kayınvalide

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi de tıbbi bir şey anlatmış işte

Burada da insanlar anlatıyor mesela daha dün vardı konu hatta

Foto mu göstermiş de mahremine girmiş olsun

Bence abartmışsınız

Yüz ifadenizden rahatsız olduğunuzu anladığı için de uzatmış konuyu

Haklısınız aslında ama ben o kız için de üzüldüm. Belkide başkasının duymasını istemez bu kadar detaylı bir şekilde.
Ben de kıza üzüldüm. Size anlatmak istediğinde duymak istemiyorum başka bir insanın özelini lütfen saygı duy deyin. Ama eşinizle muhabbetine karışıp bir şey demeyin derim ben. O zaten kızmış.

Mahrem anlayışlarımız farklı sanırım. pes birde getirip toto d..liğinin fotosunu gösterseydi bari. Anlattığı kişi eşim bir erkek ki kadına bile anlatılmaz izinsiz olarak. Kızın gıyabında toto d..liğinin ellerle betimlenerek anlatılması size mahrem gelmiyorsa bir şey diyemeyeceğim. Şahsen birisi benim oramı buramı el alaleme anlatamaz.

Ben de kıza üzüldüm. Size anlatmak istediğinde duymak istemiyorum başka bir insanın özelini lütfen saygı duy deyin. Ama eşinizle muhabbetine karışıp bir şey demeyin derim ben. O zaten kızmış.
bu muhabbetten sonra zaten kendimde bir şeyimi duymasın diye dikkat etmeye başladım açıkçası bunu anlatan beni de kim bilir kimlere nasıl anlatır.bu kadar özel bir şey kişinin haberi bile olmadan nasıl anlatılabilir hayret ediyorum

Ne demişler iki kişinin bildiği sır değildir
Sırrını söyleme dostuna,dostun söyler dostuna

Kıza çok üzüldüm ,senin bile onu gördüğünde aklina gelecek.

KV tam edepsiz
Aynen maalesef geliyor da zaten, eminim eşimin de geliyordur. kadın çok saçma bir şey yaptı açıkçası. şeytan diyor bazen kıza git iyileştin mi artık diye sor sonra ne münasebet filan derse kv eşime anlatıyordu geçen gün kulak misafiri oldum de diyor. hiç değilse bir daha kimsenin özelini anlatmaması gerektiğini anlar.

Kkızı görünce annem anlattı çok geçmiş olsun de :)

Bana da gelmemiş Kv ye de gelmemiş

O kişiye de gelmemiş ki Kv ye anlatmış

Sağlık hastalık kadın erkek diye ayrılmaz

Anlattığı şey de poposundaki sıkıntı hemoroid memesi

Bu kadar tepki bence abartılı

Ayy ne iğrenç nasıl tepkisiz kaldın

Ben olsam KV falan dinlemez baş bas bagirirdim igrenirdim yemin ederim hele kocamın yanında konuşacak bunu

Hata hastalığını böyle ayrıntılı başkalarına anlatanda aslında ama gidip oğluna kocasına anlatacağını tahmin etmemiştir muhtemelen. Sonuçta kadınlar birbirlerine bazı ozellerini anlatıyorlar işte ama ben dikkat ediyorum valla öyle kocasıyla her şeyini konuşan kadinlar var, arkadaşlarının özelinde de böyle anlatıyorlar kocalarına falan onlara da dikkat ederim.

KV edepsizin önde gideni pislik. Ne var bunda normal diyenler var da adam duymak istemiyor hala anlatmaya devam ediyor, insanların bu kadar ozelini g.tunu başını konuşmak ona zevk veriyor da ondan anlatıyor pislik

Kişinin annesinin gelip kv 'ye anlatmasıyla siz eşime anlatması arasında bir fark görmüyorsanız diyecek bir şey bulamıyorum. Hayır eşim sanki hemoroid doktoru. Gelip bir kadının popo ayrıntılarını en ince detayına kadar anlatmak, ve kişi nasıl olsa bana anlattı demekki istediğim kişiye bunun poposundan bahsedebilirim demek benim özel alan algım içinde değil hanımefendi. Gördüğüm kadarıyla birçok kişinin de değil. Neyse size uygunsa siz anlatın istediğiniz gibi. Yalnız insanlar size bir şey anlattı diye gidip herkese bunu yayıyor olmak gene de pek etik görünmüyor söyleyeyim.

Teşekkür ederim beni anladığınız için. Aynı fikirdeyim. Aslında kızın annesiyle arkadaşlar ve annesi kv'ye anlatmış muhtemelen. Eminim kız duysa rahatsız olacaktı. Sonuçta genç bir kadın ve düşürüldüğü durum hiç hoş değil ve üstüne bir de evli. Hatta konu kocasını bile ilgilendiriyor bence.Sırf birisi güvenip kadın kadına bir şey anlattı diye bir erkeğe bunu elleriyle betimleyerek üstelik sus denildiği halde avaz avaz anlatmak ayrı bir hastalık olsa gerek. Ben şok oldum zaten, bana da arkadaşlarım özel şeylerini anlatırlar ama hiç ne kocama ne başka bir kadına hatta anlatmak aklıma gelmedi ki her şeyden önce etik bulmuyorum.

Bundan size ne kiii ¿) kvnin bunu anlatması ne kadar saçma ben olsam sakin duramazdim herhalde

Bundan size ne kiii ¿) kvnin bunu anlatması ne kadar saçma ben olsam sakin duramazdim herhalde
Hiç anlamadım inanın. Hayır diyorum acaba eski insanlar böyleler mi? yani kişisel alan sır, ne bileyim başkasının özeli filan diye düşünemiyorlar mı diye daha da 60 yaşında. Birde evi inletti eşim anlatma artık dedikçe, çocuk gibi tüm sesiyle bağırdı inanın. Eşimle birbirimize bakıp kaldık şaşkınlıktan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…