Kayınvalide

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tmev
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bakın ben yeri geldi kayınvalide in geldiği zamanlar eşime annemi çıkar hava alsın biraz demiş insanım kimse istemez kendi evinden ayrılıp başka bir şehre gitmeyi bunlara özen gösteririm ben ama bazen insan yoruluyo inanin içine atmaktan yoruluyo anlaşılmak yoruyo her zaman beklediğim bişey değil beklememde zaten arada bir istiyorum arada kendimi gerçekten eşimle zamanımız olsun istiyorum hepsi bu
Canım benim sen bunları eşinle hiç konuştun mu.Çünkü burada ciddi sıkıntısı olan eşin.O da ortam oluşturmalı.

Haftasonu alıp eşini bir yerlere gitse bu seferde dışlanıyorum istemiyor beni gelin diye düşünülür.Yani gelin ne yapsa olmaz.O yüzden konu sahibi uygun fiyatlı bi bakıcı bulamaz mı acaba.
Ben bakıcıyı bulsam bile sorun eşimde kabul etmiyor ne kreş ne bakıcı kabul ettiremyorum ona gre ailelerimzden biri gelip bakmalı en büyük skıntım burda

Bakın ben yeri geldi kayınvalide in geldiği zamanlar eşime annemi çıkar hava alsın biraz demiş insanım kimse istemez kendi evinden ayrılıp başka bir şehre gitmeyi bunlara özen gösteririm ben ama bazen insan yoruluyo inanin içine atmaktan yoruluyo anlaşılmak yoruyo her zaman beklediğim bişey değil beklememde zaten arada bir istiyorum arada kendimi gerçekten eşimle zamanımız olsun istiyorum hepsi bu
İnsan gençken yaşlanıyor ne diyim, azcık gençlere anlayışlı olmak bu kadar zor olmamalı, bakıyordur sağolsun ama karı kocanın beraber başbaşa zaman geçirmesi de önemli.

Canım benim sen bunları eşinle hiç konuştun mu.Çünkü burada ciddi sıkıntısı olan eşin.O da ortam oluşturmalı.
Konuştum tabiki de defalarca yorulduğumu dile getirdim odaya daha erken gelirim diyo biraz eşimdede kabahat var ben bunun farkındayım bazen insan bisy görmek istemezse kolayına göstermysunuz o başka yerden ben başka yerden bakmış oluyorum ben farkındayım napabiliriz diyo ama önerdiğim seçeneklerinde kestirp atyo

Konuştum tabiki de defalarca yorulduğumu dile getirdim odaya daha erken gelirim diyo biraz eşimdede kabahat var ben bunun farkındayım bazen insan bisy görmek istemezse kolayına göstermysunuz o başka yerden ben başka yerden bakmış oluyorum ben farkındayım napabiliriz diyo ama önerdiğim seçeneklerinde kestirp atyo
Ahh erkekler :sinirli:

Devlet işinde misiniz? Ücretsiz izin alıp bi süre kendiniz bakma imkanınız var mı?Eğer durumlar müsaitse eşinize diyeceğiniz ben çocuğuma kendim bakarım yoruldum artık diyip sizde kestirip atın madem eşiniz herşeyi kestirip atıyor size dinlenme fırsatı vermiyor siz kendiniz olanak yaratın.

Ben bakıcıyı bulsam bile sorun eşimde kabul etmiyor ne kreş ne bakıcı kabul ettiremyorum ona gre ailelerimzden biri gelip bakmalı en büyük skıntım burda
4 yaşa kadar aynı evde çok zor ama. Eşiniz çok bencil. Keşke anneniz gelebilsem. Daha cok rahat ederdınız

canim seni cok iyi anliyorum, benim butun cocuklarima kayinvalidem bakti, tabi ki bir arada yasamak zor oluyor. ama burada yazan insanlarin bir kisminin yasi genc yeni evli, bir kisminin da cocugu yok. o yuzden haricten gazel okuyorlar. bence sen de dolmussun bunalmissin. kayinvalidenin cocuga bakmasi tabi ki cok guzel ve birlikte yasamak da gercekten zor. dedigin gibi dusunmemesi de guzel degil, aksam sizinle surekli oturmasi da sana zor geliyordur. ama o aksama kadar bunaliyor olabilir, insan yuzu gormuyor olabilir. sonucta cocuklarimizin annesi biziz, onlara en cok da biz tahammul edebiliriz. neticede kayinvaliden onlarin annesi degil, bunaliyor olabilir. sen de ise gidiyorsun aksam gec geliyorsun, sana da zor. ama hayat zaten kolay degil, aile kurmak hele ki cocuk buyutmek zor. insanlar "ben bunu yaparim sunu yaparim" diye buyuk buyuk konusuyor ama insan her caninin istedigini yaparsa caninin istemedigi sonuclara maruz kalir.

