kayınvalide yüzünden kafayı yiyeceğim

teşekkürler baktığınız için... olabilir dediğiniz gibi aklıma gelmedi değil... aynen bana karşı tek kelime etmiyor eşim. aranızda bir şey yok ki diyor, kendini hedef gösterme boş yere diyor.

Ama her yoruma bir cevabınız var. Açık açık sormuyorsunuz, boş ver diyenlere merak ediyorum diyorsunuz. Eşiniz de ne ağzı sıkı adammış taş olsa çatlardı.
açıkçası iki arada bir derede kaldım sizden akıl istedim o yüzden. karşılık verme gibi anlaşılmasın kafam çok karışık :)

Cok dert ediyosan git kendin sor..yani demem oki esini hic bulastirma, yetiskin insanlarsiniz sorununuz ne diceksin hepsi bu..

Merak tabi ki ederdim ama gidip niye benle konuşmuyorsunuz da demezdim.Çok fazla kafama takmazdım.Konuşmuyorlarsa ve bunu söylemiyorlarsa başka ne yapabilirsiniz ki? Takmamak en güzeli.
böyle devam et diyorsunuz. ben de size akıl sormak için açtım arkadaşlar konuyu sağolun :) insan kendi yaşayınca bazen kalakalıyor ne yapacağını bilemiyor...

açıkçası iki arada bir derede kaldım sizden akıl istedim o yüzden. karşılık verme gibi anlaşılmasın kafam çok karışık :)
Kesin eşinle aralarında bir şey geçti. Kurcalama diyeceğim ama huzursuz oluyorsun ara hal hatır sor illa neden konuşmuyorsunuz demen gerekmez.

Kesin eşinle aralarında bir şey geçti. Kurcalama diyeceğim ama huzursuz oluyorsun ara hal hatır sor illa neden konuşmuyorsunuz demen gerekmez.

haftasonu şöyle bir şey oldu. yeni kalkmıştık baktım eşim telefonla konuşuyor dinlemeye başladım :) tamam anne yeni kalktım ne var ne duydun dedi bır bır bır konuştu kv kapadılar sonra. eşimi ilk defa bu kadar sert konuşurken duydum. kv nin söylediklerini bi duysaydım iyiydi :)

aramız çok iyiydi çünkü. hiç bir sıkıntı yaşamadık neredeyse. hani sebep bulamıyorum böyle olması için.
Onlarda sana gönül koymuş demek ki
Boşver iyiyseniz normalde, daha kolay örtülür üstü
İlk kez BDV de böyle bi gelin gördüm de ondan şaşırdım

böyle devam et diyorsunuz. ben de size akıl sormak için açtım arkadaşlar konuyu sağolun :) insan kendi yaşayınca bazen kalakalıyor ne yapacağını bilemiyor...
Kesinlikle devam et böyle.Çocuk gibi küsmüşler resmen bir de onların peşinden mi koşturacaksın.Koskocaman insanlar dertleri neyse düzgünce biz şu konuda sana kırıldık desinler.Sana diyemiyorlarsa da eşine desinler.Sende ona göre gerçekten hatalıysan özürünü dilerdin.Hiç soru sorup onları poh pohlama konuşmak isteyen konuşsun,istemeyenin keyfi bilir.

Acaba siz birine bir şeyler anlattınız da kulaklarına mı gitti?

aynen öyle, eşime zaten dedim ki, bir hatam bir kusurum mu var varsa söyle ona göre davranayım. karşı tarafın hareketlerine göre davran dedi, ben hareket falan okuyamam dedim, büyükler büyüklüğünü yapsın küçüğün hatası varsa uyarsın o da kendini düzeltsin dedim. anlamıştır herhalde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…