyosun piyango vurmuş haberin yok
ayrıca öyle bi lafın üstüne niye konuşmak istiyosun ki
senin yapman gerekeni kv yapmış
aynen öyle...ben zaten hiçbirşey söylemiyorum artık ama böyle içimde birikiyorİyi de söylemeye bile gerek duymuyorlar
Eşin de dahil
Sık boğaz edince ne olacak
açıkçası iki arada bir derede kaldım sizden akıl istedim o yüzden. karşılık verme gibi anlaşılmasın kafam çok karışık :)Ama her yoruma bir cevabınız var. Açık açık sormuyorsunuz, boş ver diyenlere merak ediyorum diyorsunuz. Eşiniz de ne ağzı sıkı adammış taş olsa çatlardı.
aynen öyle...ben zaten hiçbirşey söylemiyorum artık ama böyle içimde birikiyor
hem havalanmasın diye, hem de olaylar büyümesin diye susuyorum. çünkü ne olursa olsun ben gelinim herkes barışır suç bana kalır. haksız mıyım?Bu kadar merak ediyorsanız,arayın kv nizi sorun o zaman açık açık
Sen niye bu kadar hayal kırıklığı yaşadınmuhabbeti kesmek istiyordu demek ki
böyle devam et diyorsunuz. ben de size akıl sormak için açtım arkadaşlar konuyu sağolun :) insan kendi yaşayınca bazen kalakalıyor ne yapacağını bilemiyor...Merak tabi ki ederdim ama gidip niye benle konuşmuyorsunuz da demezdim.Çok fazla kafama takmazdım.Konuşmuyorlarsa ve bunu söylemiyorlarsa başka ne yapabilirsiniz ki? Takmamak en güzeli.
Kesin eşinle aralarında bir şey geçti. Kurcalama diyeceğim ama huzursuz oluyorsun ara hal hatır sor illa neden konuşmuyorsunuz demen gerekmez.açıkçası iki arada bir derede kaldım sizden akıl istedim o yüzden. karşılık verme gibi anlaşılmasın kafam çok karışık :)
aramız çok iyiydi çünkü. hiç bir sıkıntı yaşamadık neredeyse. hani sebep bulamıyorum böyle olması için.Sen niye bu kadar hayal kırıklığı yaşadın
Hani can ciğer dosttan kazık yemiş gibisin
Kesin eşinle aralarında bir şey geçti. Kurcalama diyeceğim ama huzursuz oluyorsun ara hal hatır sor illa neden konuşmuyorsunuz demen gerekmez.
olaylar büyümesin istiyorum.Ben olsam kendim sorarım ne bu diye
Onlarda sana gönül koymuş demek kiaramız çok iyiydi çünkü. hiç bir sıkıntı yaşamadık neredeyse. hani sebep bulamıyorum böyle olması için.
böyle de kötü ki sizden habersiz bişiler dönüyor haberiniz yok düşünsenizebenim eşim böyle yapmazdı benimle 1 yıl konuşmazdı gideceksek de beni de sürüklerdi peşinde :S
Kesinlikle devam et böyle.Çocuk gibi küsmüşler resmen bir de onların peşinden mi koşturacaksın.Koskocaman insanlar dertleri neyse düzgünce biz şu konuda sana kırıldık desinler.Sana diyemiyorlarsa da eşine desinler.Sende ona göre gerçekten hatalıysan özürünü dilerdin.Hiç soru sorup onları poh pohlama konuşmak isteyen konuşsun,istemeyenin keyfi bilir.böyle devam et diyorsunuz. ben de size akıl sormak için açtım arkadaşlar konuyu sağolun :) insan kendi yaşayınca bazen kalakalıyor ne yapacağını bilemiyor...
Onlarda sana gönül koymuş demek ki
Boşver iyiyseniz normalde, daha kolay örtülür üstü
İlk kez BDV de böyle bi gelin gördüm de ondan şaşırdım
Acaba siz birine bir şeyler anlattınız da kulaklarına mı gitti?haftasonu şöyle bir şey oldu. yeni kalkmıştık baktım eşim telefonla konuşuyor dinlemeye başladım :) tamam anne yeni kalktım ne var ne duydun dedi bır bır bır konuştu kv kapadılar sonra. eşimi ilk defa bu kadar sert konuşurken duydum. kv nin söylediklerini bi duysaydım iyiydi :)
Eşin konusunu bile açmıyormuşmaalesef aile sorunları evliliğime de yansıyacak diye korkuyorum.
Kesinlikle devam et böyle.Çocuk gibi küsmüşler resmen bir de onların peşinden mi koşturacaksın.Koskocaman insanlar dertleri neyse düzgünce biz şu konuda sana kırıldık desinler.Sana diyemiyorlarsa da eşine desinler.Sende ona göre gerçekten hatalıysan özürünü dilerdin.Hiç soru sorup onları poh pohlama konuşmak isteyen konuşsun,istemeyenin keyfi bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?