demek istedigim kayinvaliden hep sizinle yatiyorsa da ona laf soylenmez. nasil soylenecek ki? esin bile anne bizden once yat mi diyecek? o bir cozum degil bence. onun yerine soyledigim gibi alternatifler gelistirmen lazim. baska zamanlar esinle aktivite yap. baska fikirler dusun. sonucta bir aileyi yurutmek kolay degil. cocugun da kucukse onun icin de dusunmelisin bence. krese vermek bence en en en son secenrk. kresle alakali ihtimalleri soyleyeyim *cocuk surekli hasta olur *merhametsiz sevgisiz bir ortamda olabilir *hircin, ailesi problemleri cocuklarla beraber olabilir. tabi ki her krese giden cocuk kotu olacak diye bir sey yok ama nene elinde sefkatle buyuyen cocuk daha sansli bence. bakici aslinda en guzel cozum ama korona zamani bakici da zor. ben senin yerinde olsam icimde buyutmem ve illa aksam beraber birseyler yapalim yerine alternatif vakit gecirme yollari bakardim.
Evet kesinlikle öyle o yüzden zaten bende biraz sabretmem gerektiğinin farkındayım şu zamanda çok zor kayınvalidem bide 2. De çok ara olmasım diyo sanki çok kolay yani çocuk büyütmek ye çalışam insan için o kadar sorun ki bu yani çocuğuma kim bakıcak derdi oluyo büyükler içinde kolay geliyo

Evet kesinlikle öyle o yüzden zaten bende biraz sabretmem gerektiğinin farkındayım şu zamanda çok zor kayınvalidem bide 2. De çok ara olmasım diyo sanki çok kolay yani çocuk büyütmek ye çalışam insan için o kadar sorun ki bu yani çocuğuma kim bakıcak derdi oluyo büyükler içinde kolay geliyo
2.ciyi de yaparsan 2sini nasıl krese vereceksin.Artık bi 10 sene sizle Yaşar kv

Maalesef gelebilme ihtimali yok anca yazları eşim daha düşünceli olsa bu konularda ben kendimi daha rahat hissederdim ama o annesinin kalmasından gayet memnun gibi
Acaba siz mi kendinizi soyutlasanız. Yani eşinizle siz zaman gecırmek ıstıyorsunuz ama onu çok umrunda degil gibi. Bence siz ayrı odanıza gecsın. Bırakın takılsın ıkısı. Ayrı odada telefondan tabletten açın dizinizi izleyin

Devlet işinde misiniz? Ücretsiz izin alıp bi süre kendiniz bakma imkanınız var mı?Eğer durumlar müsaitse eşinize diyeceğiniz ben çocuğuma kendim bakarım yoruldum artık diyip sizde kestirip atın madem eşiniz herşeyi kestirip atıyor size dinlenme fırsatı vermiyor siz kendiniz olanak yaratın.
Evet. Ücretsiz izni dedim ama hazrdan yemeyelim aniden bily olursa diye kullandrtmadı kısaca ben her yolu denedim kabul ettiremedm öyle diyim yani

Acaba siz mi kendinizi soyutlasanız. Yani eşinizle siz zaman gecırmek ıstıyorsunuz ama onu çok umrunda degil gibi. Bence siz ayrı odanıza gecsın. Bırakın takılsın ıkısı. Ayrı odada telefondan tabletten açın dizinizi izleyin
İnanın başlarda öyle yaptım zaten yanlarında oturmanın bir mantığı yoktu yani bazen bende öyle yaptım

Aynen öyle onlara basit geliy yani nolcak canım oluyo ama benim için öyle değil erkek içinde basit bütün yük annede oluyo
Zor gercekten. Ben 1.ciye cesaret edemiyorum. Allah yardımcınız olsun

Siz evet dedikçe eşiniz herseyı kabul ettırıyor. O banaysa siz de annesiniz.1yaşs kadar idare ederim. Sonra krese verırım de ve kestırıp at bence. Olmuyor aynı evde bosanalım mı illa de. Çünkü 4 sene cok zor

Evet. Ücretsiz izni dedim ama hazrdan yemeyelim aniden bily olursa diye kullandrtmadı kısaca ben her yolu denedim kabul ettiremedm öyle diyim yani
Ohooooo eşiniz bildiğin annesini getirip yerleştirmiş.Size de hiçbir söz hakkı vermemiş.Bir şey söyleyeyim mi bu işin sonu ya cinnet geçirip problem çıkaracaksınız gibi ya da depresyon neden kendinize bunu yaptırıyorsunuz.

Back
X