Kayınvalide..

tetchy

'İnsanlık müessesesine kaim olanlara'
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
353
184
103
Arkadaş merhaba
K.v ile ilgili bir konu açmak hiç istemezdim ama artık anlamakta güçlük çekiyorum kendisini.
Genel anlamda kendi halinde birisi , nişanlılık döneminde de aynıydı fakat sık görüşmedigimizden bu kadar rahatsız olmamıştım.
Evlendikten sonra ufak tefek huzursuzluklar oldu. Benim evime biz yokken girip dolaptaki sucuk,yağ sökücü,viledaya varana kadar sormadan alıp kendi evine cikarmasi gibi,sorun alması değil beni hiç yerine sayıp izinsiz alması. Tabi ki bunları birden değil ara ara yaptı. Eşimi ikaz etmeme rağmen anahtarı almadı kendisinden.
Daha sonra tartışmalar oldu ve tüm herşeyi söyledim anahtarıda gittim kendim aldım oradan .

Hamilelik haberime hiç bir tepki vermedi yorum yapmadı. Bir gün otururken bebek battaniyesi bakıyordum internetten k.p kv için örer o torununa dedi kv ise oremem diğer torunlarım kıskanır dedi birisi 5 ötekisi 7 yaşında.Ben yorum yapmadım ve bunun üstünden bir ay geçti ikisine birden süveter ördü benim bebeğime tek bir şeyi yok .
Olmasında ama eşime karşı kendini o kadar iyi gösteriyor ki yada eşim farkında ama annesi sonuçta.

Daha verebileceğim bir sürü örnek var örneğin ben merdivenlerini yıkıyorum mesela yanımdan gecer selam vermek , konuşmak ,kolay gelsin demek yok birde kafasını başka tarafa çevirir ki göz göze gelmeyelim. Ben gerçekten anlayamıyorum kendisine karşı saygısız tek bir lafım olmadığı halde bir insan evlaninin eşinden,torununun annesinden neden bu kadar nefret eder?

Aaah keşke kaynanaları değişsek hayalimdeki kadın resmen boşver sende onu yoksay

Öyle yapıyorum ama inanın bazen etrafımda iyi anlaşan gelin kv. görünce üzülüyorum..
Boşver... Gerçekten bende anlam veremezdim nasıl sorun yaşarlar derdim ama iki tarafında niyeti iyi olmayınca herşey sorun...

Kv böyle yapacak birşey yok sadece şunu diyim eşinizin annesi saygıda ve sevgide kusur etmeyin kızmayın alttan alın eşiniz zamanla inş fark eder benimki öyle oldu benim kv yediğimi uyuduğumu bile konuşur astım krizi geçirdim bana hastaneden eve gelince neden tavuk yapmıyorsun dedi sustum eşim cevabını verdi yani işin kurnazlığı sen sus eşin konuşsun

Ne guzel iste, anahtarı almıssınız kurtulmussunuz. Kocanızı doldurmamıslar hala evinize geliyorlar. Yuzunuze bakmıyor kahveye caya gelmiyor sız evde tekken muhtemelen.Tadını cikarın.
Evet onun hazımsızlığından bunları yapıyor bencede anlamıyorum iyi anlaşıp büyük bir aile olmak varken kendi kendilerine mahvediyorlar sonrasında gelinler kv istemiyor oluyor.

Evet onun hazımsızlığından bunları yapıyor bencede anlamıyorum iyi anlaşıp büyük bir aile olmak varken kendi kendilerine mahvediyorlar sonrasında gelinler kv istemiyor oluyor.
Buyuk bir aile olamazsın sevgılı arkadasım.
O senin kırmızı cızgını gecıp evine kendi evi muamelesi yapmis, sen anahtarını geri almıssın
Kaynanamla anne kız gibiyiz yuz kisiden iki kisinin gercegı oluyor. Masal gibi yani
Siz cekırdek aılenıze bakın, sıze uzak Allaha yakın olsun bosverin kafanızı dinleyin

Artık bende öyle yapıyorum diyeceğimi eşime diyorum yapması gerekeni. Çünkü kendisi diye diye farkına vardı bazı şeylerin ama kabullenemiyor.

Gerçekten öyleymiş olmuyor yani , olması için iki tarafında özverili ,saygılı olması lazımmış.

Artık bende öyle yapıyorum diyeceğimi eşime diyorum yapması gerekeni. Çünkü kendisi diye diye farkına vardı bazı şeylerin ama kabullenemiyor.
Kabullendirmeye çalışma zor biliyorum ama sus konuştukça şikayetçi sorunlu tip olarak görür seni eşin hatta annesini öv eşine karşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…