- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
uzakta değiller tam yan apartmanımda oturuyorlar maalesef. uzakta olsalar umrumda olmaz.Konuşmadığın için Şükret. .
ne güzel uzaktalar ve yoklar ..
kızlar merhaba, daha önce de konu açmıştım kv ile ilgili babalar gününden beri kv benimle konuşmuyor. eşim arada uğruyor gidip geliyor ama tüm bağlantımız kesildi birden. kv-kp-görümce hiçbiri benle muhatap olmuyor. eşime defalarca sordum hiçbir şey söylemiyor, ağzından tek kelime alamıyorum. bayramda gitmiyor muyuz diyorum onlar tatile gidecek dedi, daha sonra da ısrar ettim hatta kavga çıkardım ama yok yok yok. ne sebebini biliyorum ne eşimden öğrenebiliyorum. en son görüştüğümüzde bana laf sokmuştu (eski konumda var oğlum sana yeni gelin mi almak lazım vs saçmalamıştı...) kafayı yemek üzereyim napmalıyım?
Bu kadar merak ediyorsanız,arayın kv nizi sorun o zaman açık açık
aynen dediğiniz gibi yaptım eşim de bir şey söylemedi. ben de sizin gibi düşünüyorum havalara girer bencede.sevgili kayınvalideciğim bana küsse formalite icabı eşime birkaç kere sorarım baktım ki bir şey söylemiyor üstelemem, hem de işime gelir.
eğer ki gider kendisine sorarsanız ben daha da havalara gireceğini düşünüyorum.
benim eşim böyle yapmazdı benimle 1 yıl konuşmazdı gideceksek de beni de sürüklerdi peşinde :Skızlar merhaba, daha önce de konu açmıştım kv ile ilgili babalar gününden beri kv benimle konuşmuyor. eşim arada uğruyor gidip geliyor ama tüm bağlantımız kesildi birden. kv-kp-görümce hiçbiri benle muhatap olmuyor. eşime defalarca sordum hiçbir şey söylemiyor, ağzından tek kelime alamıyorum. bayramda gitmiyor muyuz diyorum onlar tatile gidecek dedi, daha sonra da ısrar ettim hatta kavga çıkardım ama yok yok yok. ne sebebini biliyorum ne eşimden öğrenebiliyorum. en son görüştüğümüzde bana laf sokmuştu (eski konumda var oğlum sana yeni gelin mi almak lazım vs saçmalamıştı...) kafayı yemek üzereyim napmalıyım?
uzakta değiller tam yan apartmanımda oturuyorlar maalesef. uzakta olsalar umrumda olmaz.
havalanır diye sormak istemiyorumBen olsam kendim sorarım ne bu diye
Kız Allah seni napmasınhavalanır diye sormak istemiyorum
önceki konumda var benden taraf bir şey olmadı kendisi laf sokup duruyordu sadece. belirgin bir sebep yok yani. tabi kendi kendine kurmuyorsa. daha önce anneme çocukları mı olmuyor, beni evine mi istemiyor falan diye saçmalamışlıkları var.Gidip sor o zaman. .
"Sıkıntı nedir? "
Ama öncesinde birşeyler olmuştur. .
ne güzel işte kurtulmuşsun millet sık sık görüşmekten şikayetçikızlar merhaba, daha önce de konu açmıştım kv ile ilgili babalar gününden beri kv benimle konuşmuyor. eşim arada uğruyor gidip geliyor ama tüm bağlantımız kesildi birden. kv-kp-görümce hiçbiri benle muhatap olmuyor. eşime defalarca sordum hiçbir şey söylemiyor, ağzından tek kelime alamıyorum. bayramda gitmiyor muyuz diyorum onlar tatile gidecek dedi, daha sonra da ısrar ettim hatta kavga çıkardım ama yok yok yok. ne sebebini biliyorum ne eşimden öğrenebiliyorum. en son görüştüğümüzde bana laf sokmuştu (eski konumda var oğlum sana yeni gelin mi almak lazım vs saçmalamıştı...) kafayı yemek üzereyim napmalıyım?
Bana cevap vermesen de sormaya devam edeceğim.
Neden kendin sormuyorsun?
herşeyin iyice sarpa sarmasından korkuyorum...
önceki konumda var benden taraf bir şey olmadı kendisi laf sokup duruyordu sadece. belirgin bir sebep yok yani. tabi kendi kendine kurmuyorsa. daha önce anneme çocukları mı olmuyor, beni evine mi istemiyor falan diye saçmalamışlıkları var.
biz evlenirken eşim en büyük hayalim ailemle senin iyi olmanız iyi geçinmeniz dedi, onu hiç unutmuyorum. bende yapı olarak kırgınlık küskünlük sevmeyen biriyim. sudan sebeplerle bu duruma düşmenin anlamı yok. yanyana apatmanlarda oturuyoruz tüm komşular tanıdık eminim ne laflar söylüyorlardır.ne gerek var insanlara malzeme yaratmaya? aramızda bir şey de geçmedi ki sebep yok yani anlam veremiyorum...Bi suçun yoksa işte oralı olma
Ben açıkçası kendileri bilir der geçerdim yerinde olsam
Sen niye eşini zorlayıp duruyorsun ki
tam da böyle olacağını düşünüyorum biliyor musunuz :) o yüzden konu açtım zaten hazırlıklı olayım gardımı alayım diye. beni çok geriyor böyle şeyler tartışma kavga istemiyorum, direkt aile hayatımı etkiliyor çünkü.çok tuhaf yarın bir gün böyle tavır takınanlar "asıl sen bizimle konuşmadın" derlerse şaşırmam yani
Ama her yoruma bir cevabınız var. Açık açık sormuyorsunuz, boş ver diyenlere merak ediyorum diyorsunuz. Eşiniz de ne ağzı sıkı adammış taş olsa çatlardı.o benimle muhatap olmazken ben onunla niçin muhatap olayım?
İyi de söylemeye bile gerek duymuyorlarbiz evlenirken eşim en büyük hayalim ailemle senin iyi olmanız iyi geçinmeniz dedi, onu hiç unutmuyorum. bende yapı olarak kırgınlık küskünlük sevmeyen biriyim. sudan sebeplerle bu duruma düşmenin anlamı yok. yanyana apatmanlarda oturuyoruz tüm komşular tanıdık eminim ne laflar söylüyorlardır.ne gerek var insanlara malzeme yaratmaya? aramızda bir şey de geçmedi ki sebep yok yani anlam veremiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?