kayınvalide yüzünden kafayı yiyeceğim

sevgili kayınvalideciğim bana küsse formalite icabı eşime birkaç kere sorarım baktım ki bir şey söylemiyor üstelemem, hem de işime gelir.
eğer ki gider kendisine sorarsanız ben daha da havalara gireceğini düşünüyorum.

aynen dediğiniz gibi yaptım eşim de bir şey söylemedi. ben de sizin gibi düşünüyorum havalara girer bencede.

benim eşim böyle yapmazdı benimle 1 yıl konuşmazdı gideceksek de beni de sürüklerdi peşinde :S

Bana cevap vermesen de sormaya devam edeceğim.
Neden kendin sormuyorsun?

Gidip sor o zaman. .

"Sıkıntı nedir? "

Ama öncesinde birşeyler olmuştur. .
önceki konumda var benden taraf bir şey olmadı kendisi laf sokup duruyordu sadece. belirgin bir sebep yok yani. tabi kendi kendine kurmuyorsa. daha önce anneme çocukları mı olmuyor, beni evine mi istemiyor falan diye saçmalamışlıkları var.

ne güzel işte kurtulmuşsun millet sık sık görüşmekten şikayetçi

sen görüşememekten

derdin ne diye sor

bunun için eşinle kavga etme

bayramda git; kafan esti git; tavrına bak derdin ne de

havalanırsa havalansın

sen de tavşan dağa küsmüş haberi olmamış der geçer gelirsin

Kaç yıllık evlisiniz?
Neden istemediğini düşünüyor?
Garip. .
Enteresan. .

Bi suçun yoksa işte oralı olma
Ben açıkçası kendileri bilir der geçerdim yerinde olsam
Sen niye eşini zorlayıp duruyorsun ki
biz evlenirken eşim en büyük hayalim ailemle senin iyi olmanız iyi geçinmeniz dedi, onu hiç unutmuyorum. bende yapı olarak kırgınlık küskünlük sevmeyen biriyim. sudan sebeplerle bu duruma düşmenin anlamı yok. yanyana apatmanlarda oturuyoruz tüm komşular tanıdık eminim ne laflar söylüyorlardır.ne gerek var insanlara malzeme yaratmaya? aramızda bir şey de geçmedi ki sebep yok yani anlam veremiyorum...

çok tuhaf yarın bir gün böyle tavır takınanlar "asıl sen bizimle konuşmadın" derlerse şaşırmam yani
tam da böyle olacağını düşünüyorum biliyor musunuz :) o yüzden konu açtım zaten hazırlıklı olayım gardımı alayım diye. beni çok geriyor böyle şeyler tartışma kavga istemiyorum, direkt aile hayatımı etkiliyor çünkü.

o benimle muhatap olmazken ben onunla niçin muhatap olayım?
Ama her yoruma bir cevabınız var. Açık açık sormuyorsunuz, boş ver diyenlere merak ediyorum diyorsunuz. Eşiniz de ne ağzı sıkı adammış taş olsa çatlardı.

İyi de söylemeye bile gerek duymuyorlar
Eşin de dahil
Sık boğaz edince ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…