Kayınvalide..

Sen bebeğinibüyüt boşver takılma kayınvalide işte.Saglıklaal kucagına

Keşke bnm kaynana böyle olsa bana faydası olmadığı gibi herşeye karışır kendini kocamın karısı oğlumun da annesi zanneder ben ise taşıyıcı anne sadece :) ikinci hamilelik haberine bildiğin bozuldu

Saygısızlık yapmadığınız için böyle zaten.bu devirde ağza eden geçiyor

Çünkü oğlunu kıskandığı ve oğlunu gerçekten sevmediği için

Tek sorun dipdibe yaşamanız.Maalesef bir takım maddi sebeplerden yada başkaca etkenlerden bu şekilde yaşamak zorunda olan herkes sorunlu.Özel hayat, özel ev alanı diye bişey kalmıyor.Dipdibe olduğunuzdan sürekli yüzyüze bakacağınızdan gelinler hep alttan almak durumunda kalıyor. Kocalar da tepki koyamıyor.Uzakta yaşasanız en baştan bu problemler hiç olmaz. Olsa bile evli evinde köylü köyünde stres haline gelmez.

Bırak nefret etsin gelmesin gitmesin daha ne istiyosun fazla samimiyet kurmadigin için kafan da rahat olur işte

Kendine göre trip atıyor. Hataniz olmadıysa özür dileyecek mesele de yok. Mesafeli olun. Esiniz de "annem" diye başlasa "Herkes hak ettiği saygıyı görür" diyip kenara çekilin. Küçüksünüz diye herseyi signeye cekmek zorunda değilsiniz. Ayni binada oturmak bastan başa hata. Aslinda güzel bir kamu spotu için "gofundme" de para mı ne yapsak.

sen de onu yok say. karşılıklı rahatlayın.

Aslında böyle insan olur mu demez kimse. Çoğu böyle zaten. Özellikle de eğitim, kültür, görgü, sosyal düzey, ekonomi vs düşük olan ailelerde sınır tanımamak daha fazla. Çok aşırı bir şey de yapmamış yani ülke standartlarında sıradan vakalar maalesef

Kadin aslinda fazla birşey yapmamış- yani Level 1 klasik KV. Bunlarin daha üst modelleri var.
Takilacak bir durum...sende ona ignor çek.

Cehennemin dibine gitseler keşke böyle kaynanalar kayınpeder ler...

Aman takmaya değmez umursamıyorsa umursamayın geneli böyledir ama eşinizi ona karşı doldurmak çözüm değil annesi çünkü birşey diyemez oyuzden sallayın eşinizle iyi olun :)

Ya anahtarı almanız kırmış olabilir ..
O yüzden selam verip gözgöze gelmek istememiştir
Kapı zorluyordu deyip kilidi değiştirtebilirdiniz (bu gibi durumlarda beyaz yalanlar söylenebilir) Size göre bi saygısızlığınız olmamış ama kv için bu anahtar mevzuu en büyük saygısızlıklardan biridir belki kim bilir..

Ben olsam beni görmeyeni ben de görmezdim

Anahtarı vermenizi tavsiye etmem , alabilme şansınız olsaymış

Kadin aslinda fazla birşey yapmamış- yani Level 1 klasik KV. Bunlarin daha üst modelleri var.
Takilacak bir durum...sende ona ignor çek.
Aman takmaya değmez umursamıyorsa umursamayın geneli böyledir ama eşinizi ona karşı doldurmak çözüm değil annesi çünkü birşey diyemez oyuzden sallayın eşinizle iyi olun :)
Doldurmak değil canımı sıkan şeyleri eşime söylüyorum. Beni muhattab almayan birine gidipte böyle böyle yaptın neden demek yerine oğlu bilsin görsün diye.

Anlatmadığım detaylar çok var. Yani onun yaptıklarının yanında benim anahtarı almam saygısızlık değil bence.Kendisi benim kişisel alanima tüm ozelime ben yokken sormadan girdi çıktı.

Offf oğullarının yanında dünya tatlısı kesilip kendilerini acındırırlar ama gelinle baş başa kalınca cadılaşırlar... Hem ne münasebet, sizin evinizin anahtarının ne işi var onda. Boşverin örmezse örmesin, selam vermezse vermesin, yeter ki eşinizle aranıza girmesinde izin vermeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…