kayınvalide

merhaba arkadaşlar kayınvalidemle 3 ay önce kavga ettik o benim arkamdan laf söyledi eşimin ailesinin ısrarı üzerine belli bir süre sonra yüzyüze geldik şuan nefret ediyorum 2 görümcem 2 kaynım var görümcelerimde benim yüzüme bile bakmıyorlar ne yapmam lazım size?bana kalsa ben konuşmam ölene kadar ama malesef böyle olmuyor işte...

kötü olma fakat mesafeli ol.mesafeli olursan sana laf söylemeye imkan bulamaz.benim eşimde bana hiç inanmıyordu,hoş ben de konduramıyordum.sonra eşimin yanında patladı bana.şu anda eşim beni çok ii anlıyor.böyle bi durum yaşamazsan yani eşin bizzat görmezse fazla inanmaz.boş yere de birbirinizi üzersiniz.olan size olur.o yüzden mesafeni koy ve bunu hisseti arkadaşım.biliyorum çok zor ama ne yapacağız.

tam bu konu beni anlatiyor.bende 5 yildir evliyim ailemden cok uzaga geldim.

evlendigimiz hafta sabahin 9 zir zir tel kavalti hazir bekliyoruz.daha uyuyoruz,dedim halde bekliyoruz diyip tel kapaniyordu.1 yil
boyunca sabah 9 aksam 10 gibi evime geliyordum.evime sadece yatmaya geliyordum esime sikildim evede 1 gün kalmak istiyorum

dedigim halde hic bir sey yapmadi.1 gün gitmesem kaynanam cat kapi gelip,ogluniun yaninda siz nerdesiniz niye gelmediniz

evinizde mücehfermi var birakamiyorsunuz diyip suratini asip otururdu esim agzini acip fal demezdi.

herseyime karisildi yattigim yorgana bile,hic sesmi cikarmadim.cünkü esim ,arkamda degildi onun keyfi yerindeydi.hamile kaldim.cok riskli oldugu halde hergün gel denildi.

sana tavsiyem benim gibi kendini ezdirme cagirdiklari zaman gelemem isim var de zitlasmada cünkü bu insanlar cok zor insanlar

onlarla basa cikmak zor dediklerini yaptirmak isterler ben diyorum isim var diyelim camasir yikiyorum benim kaynanam 10 dakika sonra

evime gelir ben camasir yikiyormuyum diye kontrol etmeye....yada kizlarina aratir bende 2 tane görümce tam anlamiyla görümce..

ertesi gün git biraz otur gel,diyer gün niye cagirlar cünkü bende ayni dert var yok dedim halde ertesi gün sonraki gün gidene kadar

5 yildir bununla mücadele ediyom.yok tan anlamiyor kaynanam hep benim etrafimda olsun kimseye gitmesin kimse gelmesin

benmim dizimin dipin de otursun.ben biktin onda o benden bikmadi

tam bu konu beni anlatiyor.bende 5 yildir evliyim ailemden cok uzaga geldim.

evlendigimiz hafta sabahin 9 zir zir tel kavalti hazir bekliyoruz.daha uyuyoruz,dedim halde bekliyoruz diyip tel kapaniyordu.1 yil
boyunca sabah 9 aksam 10 gibi evime geliyordum.evime sadece yatmaya geliyordum esime sikildim evede 1 gün kalmak istiyorum

dedigim halde hic bir sey yapmadi.1 gün gitmesem kaynanam cat kapi gelip,ogluniun yaninda siz nerdesiniz niye gelmediniz

evinizde mücehfermi var birakamiyorsunuz diyip suratini asip otururdu esim agzini acip fal demezdi.

herseyime karisildi yattigim yorgana bile,hic sesmi cikarmadim.cünkü esim ,arkamda degildi onun keyfi yerindeydi.hamile kaldim.cok riskli oldugu halde hergün gel denildi.

aynı durumdayız arkadaşım şimdi ne oldu?

aynı durumdayız arkadaşım şimdi ne oldu?

,simdi ne mi oldu cocuk oldu .yine cagrildim.hergün,ama gitmedim. cocugu bahane ettim.kendisi haftanin 7 günü geldi.laf cakip gitti hic orali olmadim.gelmiyorsun dedi cvp bile vermedim.konustu durdu.hergün geldi gitti.mesafe koydum eskisi gibi evime geldigi gibi davranmiyom.bir gün görümcelerine beni sikayet etti ben gitmiyormusum diye bana resmen baskina geldi görümcem yok anneme gitmiyorsun yok annem,dedim senin annene ben hergün gidemem benimde artik bir evim yuvam var.sen hergün kaynana gidiyormusun dedim sustu.kaldi.sonra iyice tavrimi koydum kendisi haftada 2kez gelir.bende 20 günde bir giderim,cok kisa oturup gelirim arada yine cagrir ama hep bahane ederim.gitmem.mesafe en güzeli kirmadan .

Son düzenleme:
bu cadı kaynanaların hepsi aynı..
gitsen bir dert gitmesen gelin bize gelmiyor bizi istemiyor oğluna kendini acındırmalar filan..
bunların derdi dedikodu yapmak gelinin kusurlarını bulup millete anlatmak başka işi mi var bu koca cadıların:10:
ben benimkiyle konuşmuyorum elini bile öpmem düşündükçe ürperiyorum valla:18:

Evet aynen arkadaşlar; KAYNANA KAYNAR KAZANA....
Benimde bu konuda içim çok dolu. Gene aramzda bazı arkadaşlar bende daha iyi durumdalar... Ben annemi babamı trafik kazasında kaybettim. Erkek kardeşim ve babaannemden başka kimsem yoktur. Ama bende ki kaynana da aynı şekilde iki gelini var ikisini de orda burda günde komşuda anlatır. Evlendiğim zaman kendi çeyizimi kendim yaptığım halde çeyizsiz geldi ben yaptım falan filan dedi. Onuda geçtim, herşeye rağmen saygısızlık yapmadım ama üstüme çok geldi. Doğum yaptım hastane ayağının altında olmasına rağmen bir tas çorba yapıp getirmedi. Eşimle arama girmeye çalıştı, bir gün eve geldim ki benim yatak odamda yatıyo. Kadın o kadar kıskanç ki herşeyi mi didikliyo. Ama doldum ne olacaksa olsun dedim, konuşmuyorum şimdi iki aylık kızım var o bana yetiyo , benim annem o oldu. Eşimde herşeyin farkında ama geç oldu.Allaha havale ettim artık o kadını .... ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN....

Back
X